Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 074
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
...някой път прави подобие на лунната походка на М.Джексън  Joy
ама много сте напред с материала бре  Joy
Взе ми думите от клавиатурата  Joy

Предвид това, че Симона е едно от най-често срещаните дамски имена. Дано не е от името  hahaha

# 91
Предвид това, че Симона е едно от най-често срещаните дамски имена. Дано не е от името  hahaha
избрах го точно защото не познавам никой с това име  Shocked, не знаех, че чак е често срещано  Thinking. Когато избирахме име, все изникваше някой познат олигофрен, и минавахме на следващото  hahaha, та с това не се сетихме за познат  Crazy  Joy

# 92
  • Варна
Еци, според една справка, качена по едно време на сайта на Община Варна, за имената на родените деца от 1990 до 2006 година, Симона е на 5то място по срещаност при женските имена след Виктория, Мария, Габриела и Десислава. Иначе в общото класиране е на 17то място. Справката е невероятна, има такива имена, които не можеш и да се сетиш че съществуват  Joy

# 93
Добро утро от една сополива мама. Tired Tired
И тримцата сме с хрема, като моята е най-зле. Twisted EvilУтре трябваше да ходя на погача, ама май ще пропусна-гадост Sad

Гал-ваксината е МПР-морбили,паротит,рубеола-няма странични ефекти.На 14 месеца се дават капки за полиамелит, и после до 2 годинки имаме почивка от ваксини-тогава е ДТК пак и капки за полиомелит.
Иво е голям фен на тв-то.Особено рекламите като почнат-хипноза пълна. smile3521
Днес ще ходим с мъжа ми на пазар-за нас и за малкия да понакупим някои неща smile3508-много обичам като пазаруваме заедно щото той не може да ми откаже като си харесам нещо и аз понякога злоупотребявам Whistling newsm62
Еци- и ние така като избирахме имена и все се оказваше , че има някой с тва име-я роднина , я приятел-ама то пък по тая система накрая почти не останха имена-та се спряхме на Ивайло.Имаме един приятел с това име- успях да го убедя че не кръщаваме детето на него специално, а просто името ни харесва JoyБързо оздравяване на майка ти. Praynig

# 94
Да се включа и с младеж, опитващ се да се инати и лигави. Еци, аз също се притеснявам много да не стане лигльо Тео. И той започна да се пробва къде минават номерцата му - ляга по пода и рита с крака, прави се, че плаче, но с половината устица се хили и подобни. Сутрин като се събуди гладен и рев голям, а като дам манджата и се върти, стиска уста...
Като изключим тези му присътпи е добро момче Grinning Поздравява всички по улиците, маха им за чао и раздава целувки наред  Mr. Green

Иначе и ние обядваме пред ТВ-то, но обикновено му включвам детски канал да гледа. Така изяжда всичко безпроблемно и бързо  Twisted Evil За танцитеееее, може да ви поканим на дискотека като си дойдем. И Приси, разбира се   Heart Eyes  Тео обожава музиката и много танцува. Ама още от съвсем малък му пусках да слуша. Гледам да е основно класика, нали било добре за децата. И двамата се вихрим в едни луди танци, слушайки Бах....  Joy Фенове сме и на детските песни, разбира се. Само се притеснявам, че го обърквам малко, защото пеем на български, руски и английски. Ама сега е добре. В БГ баба му му пееше и на арменски   Mr. Green Joy

# 95
Здравейте мами
Аз се включвам за малко

Дани супер е домът ти. PeaceИ на мен много ми хареса банята ти и душ кабината.

Еци,Пепи май на тази възраст всички са инатчета.Тепърва ще почнат да се доказват. hahaha
И ние ядем пред ТВ и гледа като хипнотизиран рекламите,а за да го усмиря малко му пускам детски песнички-много ги слуша.

Мечо това с дископатията много гадна работа-дано да ти помогнат други неща -без инжекций

За срещата не съм разбрала,но така или иначе нямаше да дойда.Но другият път съм на линия Peace

Хайде лек ден от мен,момичета  bouquet

# 96
..... Гал-ваксината е МПР-морбили,паротит,рубеола-няма странични ефекти.....
Това не е съвсем вярно. До 14-тия ден може да се появи лек обрив, приличащ на рубеола.
Тримовакс + ДТК са двете ваксини, които отключват най-често алергични реакции. При децата с алергии или фамилна обремененост, тези ваксини се слагат много внимателно (изчаква се най-подходящият момент).
На Оги тримовакс му сложихме в последния момент преди комисията, т.е. на 2 годинки и 1 месец.

# 97
  Здравейте, момичета !
  Дейзи, съжалявам за премеждията ви и се надявам, че вече остават зад гърба Ви!
   Деска, Еци  на много голяма патеричка да сте ни живи и здрави, обичани мами и жени!  bouquet
   Дани, има много приятна атмосфера! Хареса ми много  Hug
   Аз не съм се включвала, защото и двете деца бяха болни , съчетано с много тежка седмица в работата. Направо луднах. Confused В един момент и двамата бяха с 39,8 градуса температура. Уж не боледуват често , но тази седмица........................... Малката се оправи вече, но Никито нещо още е много отпаднал, надявам се скоро и на него да му се върне тонуса! Praynig
   Мечо Пух я разкажи с какво се сдобихте?
   Пепа, ми полиглот ще стане детето ? А явно и произхода му е международен, българо -арменски и го отглеждате в Англия, има си всички предпоставки детето Wink
   И Мила е много танцувална, клати дупето , а на народна музика и ръченица потропва много смешно Laughing
   Желая Ви хубав ден , милички!  bouquet

# 98
Момичета, радвам се, че апартаментът ви харесва - и аз много си го обичам.
Теди, не е паркет, а дюшеме, но е байцвано и затова е бяло. Изглежда страхотно, защото хем е различно, хем много отваря.
Ради, и моите изкараха някакви гадни вируси и точно си мислих, че много отрано започват тази година, дано не е така цяла зима. Не ми се иска да спирам Тони и Цвети от градината, но ако носят много вируси, ще се наложи.
Снощи отскочих до Славяни на форумската среща и се видяхме с Пипи67, за което много се радвам  Heart Eyes  Фрики, жалко, че не успях да те видя, но нищо - следващия път.
Аз отивам да хапна

# 99
Ради, вярно, че Тео си е от мултинационално семейство. На мъжо първите братовчеди са мулати арменци  Mr. Green ... Голяма мешаница сме Joy

Много ме накефи, че пускаш на Мила народна музика. Много си я обичам и аз, още повече, че имам 7 години стаж в трупа за народни танци  Heart Eyes

Лека вечер на всички. Отивам да почета и ще лягам, че утре мама да посрещна бодра  Grinning

# 100
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на големи патерици на Деси и Еци, мнгого дълги и щастливи години ви желая!  bouquet

Дейзи, новините са успокояващи, с АБ нещата ще се подобрят, но наистина потърси и второ мнение!

Дани, и аз се присъединявам към феновете на баните ти- най- вече- а плочките на стената какви са, нещо като огледални ли са или това е ефект от светкавицата... 

Фрики, наистина , защо не те видяхме на срещата... newsm78

Да кажем и за нас- с всеки изминат ден- БУКВАЛНО- Тея става все по- добра в ходенето. Проблемът е ,че много й се ходи и се пуска сама, даже се ядосва, като не й пусна ръката, обаче не е толкова умела в това упражнение и , естествено , често пада. Но падането го е овладяла до съвършенство- тупва директно на дупе и хуква да лази в миг- независимо дали е в парка или у дома. Joy Смайващото е, че ако до преди три дни през ум не й минаваше да ходи сама, сега вече предпочита да се придвижва у дома ходейки, а не лазейки.
Иначе като достойна дъщеря на баща- техничар, умело се опитва да включва в контакта всичко, което има щепсел, но за сметка на това много бързо усвои думата жиж и не припарва до камината, само я заобикаля и вика жиж жиж. НЕ казвами  даже не се замислям, трябва да се научи на дума, която да я спира в миг.
Обаче дните ми стават все по- трудни... имаме един любим шкаф в кухнята, пълен с десетки пластмасови купи, кутии, чинии, чаши  ипрочие- е представете си като извазди всичко как се радват каките да го събират... Mr. Green

Дами, хайде, замълчахте си за СРЕЩА!!!Казвайте кога?!?!

Цунки от нас, хайде да се виждаме на рИкия и салата!

# 101
Защото мили дами, нямаме си баби... пък за другото не искам да говоря. По лесно е с нея или да не излизам от колкото да правя планове за самотни забавления. Ще излизам детето като порасне.....

# 102
  • София, в полите на Витоша
Защото мили дами, нямаме си баби... пък за другото не искам да говоря. По лесно е с нея или да не излизам от колкото да правя планове за самотни забавления. Ще излизам детето като порасне.....

Sad Sad Sad

Горе главата, ще направим тогава една паркова среща, като е хубава прогнозата за следващите дни!  bouquet

# 103
Момичета, изгледайте това филмче, но ако някой си  е спрял звука (както правя аз) да си го пусне
Дано ви впечатли и вас колкото мене  Hug

http://i.vbox7.com/player/vbox.swf?store=media&vid=c53d231b

# 104
Добро утро  bouquet
Пипиоле-гледала съм го това-страхотно е, направо оставаш без дъх.А една позната е била в щатите и го е видяла на живо. Party
Днес пак имахме инцидент-Иво си стовари дъската за гладене върху себе си ooooh! за да се докопа до оранжевата опаковка от Нурофен, която бях оставила там.
Гласувахте ли вече?
Отиваме на разходка, че отдавна не съм излизала с малкия.А вчера си купих само една блуза-нищо друго не си харесах, язък.На малкия му купихме най-накрая стол за колата, по-големия размер, и едно шише за вода със сламка.Сега ще обикалям за подарък на мъжо че му наближава рождения ден.
Приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт