Какво повече НЯМА да купя - 19

• 100 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ние черна баня,кухня,врати,контакти,диван и черни стъклени витрини.Сега се намесохме и пак това бих избрала,но може да се направи винаги така,че подръжката да не е така трудна.Ще си говорим разбира се пак след време 😂

# 631
  • Пловдив
Или ако пратя синът ми да ти остави пръстчета навсякъде Joy

# 632
Повече няма да купя "кашкавал" 2 кг. Наше село от Лидл.
Гаден вкус и мирис, неочаквано гнусна консистенция, пресолен и гумен. Всичко друго имаше в него, но не и мляко...
Поне Лидл реагират адекватно! Трябваше да го върна на производителя, само да го опита. Щеше да е гавра да го изяде някой целия.

# 633
И кой е производителят на този "кашкавал"?

# 634
  • в сърцата на децата <3
Ако плащането е само запорирано, но не и изтеглено, банката може да го спре. Да не можеш да анулираш поръчка преди обработката ѝ (не говорим да е пратена!), е абсурдно. Както и да е, да са живи и здрави - с още един клиент по-малко! От служителите в магазина в Пловдив съм доволна, пазарували сме не малко техника от там - обясняват, помагат, любезни са. Включително като ми изгоря пералнята от сервиза ми дадоха протокол, закарах я в магазина и там си я разтовариха, оправиха си документите, а аз само се врътках да избирам нова. Харесах си с доплащане, новата ми я закараха до колата и ми я натовариха (а бяхме се подсигурили с двама мъже за тая дейност). Явно онлайн магазинът е кошмарен, а физическите - въпрос на управител.

# 635
Ако плащането е само запорирано, но не и изтеглено, банката може да го спре.
На какво основание да го направи банката? Отиваш в банката и те питат защо да отблокират плащането и ти какво казваш?
Нещата не стават така, както ги мислиш.

# 636
  • в сърцата на децата <3
На какво основание да го направи банката? Отиваш в банката и те питат защо да отблокират плащането и ти какво казваш?
Парите са още в моята сметка, само са блокирани. Мога да спра трансфера, да. И съм го правила.

# 637
М&Б ФУУДС ООД

# 638
Не може да се спре плащане през банката след като е направена авторизация. (Може да се оспорва транзакция ако има злоупотреба, но това е друго...)

# 639
Парите са още в моята сметка, само са блокирани. Мога да спра трансфера, да. И съм го правила.
Вероятно става дума за транзакция, която ти си излъчила.
Пуснала си превод и преди да е излъчен, искаш да го спреш. Технически може. Зависи от банката дали ще го направи.
Но при картовите транзакции не е така. Там другата страна инициира транзакцията, след някакво твое действие. Плащаш и другата страна "поисква" дължимото. Тогава не може да се спре. Може само да се оспори. Иначе нямаше да има никакъв смисъл резервации да се гарантират с карти например.

# 640
  • в сърцата на децата <3
Нищо лично, не помня какъв беше случая, защото не беше скоро. Но ще имам предвид написаното от теб, благодаря много!

# 641
М&Б ФУУДС ООД
Това не е производителят на кашкавала! Това е търговецът, който го продава на вериги като Лидл. Трябвало е да погледнете на етикета регистрационния номер на производителя, който представлява нещо такова "BG 0712003".
Защото е твърде вероятно утре да си купите абсолютно същия "кашкавал" под някаква друга марка и отново да сте недоволна!

# 642
Това е кодът - 0512005. А кой е производителят?
Ще е добре и него да инфорамирам.
А най-добре беше да го пратя в БАБХ! Там да го тестват или в някоя лаборатория с хроматограф.

# 643
СД"ЛАФ -Велизаров и СИЕ"   c.Дъбравка общ.Белоградчик
Очаквах да е някой от обичайните заподозрени, но явно изкушението да забъркваш млечни продукти от всякакви гадости е голямо и дори някои от малките се изкушават.
Нищо няма да тестват, скъпо е и трудоемко. Моят съвет е да не купувате месни и млечни продукти от големите вериги, особено марки, които нямат собствено производство, а опаковащи чужди, евтини продукти- Белииса, От село, Кенана и разни други такива измислени боклуци. По малките магазини в градовете и в в локалните супермаркети има сравнително добри млечни продукти на цени малко по-високи от тези "промоционалните" в големите вериги!

# 644
Жалко за модерната им уж производствена база, щом си позволятват с "лека ръка" да потъпчат 25 години труд.
А къде се проверяват тези кодове?

Общи условия

Активация на акаунт