Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
В интерес на истината съм яла от продуктите на този производител и бяха много хубави, но си бяха под тяхната марка и не бяха купени от веригите. Трябва да знаете, че за да се постигне някаква цена от около 10 лв за кашкавал във вериги като Кауфланд и Лидл, то производителят е "притиснат" да им го достави на цена около 6-7 лв и той или отказва и не работи с тях, или кляка и им доставя продукт с качество, съответстващо на цената, която са му задали веригите. И резултатът е това! Месни и млечни продукти от големите вериги не е добре да се купуват, ако ви пука за здравето ви и качествения продукт! Лошото е, че хората вече се научиха да ядат всякакви отпадъци и вече нищо не им прави впечатление!

Ето тук се проверяват млекопреработвателите:
https://www.bfsa.bg/uploads/File/Registri/Hrani_jivotinski_proiz … ntracommunity.pdf

# 646
До преди година купувах кашкавал и сирене от Млекаря -75, но и той започна да си позволява лоши партиди. Цени не съм следила, само вкус и предсказуемост на партидата. Преминах на кашкавал и серене от Лидл със седмичния пазар.
Вече съм сигурна, че всичко е лотария и няма как да знам дали като дам дори 15-20 лв. за кашкавал ще получа очакванато качество.
Все едно да ми каже производителят на лекарства, че този път ще сложи по-малко активна съставка, щото складовете и аптеките го притискат с цената за промоция.

# 647
  • Далечният изток
Това е така, защото няма стандарт.
Впрочем забелязах снощи в кварталния магазин цени на кашкавалите от порядъка на 20-23 лв. за кг... Вече ще го купуваме като деликатес...

# 648
Един от кашкавалите, които купувам с удоволствие и няма особено голяма разлика между отделните партиди е Борино, но на ЕТ Улан-Джамал Уланов. Този на Кери ми е ужасен, или поне на такива партиди съм попадала. Иначе съм чувала, че в Борино мандрите са пет, на други не съм попадала.
На Домлян също не е лош, но цените са все по-нагоре последните месеци.

# 649
Цената на кашкавала е такава от години. Когато е на промоция става под 20 лв, 15-20. Мен ме впечатлява цената на сиренето в момента, 15-20 лв/ кг, редовна цена.

Тази седмица има царска туршия в Лидл. Всяко второ парче чушка е с изгнило по него. Не сме я яли. Няма как да набутат изгнилото при здравото, ако въобще е здраво, и да става за ядене.

# 650
Е как ще е такава цената, не е вярно. Купуваме елби или от магазинчета-под 15 лв до последното пазаруване. Даже домашен за 14 лв. Ще видим сега. За надутите вериги може.

# 651
Белиса кашкавал беше към 8-8.50 за 400 грама, вече е 10 лв...добре че редовно пускат 2 за 1.

# 652
  • Далечният изток
Не знам от кога е тази цена, но сега гледам етикета на кашкавала, който купих снощи - "Хаджийски" с цена за кг 21,79 лв.

# 653
Лятото беше 12 лв., същия който в момента купувам за 14,50. В процес съм на търсене на добър кашкавал от Лидл. Взех един кръгла пита и се хареса доста 15,99 лв./кг. Малките пакети кашкавал БДС от 400 гр. по 7,40 не ми хареса толкова.

# 654
Купих кашкавал Елена от Фантастико. Спрях се на него, защото беше по-малка разфасовка. Тези от 400 гр редовно ми мухлясват в хладилника. Настъргах от него върху суфле от тиквички. Докато се печеше миришеше на нещо синтетично неприятно. След това имаше нормален вкус и не ни стана зле от него, но не бих повторила.

# 655
  • Пловдив
От на Белиса козето сирене съм доволна, много ми е вкусно /това във връзка с коментар напред да не се взимат техни продукти/.

# 656
  • sofia
Лятото беше 12 лв., същия който в момента купувам за 14,50. В процес съм на търсене на добър кашкавал от Лидл. Взех един кръгла пита и се хареса доста 15,99 лв./кг. Малките пакети кашкавал БДС от 400 гр. по 7,40 не ми хареса толкова.
От години в нас се яде този кашкавал от Лидл. Всеки друг от този магазин е бил "греда".

Скрит текст:

# 657
  • София
Ето как всичко понякога опира И до личен вкус, за мен горния 750 гр кашкавал на Пилос от лидъл катогорично е твърдо НЕ, не бих купила. В началото като навлезе лидъл, ставаше, от един момент нататък не бих му прикачила име кашкавал а кашкавало-имитиращ продукт.

# 658
  • София
Лидл искат Пилос да напомня по опаковка на Bluedino, ама не им се получи много. Същата врътка правят и със сиренето. Имаше сирене в метални кутии от серията Deluxe, после стана Pilos и сега е Родна стряха. Качеството така падна, че това вече не е сирене за мен.

# 659
Ето как всичко понякога опира И до личен вкус, за мен горния 750 гр кашкавал на Пилос от лидъл катогорично е твърдо НЕ, не бих купила. В началото като навлезе лидъл, ставаше, от един момент нататък не бих му прикачила име кашкавал а кашкавало-имитиращ продукт.
Подкрепям .

Общи условия

Активация на акаунт