Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 87 156
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 230
Лин, аз пък отказах плодовете последните 5-6 години. С изключение на пъпеш - но какви пъпеши има при мен - ох Heart Eyes

# 1 231
И аз 30 качих ,но те в родилното и първия месец изтекоха.Останалото с ограничения .
Само зелени джанки мога да ям по пръсване,други плодове не ме блазнят.Но зеленчуците са друго нещо.

# 1 232
Не ям плодове, не ги обичам, дори нямам любим плод. Не ям и мляко и сирене, освен ако не са под формата на подлучени тиквички, или сирене върху салатата. Основното ми хранене е почти изцяло на протеини, защото това обичам просто. Зеленчуците за мен не са храна, а гарнитура. Толкова обожавам месо, че съм яла филия с пастет и луканка. Със сладкото съм на периоди, понякога не го търся със седмици, но почна ли, мога да омета една кутия шоколадови бонбони. Но месото е в две от три основни хранения, май вече са повече от десет години, в които не съм имала постно хранене.
Добре, че имам голям бюст и слаби крака, че да отклонявам вниманието от лицето. 😅😅😅😅

# 1 233
Магни, живея си чудесно без плодове, млечни и тесто. Много обичам млечни и преди 7 години ми беше много трудно да се откажа от тях, но си заслужаваше.
Месо, малко риба, яйца и зеленчуци за гарнитура, това е храната ми. Сутрин закусвам мюсли или гранола, понеже ме държат сита дълго време. Вечер не ям или ако вечерям, гледам да е рано и нещо леко.

# 1 234
Стрино, Виждала съм те, хубаво момиче си отвсякъде.
Стига с тия недостатъци, всеки ги има...едни са пълни, други не се харесват прекалено слаби.
Важното е да се харесва човек, тогава и другите те приемат.

# 1 235
  • София
Калина, ти не беше ли с едно чудно бяло лице и черна коса? Доколкото помня..

# 1 236
Според мен Калина не е никаква Стрина,и има много хубаво лице.

# 1 237
Калина, ти не беше ли с едно чудно бяло лице и черна коса? Доколкото помня..
Не знам мен ли помниш, защото моята коса сменя цвят редовно. В момента съм с много тъмна коса, преди това беше огнено червена. Лицето ми не е тъмно, но чак бяло също не е, леко матова съм, но телефонът ме избелва като калайджийка.
Качвам една снимка от тази сутрин, не се заблуждавайте, имам включена функция разкрасяване на камерата. 😅

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 00:22 от Стрина Калина

# 1 238
И аз обичам всичко да ям с малки изключения. Но най си обичам плодовете и зарзавата. Ако се отпусна много бързо мога да кача килограми. Години наред съм се ограничавала, после бях принудена години наред да живея с 16 грама протеин на ден. И сега не се отпускам много много с някои храни. Аз за сега се боря с дупето да е слабо, и лицето стегнато и свежо да е.
В тази връзка си спомних, че преди време си бях платила 1 година абонамент при една дама за фейс йога и все отлагам да пробвам.  Мен трябва някой да ме ръчка постоянно за тия неща.

Стринка ли?!?!? Мини само на Калина, мома хубава!

# 1 239
Въх ,Калино!Много си хубава !Аз си мислих,че си мургава и къдрава .

# 1 240
  • София
Като Снежанка е. Поне аз така си представям Снежанка.

# 1 241
И коя е тази магична функция на телефона? Че не е стрина Калина, отдавна го твърдя. И е ужасно близо до моята щерка Heart

# 1 242
Момичета, много сте мили!🌺

Пинк, Стринка не съм все още, ама и от мома вече съм далече.

Магни, моят има функция Разкрасяване, на някои марки е Face Beauty, в общи линии заглажда кожата на лицето.

Роки, Снежанка ми е болна тема, пет години в детската така и не ме избраха за снежанка заради едно друго момиченце с коса до дупето, травма ми е още. 😅😅😅

Бобчи, да знаеш как ми се иска да съм точно мургава и къдрава, ако може и едни зелени очи бонус.

# 1 243
Стрино, прекрасна си!

# 1 244
Да,наистина,ни зелени очи й трябват ни нищо.Само не разбрах,защо все се оплаква от кожата си?Много й е добре и лицето и кожата.

Общи условия

Активация на акаунт