Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 87 139
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Аз пък си мажех фдт на майка ми /един плътен, плътен/ само под очите. Като негативна панда. 🤣
Добре, че дъщерята се научи да се гримира и даже вече е по-добра от мен.

# 1 261
Karen, толкова си красива! Имаш съвършените лицеви пропорции и абсолютната симетрия! И не, не е заради филтъра, той само замазва несъвършенствата и изчиства контура.

# 1 262
  • Sofia
Много ти благодаря,  Сисли! Де да бях такава. Joy Този филтър работи като пластичен хирург - уголемява устни, скули, очи, пили нослета.... и сваля 20 години Joy

# 1 263
Нямам го тоя филтър аз,изобщо май филтри нямам.
Ракито си е хубава и без такава уста и такива очи.

# 1 264
  • I want it all and I want it now.
Е, сега  😉 коя е програмата за снимките да сваля и аз 20 години🌼

# 1 265
Много съм зле с използването на програми за филтри и фотошоп. Даже не знам моя телефон има ли такива. Никога не съм ползвала. Когато трябва да се снимам някъде или с някого, просто ме щракват и това е. Каквато съм - такава. Кого да заблуждавам!? Себе си нямам нужда да лъжа, нито другите. За мен това е някаква модерна психоза, при някои клоняща към патология.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 10:29 от Sysly

# 1 266
  • София
Мен ако питаш, най-готината е отпуска, пътуване, хубава храна, коктейл и секс.

# 1 267
  • Sofia
Аз от форума го научих - FaceApp  e приложението. Grinning

Забавно е,  играя си понякога . Но пък разбрах как някои познати рязко се разхубавиха (онлайн). Grinning

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 10:25 от Karen

# 1 268
Тия сенки под очите и аз ги имам от малка. Дали биха се оправили с филър?
А речникът упорито ми замества филър с филтър, май нещо ми намеква. 🤣

# 1 269
  • София
Тази снимка специално е правена с един филтър от Инстаграм. Има филтри и в Месинджъра, но ми се включват само по време на видео чат.
Да, има филър за сенките!  Една приятелка си направи наскоро - жестоко е! Хем не личи, хем е уау.

# 1 270
.....
А речникът упорито ми замества филър с филтър, май нещо ми намеква. 🤣
Опитва да ти спести пари. Simple Smile Тези сенки под очите не се махат с нищо, коригират се с грим, струващ цифри....и с филтър, който е безплатен, или поне така твърдят създателите му, но това е друга тема. Wink

# 1 271
И днес ми е роклено

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 18:37 от Стрина Калина

# 1 272
Без филтри, с и без грим.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 13:55 от Lioness77

# 1 273
Сенки се махат най-вече с достатъчен сън и свеждане на стреса до минимум.
Гримирам се най-често в много трудни и натоварени периоди. Един колега се шегува, че щом ме види гримирана и нагласена, все едно е чул бойния ми вик - била съм като индианците, нарисувани с цветовете на войната Simple Smile Всъщност пример ми даде една румънка - запознах се с нея при първото ми пътуване в чужбина, 1996 г. Беше със заповед за екстрадиране като нелегален имигрант и моите домакини ѝ помагаха. Тази жена в толкова труден момент беше с грим и изряден маникюр, с дискретни бижута, спретната, с поддържана коса. Стана ми пример - предстои ли ми "битка", излизам с парадна униформа Simple Smile

# 1 274
Лъвице,без грим много ми харесваш!
Нямам фейсбук и затова не знам тия филтри явно .

Общи условия

Активация на акаунт