Нека да изчакаме до утре вечер кой ще потвърди, ако не пречи на резервацията де.Потвърдили са засега поне 7-8 момичета, а има и 2-3 колебаещи се

И на мен така ми се стори. Даже щях да помоля Пипи като организатор да синтезира информацията, че не съм много рдовна на форума и изпуснах бройката и часа. Моля за обобщение 
Пепа, ама и вие лошо сте го закъсали с вирус
Бързо да се оправяте и двамата 
Марис, и Габи го е страх от тъмното
Когато сме в хола и гледаме ТВ, а той иска да ходи по другите стаи, аз угасям лампите там и той се спира до вратата на хола, не смее да ходи в тъмното. Банкери не знам дали ще ги правим, но да имат парички от легален бизнес, това ни стига
Много ми се иска да стане стоматолог, че на стари години да блестя с умвика, ама...каквото дойде Поли, лудориите на Вероника много ме разсмяха. Спирка няма тази мишчица

И Габи става все по-хитър или умен...и аз не знам. Много ми харесва, че като вземе нещо от някъде, после много държи да го върне на същото място - много е подреден. Дори да е видял аз нещо да съм направила, го прави по същия начин

И ЛУЛУ - толкова редовен потребител и тя изчезна, Рошко, Марчето (Австралия), Ния, Нина КМ, Тонеса, Уо и още мнооого други. Че и по-новите мацки рядко пишат...
. Но тук мога да открадна някоя и друга минута да се включа за малко ..... 
Поне още месец ще ходя и ще ми слагат 3 коронки-ужасно са ми слаби зъбите.И на лекции се опитвам да ходя,но ето днес поредната простотия-счупих си краката от бързане да успея да стигна навреме и кво-няма лекцияяяяя. 
Има няколко в района, ще видим на коя ще се спра.Хубавото е ,че с една мама от блока ще си делим доставката.
Вие доволни ли сте от детските кухни-ядат ли мъниците или се мръщят?