Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 070
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Тайги ето линкчето http://www.athletic-bg.com/index.php?p=16&l=1   Забелязала ли си, че лентичката ти е на 1 годинка точно  newsm78
Уиничка благодаря за милите думи  Embarassed Они също отваря капачките на шишетата и редовно се улива
Пепи имаш си най-прекрасното духче  Hug Hug Hug Фантастичен е!и наистина изглежда порастнал.
То си представям като си видя детето, няма да мога да я позная. Вече три дни не съм я виждала
Оля Дано успееш да дойдеш  Peace

Аз пак съм си в къщи, колкото и да е досадно. Ама този грип се оказа упорит. И ни напред, ни назад върви. Еднакво зле съм си Whistling

# 181
  • София, в полите на Витоша
Момичета, добре че е Maris да дава едно рамо, че аз нещо се провалих с органицазията, ама нещо с тия деца.... ooooh!

Май ще се съберем достатъчно, Марис,  само ще можеш ли ти да резервираш, защото на мен ми е далече.... Hug

Хайде момичета, домъчняло ми е за вас!!!  bouquet

# 182
Привет и от мен!
Пепа, страхотен е Тео и си изглежда като голямо момченце.
Аз също ще дойда утре, дано само нещо непредвидено не се случи, иначе съм на линия.
Отивам да готвя, че после имам един куп неща да върша.

# 183
  • Остров Приятелство
Здравейте мили дами,
съжалявам, че толкова дълго дезертирах.Просто 1во бях много заета, студентка съм.2ро скъпият ми син се разболя на два пъти, стигахме до АБ, алергии страшни някакви, връщане към АБВ захранването, прозрачни сополки нон стоп, няма спане, плаче, дави се, ядосва се и така.От вчера сме с чисто гърло, но сополите са си все течащи, мам...
Казаха, че и много зъби излизали - аз не мога да ги видя Embarassed, стиска уста като, че ли...лиги текат като река.
А и съпругужеското тяло не беше тук, и аз бях изцяло сам сама ooooh!
Записах го на ясла и това май най-много ме мъчеше - дали не греша, че толкова рано го изоставям и разни такива черни мисли Sad
и все още не съм го дала, а с такъв зор го записахме, че...до просветата стигнах
Имах си и проблем тук във форума, може някой да е видял.Такъв спор настана, такива обиди захвърчаха, че мен да си кажа още ме държи и ми е криво.Но аз все още мисля, че съм правата Crossing Arms.Ако има някой люпобитен, да каже ще му препратя линка.

Нооо това не значи, че не съм Ви следяла от близо Shocked Mr. Green.Четях ви всеки ден, но просто и аз не знам какво си казвах.Хайде днес, хайде утре, а времето тече и аз изпуснах много   от изживените ви щастливи мигове, та реших като кача снимки от всичките ни наши изживяни мигове да пиша и така да Ви омилостивя Hug

снимки с дългите ни коси и разни щуротиите на калпазана
http://www.zlatik.com - не е целият линк, че нещо го изписва километрично. ConfusedАлбума се казва първо подстригване
снимките  от морето - да ви върнат към слънчевите дни
http://www.zlatik.com/album30
снимките са от Р.Д. му ден - да ви върнат трепетите който сте имали и Вие Heart Eyes
http://www.zlatik.com/album32
снимка подарък за гостите беше син лист с облика на сина ни на заден фон и написано това което бях ви постнала тук на Р.Д. му ден навито на руло и завързано със синя копринена панделка.На снимката с баща му и брат му отзад можете да видите част от платното което бях направила - снимки на Калоян от раждането му до 11 месец, как е протекла годинката му.Тортата аз си я измислих, не беше много красива, но според мен идейна.Надписа гласи "Бебе Калоян вече на една" и така това беше като по-различно в празника, иначе ядене, пиене, смях и веселба до зори Grinning
снимки от прощъпалника - ето това се случи в детайли:
Хвана както се вижда 1во калкулатор, заради което решихме, че ще стане математик, после хвана химикалка, а после се запъти към топката земно кълбо, която му се изплъзна и тогава към футболната, като не изпускаше от поглед земното кълбо и докато не го хвана не миряса.И така рекапитулация - Решихме, че ще е футболист, но не какъв да е!Ще обиколи света и хич няма да е тъп, ще може да смята като истински математик и да пише като писател.
http://www.zlatik.com/album33

Ама, че дълго стана дано имате търпение да четете - ми така е, като не съм писала....
Извинена ли съм, пак съм в отбора Blush

# 184
Благодаря за милите думи за Тео, момичета  Hug Толкова голям изглежда вече наистина...

Поли, да оздравяваш бързичко, че да си вземеш детенце при теб по-скоро.  Praynig

Момичета, какво става с Иви? Някой знае ли нещо? Тя също беше болна, надявам се да не се е влошило положението  Praynig, че изобщо не пише напоследък  Thinking

Съни, хубава интерпретация сте направили на това, което е хванал малкият сладурко  Hug Много е хубава питката, сигурно и вкусна е била  Heart Eyes А за морето, макар и отдавна беше, пак завидях. Ние не успяхме и това лято да идем  Confused Догодина не ме интересува какво ще стане, ама, ако мъжо не може, заминавам сама  Crossing Arms

# 185
СРЕЩА НА 2.11. ЧЕТВЪРТЪК. РЕСТОРАНТ АТЛЕТИК  http://www.athletic-bg.com/index.php?p=16&l=1 , 20-20.30ч.
Потвърдили: Пипи, Пипи67, Марис, АниК, Ради, Асеим, Еци, Тайги, Лулу, Дани, Оля
Под въпрос: Мама Роси

Съни, хайде на среща  Mr. Green Давяай линк да видим какви си ги творила  Joy
Поли, надявам се видим утре  Naughty
имаме резервация за утре 12човека Simple Smile

# 186
 Grinning hug bye bye Heart Eyes  girluu babydust7 newsm19
Аз ви  smile3529 редовно но  заради  newsm36 perko smile3522 не мога да  smile3523Мога да съм пред  hit  comp03 само когато  smile3522 newsm56 smile3524
Пепатова  Misc Ghost много ме уплаши hahaha Joy  rotfImao rotfImbo още  #Shocked #Silly най вече тук
http://www.letez.com/gal/v/bebe/Halloween+2006/IMG_0104+_Small_.jpg.html с тази 24 каратова  Grinning
За страха от тъмнотоРонката не я е страх,но понеже не вижда нищо долазва до другат астая където е светло.Тя от малка спи на загасена лампа и пуснато Радио.
За пъпчетонащо падна още на другия ден като ни изписаха и ние още на 6 ден го заровихме до едно борче в двора на Софийския университет с пожелания да е по умна и ученолюбива Ронката от родителите си.Аз така пожелах за да не си седи като порасне в къщи до на  supermama bombsдо полата.
Мечо пух колко до това дали яде кухнята Ронката-да яде я.Ние сме в държавна на Хан аспарух и всичко си изяжда,но нещо й излизат от известно време пъпчици,който разбрах че е от храната но сега не мога да хвана от какво е точно при положение че лелките си готвят по същия начин по който преди да излезат отпуска.Ама ще видиме.
Уини,ТайгиРонката по едно време отвърташе капачките на безалкохолното и като го надигне се  bath,но вече като й я затегне баща й здраво,така че и аз не мога да я отвъртя.Няма проблем.Е с шишето по същия начин.Добре че имам повечко.Та като й свърши водата в едното давам другото.Иначе ние пиеме вече от чаша  beer2и то много добре.
Ние също  smile3553Ронката.Нашта  smile3553 с триста зора успя да й постриже бритона макар и леко накриво защото то се  #Milti noсакън да не изпусне клюката.
Съни като  newsm47 tooth аз преди време казах че ще си ги мъчиме до първи клас,но няма да е така.Сега поне  tooth tooth tooth toothя мъчат Ронката ,а може и повече да са.
За срещата още незнам.50% на 50% съм да дойда.ЗАвиси  Imp newsm36 Misc Ghostдали ще ме пусне.Иначе мъжо ме пуска но моя дзевер нещо тези дни е кисел.Предполагам че е от  tooth newsm47 и по цял ден повтаря  newsm30  ylinfant бе-бе.Бабите се бъзикат че РОнката искала бебе,ама ще почака още време да стане поне на 3 годиниа мъжо че малката е в мензис.  oopsама не се сетих за друга дума.
Съни къде си записала КАло на ясла newsm78 newsm78 и от кога newsm78
Да ви попитам сега по колко горе -долу ядът големите мишоци newsm78 newsm78 Като грамаш или на око newsm78 Защото едно бурканче от 200г манджа с 1 филийка хляб+180 мл мляко или боза не ни стига.Ама рядко си изпива млякото или бозата newsm78
Лек   Nature Sunny ppp Stuck Out Tongue Winking Eye ден

# 187
Роси забелязах, че даваш боза на Рони, но искам да ти кажа, че скоро имаше предаване по телевизията за бозата. Обясняваха, че се слагат много излишни неща като шоколадови бонбони с изтекъл срок на годност, също така вафли отново с изтекъл срок на годност. Повечето фабрички за боза били нелицензирани, слагали прекалено много консерванти, заради което бозата трудно се разваляла. Направили опит журналистите с бутилка боза - държали я 2 седмици на парното и после я отворили с непроменени вкусови качества Sick Аз не бих експерментирала. По-добре кисело мляко или адапте. Само казвам - да знаете. Всеки си решава сам Hug

# 188
За бозата и аз не съм много  фен Simple Smile
Искам да ви питам бебковците спят ли на възглавница и/или по корем? Днес бяхме на ортопед и той ми обяснява, че не е хубаво Ади да спи по корем, защото след време това щяло да доведе до изкривяване на ходилата/а Ади не си ги слага навътре, а навън, като балеринка,ама.../ и заспивал така, защото нямал възглавничка. Вече главата му била по-малко от раменцата и като лягал настрани не му било удобно. Та се чудя и мая  newsm78 вие как сте относно това?

Роси, това количество за едно ядене ли е? Ади вечер яде 1/2 бурканче супа и 250мл мляко и мисля че му стига. Иначе през другото време си яде количество 1 бурканче, а аз ако му правя нещо си го меря на око, ама аз си познавам и купичката де  Laughing

# 189
  • Остров Приятелство
охх mama Rosi, не знам какво ще правя с тези зъби.Така ги вадим с клизма...просто ми е мъчно, че сигурно много го боли.На ясла е записан от сега ноември, но аз казах, че още нямаме ваксината за 13м., но те ни чакат.Миля, обаче да забавя до кум декември, ама знам ли Confused Яслата е тук до нас, ама съвсем до нас на 3мин. път, казва се 40 ЦДГ "Жар Птица"

Цитат
Съни, хайде на среща  Mr. Green Давяай линк да видим какви си ги творила  35

Maris ми хайде на среща Hug
Ама много си нетърпелива, видях, че вече си открила темата.Надявам се обаче си изчела всичко по нея, т.е. и другите две и да кажа всички "правописни" си ги е поправила.Кажи ти какво мислиш, ако искаш разбира се Simple Smile

Храним се на око, но както е казла Марис, знам си купичките, но обяда е:супа около 180гр., пюре около 150, закуска в 16ч. около 300гр. ако е пюре, иначе каша 200, вечеря в 19 200гр. супа с 2 сухара и после за сън 120 АМ
Напоследък обаче храненето е голяма мъка има няма по около 45мин, че и повече удря.Докато се надъвче....

Ето я нецензурираната версия на снимките от общия септемврийски Рожден Ден
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18412&AlbumId=71420

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 18:11 от s_sunny

# 190
Здравейте мами

Аз чета от време на време,но не винаги имам време да пиша.Бобчо вече много палува.В тази неделя ще правим прощапулник. Hug

Иначе на БОбчо му се размина операцията,но на мен няма....В понеделник или вторник ще ме оперират .Ще ми махнат жлъчния мехур-лапароскопски(по безкръвния метод).Уж си е малка операция,но мен си ме е страх.С обща упойка е.Ще лежа три дни само в болницата....което е добре.
А и доктора ми иска 200лв кеш...които трябва да ги взема назаем...
 #Crazy

Това е около мен...общо взето все неприятни неща и само болести...дано да отмине този период.
Наближават все пак празници...

Приятно изкараване утре.Не знам дали ще мога дойда.Много ми се иска малко да се разсея,но незнам...

Пепи много хубави снимки.Духчето е много сладко Hug

Съни и вие сте направили хубав прощъпулник

Хайде лека вечер от мен  bouquet

# 191
Дейзи-дано всичко мине бързо и безпроблемно Praynig PraynigСтискам палци бързо да се възстановиш. Hug
Марис-Иво много често спи по корем и все още не съм взела възглавница.Това за изкривяването на стъпалата за първи път го чувам newsm78
За храненето-при нас е абсолютно на око всичко.Имам си една купичка, пълня я до горе, понякога я изяжда цялата а друг път не.Освен това Иво винаги се дояжда след хранене-я с бисквити, или пък солети....Вчера за вечеря  изяде половин купичка гъста крем супа и цяла филия с топено сирене ShockedСигурно можеше и още, но аз спрях да му давам Crossing Arms ooooh!
Роси- винаге се забавлявам като ти чета постингите-с всичките тия емотикончета Joy
Пепи-страхотен е малкия Каспър Heart Eyes

# 192
Значи за яденето.Ронката изяхда си цяло бебшко бурканче с 1 филийка хляб само средулката на филията и пие АМ или боза.Ако е много жадна изпива почти всичко.Ако така е яла яде на другия ден към 11часа.А вечеря иначе към 20 часа.
А съни къде е тази 40ЦДГ като улица.
А как можа да ме разобличиш какво  smile3541 smile3504 newsm30.Не те ли  Embarassed oops hahaha hahaha Я се  Embarassed oops
http://www.bgphoto.net/photos/18412/o632970724704687500.JPG

# 193
  • Варна
Марис, Мони също спи почти само по корем, рядко по гръб, а настрани изобщо. Чела бях във форума тема точно за това спане по корем, че уж било опасно за изкривяване на краката, но всъщност опасното е ако докато спи по корем е със свити крака, т.е. на колене...Мони има една по-голяма мека кукла, и нея я използва за възглавница от време на време...
За количеството хранене - около 250-300 гр, зависи какво яде. Иначе също си дояжда между храненията - солети, бисквити  Laughing

При мен на работа е доста напрегнато, само попоглеждам темата, но за писане не ми остава време. На Мони й излезе вече и един кътник, т.е. станаха 13 бр., нощем ставаме по 100 пъти да даваме биба, но му се вижда края, преполовихме ги вече зъбите  Peace Колко трябваше да излязат, 20 или 24?  newsm78

# 194
Maris, Тео също спи изключително по корем. И не само той - баща му също спи САМО по корем, а си има възглавница и то каква  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт