Какво повече НЯМА да купя - 19

• 101 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Миналата година за първи път си купих боти Lasocki, обух ги веднъж или два пъти. Вчера ми пропуснаха и побеляха. Това ми се е случвало само с боти, от некачествена кожа/ обработка (Не съм запозната с технологиите на производството.). Това е единственият ми опит с тях, но не бих разчитала на тях за зимни обувки.
От сайта обувки.бг, който е полски? И те са полско производство, както и разни с уж италиански имена, та ги пробутват покрай известните марки
Не са добре импрегнирани, а има разлика от кожа до кожа.

# 541
От същия, да. Търсих в пощата кога и за колко съм ги купила. Взела съм ги за 70 лв, намалени от 100. Те и 35 лв не струват. Писах им, ще видим какво ще кажат. Тази година получих Bullboxer за 70 лв, ама за тях и 170 ще дам. Разликата се вижда от мнооого далече.

# 542
Взех детските солети Златна Добруджа веднъж набързо, че бях супер гладна. Ма те много твърди... Как си представят децата да ги хрупат тия солети? Не ми харесаха на мен
Като пластмасови са, заради гланцираното според мен.

За детските ,не знам ,вероятно са без сол.Не знам за децата ,но те всичките им видове са хрупкави на мен точно това най-много ми харесва в тях. Grinning

# 543
Обувкибг имат гаранция 2 г, на мен ми възстановиха част от сумата за една чанта,като чантата остана за мен.

# 544
  • София
Миналата година за първи път си купих боти Lasocki, обух ги веднъж или два пъти. Вчера ми пропуснаха и побеляха. Това ми се е случвало само с боти, от некачествена кожа/ обработка (Не съм запозната с технологиите на производството.). Това е единственият ми опит с тях, но не бих разчитала на тях за зимни обувки.
Миналата година си взех тези, но в друг цвят. Е направо ми прецакаха краката. Толкова твърди, толкова неудобни, а съм носила други на тази марка. Оттогава избягвам да купувам обувки без да пробвам.
https://www.obuvki.bg/obuvki-rieker-46357-68-gelb.html

# 545
  • Пловдив
Естествената кожа пропуска вода, а в съчетание със сняг си побелява, да. Трябва да се импрегнира. Точно от ССС съм си купувала много добри импрегнанти на спрей - няма пропускане и побеляване.

# 546
Миналата година си взех тези, но в друг цвят. Е направо ми прецакаха краката. Толкова твърди, толкова неудобни, а съм носила други на тази марка. Оттогава избягвам да купувам обувки без да пробвам.
Подобни си взех от същия производител от магазина (ССС). Адски неудобни и твърди, най-гадните обувки, които съм купувала. Въпреки, че ги пробвах на място... Отвратителни, никога няма да купя нищо rieker.
За сметка на това един чифт обувки Ласоцки ми бяха изключително удобни и любими, съжалявам, че вече не ги предлагат. Леки и меки

# 547
Потвърждавам за Lasocki!
Точно вчера им върнах на ССС модел който купих на черен петък с 20% отстъпка от 120 на 98. Няма такава твърда и неудобна обувка, носих ги 5 пъти и стваше все по зле. Така ме боляха краката. Не знам каква им е политиката за носени обувки и каква част от сумата връщат, но се надявам да получа цялата иначе ще съм много ядосана. Нямат особени козметични забележки. Не струват 98 лева със сигурност, даже и 50 не бих дала за тях.

# 548
  • София
Струват толкова, колкото някой даде за тях.
Та в този ред на мисли - аз хич не съм наясно с наистина качествените марки обувки (е, за Джими Чу и Маноло Бланик зная, но едва ли ще си купя), обаче има хубави български обувки за тези пари - 120-140 лв. 
Изненадвам се за Рикер, обаче може би пробутват някакви кофти модели, иначе самата марка има някакви антишок подметки  или нещо подобно.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 13:31 от Cuckoo

# 549

Леко жъкната капия, твърди, нямат нищо общо с печена . Нямах големи очаквания, но и това в буркана за мен е сурова чушка в оцет.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:40 от Пролетно цвете

# 550
  • в сърцата на децата <3
За две седмици сирене без саламура и от Марс ще мухляса.
Ми значи домашното ми сирене е от Луната или от Венера, защото не мухлясва. Не за две седмици, ами изобщо.

# 551
  • София
И аз имам лош опит с Rieker, но боти. Единственото им предимство е, че не се пързалят подметките.

# 552
  • София
Струват толкова, колкото някой даде за тях.
Та в този ред на мисли - аз хич не съм наясно с наистина хубавите марки обувки, обаче има хубави български обувки за тези пари.
Изненадвам се за Рикер, обаче може би пробутват някакви кофти модели, иначе самата марка има някакви антишок подметки  или нещо подобно.
Да, аз съм носила друг модел на марката и бях много доволна. Е да, ама с тези ударих на камък. Иначе открих доста турски (за моя изненада) марки, които са буквално пантоф. Е, не са с фаца за събитие, но пък си тичкам след децата в парка без проблем.

# 553
Побеляват от солта, дори и качествените обувки. Много лесно се махат белите петна, като се намажат с глицерин. И аз си бях взела миналата година едни полски боти, може би Ласоски бяха, но толкова твърди и неудобни, щях да се пребия с тях, докато ги пробвах вкъщи. Направо им ги върнах. А изглеждаха много удобни на снимката.

# 554
Побеляването става от смесите, които разхвърлят по тротоарите срещу замръзване при снеговалеж. И най-качествените обувки ще побелеят, иначе за обувки.бг съм съгласна напълно.

Общи условия

Активация на акаунт