Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 074
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Май, не  е толко слаба активността newsm78 Нека да изчакаме до утре вечер кой ще потвърди, ако не пречи на резервацията де.
 Потвърдили са засега поне 7-8 момичета, а има и 2-3  колебаещи се Hug

newsm78 И на мен така ми се стори. Даже щях да помоля Пипи като организатор да синтезира информацията, че не съм много рдовна на форума и изпуснах бройката и часа. Моля за обобщение  Praynig

Пепа, ама и вие лошо сте го закъсали с вирус  Cry Бързо да се оправяте и двамата  Praynig
Марис, и Габи го е страх от тъмното  Peace Когато сме в хола и гледаме ТВ, а той иска да ходи по другите стаи, аз угасям лампите там и той се спира до вратата на хола, не смее да ходи в тъмното. Банкери не знам дали ще ги правим, но да имат парички от легален бизнес, това ни стига  Hug Много ми се иска да стане стоматолог, че на стари години да блестя с умвика, ама...каквото дойде  Mr. Green
Поли, лудориите на Вероника много ме разсмяха. Спирка няма тази мишчица  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes
И Габи става все по-хитър или умен...и аз не знам. Много ми харесва, че като вземе нещо от някъде, после много държи да го върне на същото място - много е подреден. Дори да е видял аз нещо да съм направила, го прави по същия начин  bowuu

# 166
Такааа, ето малко събрана информация за срещата Simple Smile

СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим
Под въпрос: Дани, Мама Роси

Ако съм пропуснала някой, да свирка

# 167
ееееееееее, 2 пъти първа се кордисах за вечерната среща, а никой не ме брои  Crossing Arms

# 168
  Еци, а аз тамън щях да отбележа,че си била първа писта Wink
  Мисля, че и Тайги потвърди Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 14:16 от Rady

# 169
От 2 дни съм си в къщи, Они е при баба си и прекарвам много време пред компютъра. Та по тази причина осъзнах колко е обеднял от към пишещи форумът ни. Много момичета изчезнаха без да кажат чао, някои се появяват наистина мноооооооооооого рядко и се чудя защо ли   newsm78 Нямат време, нямат желание или нямат какво да напишат newsm78 Каквато и да е причината на мен лично ми е малко мъчно Sad И ЛУЛУ - толкова редовен потребител и тя изчезна, Рошко, Марчето (Австралия), Ния, Нина КМ, Тонеса, Уо и още мнооого други. Че и по-новите мацки рядко пишат...

Благодаря пък на всички, които се включват. Приятно ми е да ви чета   bouquet  bouquet  bouquet

# 170
Поли, който не е на работа, а сам вкъщи с детето... го разбирам напълно Sad. Няма и минута спокойствие, и купища задачи. Събота и неделя не мога да седна, и ми е все едно вече дали съм в офиса или в нас - почивка няма  Crazy. Но тук мога да открадна някоя и друга минута да се включа за малко .....  Hug

# 171
  Пипи и аз съм тъжна като теб. Много пъти съм си мислела защо изчезнаха толко много момичета. А списъкът е много дълъг....... Sad
 Лулу, да се мяркаш веднагиз, че шъ те намерим и пак шъ те накараме да пишеш Naughty
   И аз благодаря на пишещите  bouquet

# 172
Дескааааааааааааааа, видях те  Hug Hug Hug Hug
Напиши ни как си

# 173
Еци, най-дълбоко извинение Simple Smile

СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК , 20-20.30ч.
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим. Еци, Тайги, Лулу
Под въпрос: Дани, Мама Роси

[b]И ЛУЛУ ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ  [/b] Mr. Green

И на мен много мами ми липсват, но може би всеки си има извинение за себе си! Много ще се радвам да се видим мацки! Мисля, че с този кворум можем да заформим хубава среща, а да не говорим, че Билиотека е срещу ресторанта  Joy

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 07:20 от Maris

# 174
  здравейте,
Rady, Pipi -  приемам критиката лично и ще си взема бележка  Confused  аз се опитвам да ви чета редовно, но рядко успявам да пиша. на компа сядам когато  Али спи и съм си свършила домакинските задължения. много често обаче мъничето се събужда преди да съм прикючила с чистене и готвене и за форума не ми остава ред. но държа да отбележа, че сте ми много скъпи и се радвам, че ви има  Heart Eyes

за срещата аз не знам дали ще дойда, защото али от снощи вдига температура. докторката каза, че е зъб, но все пак няма да ми е спокойно ако не съм си вкъщи.

за страха от тъмното - аз си мисля, че децата нямат страх все още. според мен се спират пред тъмна стая, защото не виждат и е някаква защитна реакция, а не защото ги е страх. поне аз свързам страха от тъмното с приказките за баби яги, торбалан и разни чудовища.  може и да греша разбира се Simple Smile
 поздрави на всички Simple Smile болните  мъници бързо да оздравяват Simple Smile

# 175
Деата-и аз виждам че си на линия,разкажи как сте?
Ох, кво да пиша и аз-само да се оплаквам.Ходенето на зъболекар сякаш няма край-направо ще превъртя. smile3514Поне още месец ще ходя и ще ми слагат 3 коронки-ужасно са ми слаби зъбите.И на лекции се опитвам да ходя,но ето днес поредната простотия-счупих си краката от бързане да успея да стигна навреме и кво-няма лекцияяяяя. Twisted EvilНи бележка сложили ни нищо-ей полудях направо #Cussing out
Иначе нищо интересно-утре най-накрая ще водя Иво да му вземат кръв и дад дадем урина, че още не сме правили изследванията за годинка дето са Embarassed Rolling EyesА да-купих си много готини обувки за зимните разходки навън-туристически, Jack Wolfskin-страхотни са. Peace
Тези дни ще го запиша и на кухня мъничето, вече съм спокойна че не прави реакция към прясното мляко. ooooh!Има няколко в района, ще видим на коя ще се спра.Хубавото е ,че с една мама от блока ще си делим доставката. PartyВие доволни ли сте от детските кухни-ядат ли мъниците или се мръщят?
Трябва да се размърдам и да организирам един прощъпулник на Иво ама кога ли ще стане newsm78 newsm78Сега като се занижат едни рожденни днииии-татковци, баби, приятели- #Crazy #Crazy #CrazyМного скорпиони около мене Shocked
Сетих се още нещо да питам-може да се е разисквало вече ама като не помня Embarassed, извинявайте-Вие какво направихте с пъпчето-хвърлихте ли го вече някъде или....Аз още не съм newsm78

# 176
Ей, точно днес си мислех за Деската, нали съм в бившата и махалаSimple Smile

Мечо Пух - и аз не съм още.. пазя си го в удна рекламна кутия на Чико дето ни ги раздаваха в Шейново. Там са и гривничките с номерцата. Незнам нещо тъкмо измисля къде да го метна и почват да изникват негативи...
И аз най-после се наканих за детската куфня и съм натоварила леля да пусне докиментите, че не мога да ги улуча като време с тия задръстванияSad((

Абе мацки да ви се оплача ли похваля ли, но Али вече съвсем сигурно се справя с отвъртането на капачки... Днес баба й докладва, че с голям кеф си развъртяла 2 пъти шишето за вода и искала да си пийва от широкото гърло Joy Joy Joy в резултат на което била двойно преобличана... Давайте акъл, как се справяте с тия хватки Thinking

Пипиоле разконспирирана си! Hug Разглеждах ти снимки и ти се кефихSimple Smile))Ми така де то за да стане туй малко изящество Они, мама трябва да е расова Laughing Sunglasses Heart Eyes

Пс: Честит ви ХелоуинSimple Smile То не че е български празник... и не че го празнуваме...ама да се намирам на приказкаSimple Smile

# 177
И ето снимките на Тео в ролята на Каспър  Grinning http://www.letez.com/gal/v/bebe/Halloween+2006/

Отпразнувахме празника порядъчно, гости малко имахме и доста деца минаха да ни плашат. Много страшни бяха, как ще спя не знам  Joy Големи сладури  Joy

# 178
Хей, момичета, здравейте!
Аз съм се замотала с хиляда изпити, че слях две години в една, пътувам през ден до Благоевград, и само попоглеждам какво правите. Утре вечер съм на линия при вас, само да не ми мине котка път, че последните срещи ги пропуснах по независещи от мен причини. Пишете ме за срещата:)

# 179
  • Sofia
Привет!

И аз трудно стигам до писане, но редовно Ви чета.  Blush
Пепи, Тео е страхотен и колко е порастнаал. Голям сладур да го нацелуваш!

При нас всичко е наред. Рали прави редовно бели и не се спира, като на пружинка е... Ония ден я подстригах, не особено успешно  Crazy ама като мърда ...  Mr. Green сега поне бретона не й вади очите. Няма да е лошо и аз да свърша тази работа, че скоро нищо няма да виждам  Party Но днес първо да свърша със зъбара, ако остане време и прическата ще ремонтираме.

За срещата съм на линия, може ли само линк пак към ресторанта, че никога не съм ходила там?

Целувки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт