Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Юни 2021 (Тема 11)

• 88 017
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Разговорът тръгна в интересна посока и се чудя само мъжете ли имат фетиши, някакви силни еротични фиксации? И дали това се дължи, че жените не че не гледаме с очите и не харесваме мъжете с тях, но имаме много повече сетивни измерения на привличането - аромат, глас, там която на каквото обръща внимание, ама са повече неща чисто сензорно. Въобще не засягам темата как ни кара да се чувстваме - дали ни разсмива, дава ни сигурност, готви вкусно, внимателен е и т.н.

И дали това че са толкова визуално-центрирани мъжете, не ни е развило в насока да се стремим към разхубавяване? Говоря в културен аспект, нали, а не че всяка се кокони за някой мъж, защото обикновено се киприм за себе си най-вече.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 17:06 от Harpalike

# 151
Само жените ли могат да имат грозни крака? Stuck Out Tongue Winking Eye

Харпа, не съм “центрирана” в никъв аспект, но все пак държа мъжът до мен да ми радва окото Hands Thumbsup.

# 152
  • В полите на Пирин планина
Честно казано не знам какво точно конкретно ме привлича в някой мъж, но може би е излъчване+това какво говори, т.е. да ми е интересно с него... Изобщо не мисля, че е точно нещо във външността... Нямам типаж, който да търся.

# 153
Не може да имат грозни крака жените. Моите са дълги ма пък за сметка на това са убави.

# 154
  • София
Външният вид ми е точно като панделката на подаръка. Да, приятно е, радва в първия момент, но много скоро подаръкът е отворен и много по-важно съдържанието от панделката. Та очи, плочки, мускули, никога не са ме дърпали. Виж, ум, сърце, способности и характер - винаги. Ако някой ще ме контрира с отблъскващ външен вид - да, все пак не бих го преживяла. Да е 300кг, смръдлив, без нито един зъб. Но не говорим за това със сигурност.

# 155
Както и не говорим за тотално вторачване във външни вид. На колко години трябва да сме за да обръщаме внимание само на външния вид? Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубаво е когато си пасваме с мъжът до нас както визуално, така и емоционално и душевно.
Цял живот съм тренирала и подържала в що годе добра форма и искам партньора ми да има същото отношение към себе си.

# 156
  • София
Мисля, че с целия опит зад гърба ми Wink съм имала само един мъж, общоприето признат за готин. Всички други са били...само аз да си ги харесвам Wink Както казва Klemy, важно е дали ще ми е интересен и дали ще ме разсмива, как изглежда не е от толкова значение.

# 157
Като го намерих умен, интелигентен, джентълмен, с чувство за хумор, на всичкото отгоре дългокрак и готин веднага го грабнах! Сега естествено и аз трябва да се старая да съм винаги на ниво! Е с възрастта става все по трудно...! Плочки няма, но ми стигат дългите му стройни крака  Joy

# 158
Аз няма да казвам какво ми е важно ,че е дълго 😁.Точно преди да срещна мъжът ми работих при един мъж,и му казвам списъка ми с желания.Нсправо падна,каза че тая летва ни Сергей Бубка ни Стефка Костадинова ще я скочат,ами викам не срещна ли такъв,няма да е никой и толкоз.И все пак и всичко да е перфектно,няма ли любов,еб@@м ти перфектното .Без любов не мога да живея с мъж,да съм обичана и да обичам е смисъла .Моят мъж е хубав,не красавец от списания,аз не ги и харесвам де,но много хубав .
Ах ,и моят е дългокрак и г@з стотинка ,гръб гардероб дето се вика .Един мъж не ме ли прегърне и да ми изпукат две ребра,хич не е за мен.Харесвам широки рамене,силни ръце ,тесни дупета ,дълги крака,коремче може да има,хич не ми пука .
Обаче имах едно гадже ,значи само аз го харесвах.Всички ме питаха какво съм видяла в него и т.н.,то и аз се питах после де .🤭🤭

# 159
  • София
Аз също не се впечатлявам от плочки, но от прасци....не знам, забелязалили сте колко малко мъже имат хубав прасец?

# 160
Аз също не се впечатлявам от плочки, но от прасци....не знам, забелязалили сте колко малко мъже имат хубав прасец?
Моят има, издължени мускулести вретеновидни, тесен елегантен крак....за разлика от мен, мускулест прасец от колело и краченца като кюфтенца!

# 161
Е и моите краци и глезени не са хич перфектни,пък неговия баджак е като камък.Ама все пак твърди,че аз съм по-хубавата част от двойката.

# 162
  • София
Е, аз като имам тънък глезен, перфектен прасец и що годе годен крак, сама им се любувам Wink Бъдете щастливи, момичета! Simple Smile

# 163
Е и моите краци и глезени не са хич перфектни,пък неговия баджак е като камък.Ама все пак твърди,че аз съм по-хубавата част от двойката.
Естествено, няма да се даваме, само фигурата да не изпускаме иначе ние имаме и други оръжия, мигли, спирали, червилца, боя за коса...! Но дебелина няма как да се скрие за това глад му е майката...Wink
Елка ми ние сме си щастливи, всеки има за какво да е щастлив в тоя живот...!

# 164
Мими,и цялата да се стопя глезена остава широк.Че и няколко пъти са ме питали какво тренирам ,че са ми така глезените.Ми какво да направя,костна структура.Възприемам се така,нося къси гащи и това е.Пък сега ям айсберг с варени яйца,поне свалих и до кг преди да забременея даже ,харесвам се,чувствам се добре.Ама без глад не става.

Общи условия

Активация на акаунт