Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Побеляването е от солта - в планината няма кой да хвърля химия Simple Smile
С добър импрегниращ спрей се избягва, а при вече побеляло - патешка мас.

# 556
  • София
Имала съм боти бг производство - ами пускаха и попиваха като гъба дори на по-силен дъжд. Наскоро ги откриху нашите, не съм ги изхвърлила, затова се сетих за тях. Иначе фасонджийски.

# 557
Шаран от Лидл! В никакъв случай не купувайте това "нещо"! Някакъв хърватски боклук със странен мирис и още по-странен неприятен вкус, нищо общо с вкуса на риба, камо ли на шаран!
Яла съм и гаден български шаран, който беше изключително мазен, но тази гадост, която продават в Лидл е отвратително ненадмината!

Не си разваляйте празника с този "шаран"!!!

# 558
Поръчах си едни маратонки- уж известна марка, уж голям спортен сайт.. Ми няма по-твърдо и неудобно нещо. Ми ядосах се. Имаше тест и ги върнах(ама пък платих таксата). Нямам голям опит с такива онлайн поръчки и сега не знам откъде да си поръчам. Има обаче и доволни клиенти, значи има и качествени някъде.

# 559
  • София
Пробай Fashiondays или Sport depot. Макар че аз обувки без проба не купувам и онлайн пазарувам предимно неща за бита и чат-пат дрехи.
Знам, че доста хора правят така: ако ги има налични някъде край теб желаните обувки, ги пробваш и след това ги поръчваш от сайт с намаление. За мен не си струва занимавката, но все пак е вариант.

# 560
  • Сф
Шаран от Лидл! В никакъв случай не купувайте това "нещо"! Някакъв хърватски боклук със странен мирис и още по-странен неприятен вкус, нищо общо с вкуса на риба, камо ли на шаран!
Яла съм и гаден български шаран, който беше изключително мазен, но тази гадост, която продават в Лидл е отвратително ненадмината!

Не си разваляйте празника с този "шаран"!!!
Аз със скаридите имам лош опит, и в срок и в съхранение и гняс и воня, като гледах и как "бързат" да изтеглят партидата...кой знае още колко хора  прецакаха. Добре, че са ми близо и ги отворих да приготвям веднага..и върнах.
Оттогава подминавам всичко рибно там, а и на вид не ми го докарват някак си..

# 561
В Кауфланд шаранът да не е като Лидълския ? / много вероятно,  бил на "промоция"/

# 562
  • Далечният изток
Кауфландската риба изобщо не я харесвам, но съм чела и добри отзиви във форума. Лично аз не бих си купила шаран точно от Лидл или Кауфланд. Предпочитам специализираните рибни магазини.

# 563
Специално шаран никога не съм купувала от веригите.
В кварталното рибно магазинче покрай Никулден винаги карат живи шарани.

# 564
Миналата година от Т маркет беше си екстра шарана.

# 565
Ами на Тмаркет са им хубави и месата.Всеки път като сме на гости на свеки и ям хубаво месо,тя казва,че е от тмаркет

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 23:09 от MG18

# 566
Ами на Тларкет са им хубави и месата.Всекибпът като сме на гости на свеки и ям хубаво месо,тя казва,че е от тмаркет
Месо не съм вземал ,но за шарана с двете ръце.

# 567
  • в сърцата на децата <3
Ами на Тларкет са им хубави и месата.Всекибпът като сме на гости на свеки и ям хубаво месо,тя казва,че е от тмаркет
Много зависи от самия магазин. В нашия град има един Т-маркет и от вратата ми смърди на мърша, абсурд да взема месо от там. Точно веднъж минах покрай охладените им меса и всичко беше засъхнало и зле изглеждащо. Но пък тук има от къде да си купи човек и месо домашно, и мляко, и риба жива... Та не е драма, но мисълта ми беше, че не всеки магазин във всеки град предлага едно и също качество.

# 568
И нашият Т-Маркет е зле.

# 569
  • Под звездите

+1 Направо си беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт