Какво повече НЯМА да купя - 19

• 99 991
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
А като какви са описани

# 61
Недей ползва клечки за уши, само могат да ти направят беля. Казвам го като пострадала преди по-малко от седмица. Лекарката специално ми напомни да не ги ползвам. Каза, че чистото ухо няма нужда от клечки, а при запушено не помагат.

Като каквито и да са описани, тези с острият връх не са за уши и определено могат да ти направят проблем. Служат, ако например си размажеш спирала под окото, да я изчистиш прецизно, без да развалиш целия грим и да станеш като панда.
А като какви са описани

# 62
  • София
MINISO MARVEL Double Round Cotton Swabs Natural Cotton Ear Buds with Paper Stick for Adults 250 Count
Това е описанието.
Признавам си, че бързах и тогава не се зачетох. Просто ги грабнах от рафта, но според мен са си описани като за уши.

Всъщност кутията е тази. Ходих до банята да погледна.

# 63
Да, за уши са описани. Аз имам за грим, същите на вид.

# 64
  • София
Да, за уши са описани. Аз имам за грим, същите на вид.
Те са описани за уши, ама аз за малко да се контузя с тях.

# 65
Нима съществуват хора, който още си чистят ушите с клечки.?! Чистенето става само със спрей. И според мен продажбата на клечки за уши е подсъдима и се надявам скоро това нещо да излезе от производство и употреба.

# 66
  • София
Всъщност Poni69 е права. Двама УНГ са ми казвали да спра да си чистя ушите и аз спрях преди няколко години - нищо ми няма ни на вид, ни на звук Simple Smile

# 67
Аз пък не мога без клечките. Ползвам ги външно за подсушаване на ушната мида след баня. С кърпа не ми е удобно да мина по извивките. В канала не бъркам. Баща ми си беше докарал кръвоизлив и заради такива като него наистина трябва да се води образователна кампания.

# 68
И аз ползвам клечките за уши основно за почистване на ушната мида и най вече за коригиране на грим. Понякога ги ползвам да си почеша ухото, но много внимателно и само в началото на ушното каналче. И аз знам, че клечките за уши не са безвредни и безопасни и освен да "натикват" това, което трябва да се почисти и да се нараниш с тях, друго не правят.

# 69
  • София
Каква сметана да купувам вече не знам. Напоследък при бъркане с миксер заедно със захарта все течна остава.

А да препоръчате спрей за заглъхнало ухо? Явно и аз с клечката съм се престарала. Уж съм противник на клечките!

# 70
  • София
А да препоръчате спрей за заглъхнало ухо? Явно и аз с клечката съм се престарала. Уж съм противник на клечките!

Аз използвам само това, и не съм имала проблеми. Иначе все бях със заглънало поне едно ухо.
Скрит текст:

# 71
Наденица за печене на Брей.Такъв боклук досега не бях купувала.Уж по БДС,уж Стара планина,а боклук отвсякъде.Като прочетох  после съдържанието-месо от ЕС,консерванти,боклуци.

# 72
Каква сметана да купувам вече не знам. Напоследък при бъркане с миксер заедно със захарта все течна остава.

От трети опит лидълската сметана Пилос 30 % се разби идеално / имах два неуспешни опита. ,
Другата от 35 процента също харесвам .Но вече първо бия сметаната и после добавям захар

# 73
За сметаната 35% от Лидл само хубави коментари се пишат в темата. Аз не съм я пробвала и нямам лични впечатления.

# 74
За сметаната 35% от Лидл само хубави коментари се пишат в темата. Аз не съм я пробвала и нямам лични впечатления.
Зимата само нея ползвах и да , доволна съм.
Но не ми харесват тези опаковки - трябва да се режат и съхранението не е удобно.
Но вече реабилитирам и тази от 30 % - разби се идеално днес и ако ми трябват 200 мл предпочитам нея .
За сосове - ганаш - супи - тази от 22 % е идеална .

Общи условия

Активация на акаунт