Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 084
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Тонеска, Честит Рожден Ден! Да си здрава, щастлива, обичана и много уважавана    [/size] bouquet! Ама, къде се губиш - никаква те няма. Дано всичко е наред.
Пепе, бързо оздравяване  Hug!
Уинка, добре, че Али е добре. Големи бели могат да станат с тоз спирт, но важното е, че всичко вече е наред  Heart Eyes. Да я нацелуваш малката разбойничка.
Защо така няма никаква активност за срещата? Аз работя по въпроса да намеря кой да стои при децата.

# 151
Тонеска  , много здраве и щастие миличка  bouquet Много се надявам, че сте добре с Гогата.Да знаеш,че ако се включиш много ще ни зарадваш! Hug
Здравейте, милички само се включвам да каже,че съм на линия за срещата Laughing
 Уини, да нацелуваш малката калпазанка Heart Eyes Голяма беля е могла да стане Sad
 Довечера ще се включа по-подробно.
 Цунки и гунки за дечицата Hug

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 08:40 от Rady

# 152
Мерси за поздравите!

Уини, аз празнувах в Бар на края на вселената на Христо Белчев 1, точно на деня, четвъртък беше, толкова танци манци имаше нали беше ретро парти, готина музика.
Яденето и пиенето са хубави в кръчмата, затворихме я към 4-5 сутринта Simple Smile
Много им хареса на всички, двайсетина човека бяхме...
Малеее, аз веднъж пих спирт без да искам и послееееее  Shocked отврат е, добре че всичко е свършило добре.

Аз ша дода на купона в Атлетик Simple Smile Айде чал за сега

# 153
Честит Рожден Ден на Тонеска! Да е жива и здрава!
който я види да и предаде  Mr. Green

# 154
Уиничка съжалявам за неприятностите, дано скоро се приберете вкъщи и да се успокоите.
Пепи чакаме снимки на духчето  Mr. Green и да оздравяваш  Heart Eyes

Елито
се събуди с номер 6 Simple Smile

Ревнува от компа изчезвам  Embarassed

# 155
  • Sofia
Момичета, и аз нямам време да пиша, но ме бройте за срещата!  Марис, чудесни места предлагаш!!!  Heart Eyes Все са ми около офиса  Peace Само да не ми мине котка път и точно тогава да трябва да съм в алБанско Praynig

Да се похваля, че и Габче направи 2-3 крачки сам. Бяхме на бебешки рожден ден и той не се усети покрай другите деца (като Теа на Пипи67). В събота бяхме на кръщене в Стара Загора (направо си беше сватба) и в неделя му направих прощъпулник при баба му в Нова Загора, че тук нямаше да остане време да го организираме. Хвана се за портфейла и започна да вади стотинки. Знаех си аз... А бях наредила още 1000 други непознати и интересни неща. Дани, на мен ми казаха, че с прощъпулника детето се отприщвало да ходи, та затова аз набързо го направих, а ти пък го отлагаш  newsm78

Winny, това със спирта е направо...  ooooh! Голямо пазене трябва на  малките маймунки.
Пепа, и ние сме зле със зъбаците, а досега никакъв проблем не е имал. Точи лиги, мрънка нощем и все по-често му давам бибата, а по едно време я беше отказал  Sad

Асеим, ЧЕСТИТА ТИ 30-ГОДИШНИНА!!!   bouquet Хич не са ни лоши годинките  Wink

# 156
Здрвейте мацки,
От 2-3 дни и аз се разболях, много неприятно, но дано бързо да отшуми. Изпратих Они при баба й, че да не я заразя. Сега много ми липсва. Не съм свикнала да съм у дома и нея да я няма Cry

За срещата да кажа, че съм на линия, само да оздравея. Но предполагам, че до тогава ще съм наред.

Уиничка много страшно ми стори това със спирта  Shocked Добре, че вече всичко е наред
Пепи искам и аз да гледам снимки на духче Hug Hug Hug

Днес Вероника 3 пъти е спряла работещата пералня на баба си. След, което е "подредила" стотина диска на брат ми, накъсала е един кашон, изяла една меденка и заспала Hug Hug Hug

# 157
Ани и ние бяхме в СЗ с събота и в неделя минахме през НЗ. Да бяхме знаели да се видим.
А като пристигнах в Пловдив за срещата, на улицата се видях с Лсс. Да знаете, че те с Емката са добре, но баткото си отглежда животно на компютъра и няма време за форума на мама  hahaha
Днес Вероника 3 пъти е спряла работещата пералня на баба си. След, което е "подредила" стотина диска на брат ми, накъсала е един кашон, изяла една меденка и заспала Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Направо им е спряла тока  Joy Joy Joy Да оздравявате всички бързо, че мен ме влачи 2-ра седмица и незнам някъде ще отидат нещата  ooooh!

# 158
Ей много ми е кеф като има активност. Тъкмо бях решила да пиша, е ако толкова няма желаещи за срещата ще я отложим з апо-добри времена Simple Smile

Тонеска, мила, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и всичко най-хубаво   bouquet

Пипи, моля те да се оправяш, защото ти беше инициатора за срещата, ако не си спомняш д ати припомня  Heart Eyes Тази Оничка, все по ми харесва за снахичка  Joy
Ани, за мен е удоволствие когато харесвате местата, които предлагам, а ппък и щом са ти удобни екстра Simple Smile  Hug Да нацелуваш Габчо, миличкия и той вече в отбора. А нали и Ади хвана портмонето...вие за какво го бяхте нарекл? Ние за банкер, та ако и вие нещо подобно, да вземем да ги съберем и да си спретнат една банка двамката  Joy
Пипи67, само да питам ти ли ще резервира, да не стане само обърквация
Уини, ама как го е докопала Али туй нещо...малеее добре че не се е нагълтала повече
Дани, давай с организацията по кой да гледа малките Simple Smile

Искам да ви питам нещо - имам съмнения, че Ади го е страх от тъмното. Според вас малки ли са за такива страхове  newsm78

# 159
Здравейте

Марис мисля,че не са малки за този страх.В асансиора съм забелязала,че Бобчо се ококорваше още като по-малък дори.

Иви честит номер 6 на Елито Hug

Уини това със спирта страшна работа Shocked.Добре,че не е нещо сериозно станало Praynig

Пепи къде са снимките? Laughing

Хайде лека вечер,че ме гонят от компа.Някои продължават работа и вечер....

# 160
  • София, в полите на Витоша
Момичета, поради слабата активност и  малкото включили се мами предлагам да сменим датата на срещата за след две седмици- да може да се включат повече мами- какво ще кажете?!?!

# 161
Момичета, поради слабата активност и  малкото включили се мами предлагам да сменим датата на срещата за след две седмици- да може да се включат повече мами- какво ще кажете?!?!

Жалко, но ако всички са за, аз нямам нищо против  Peace

# 162
  • София, в полите на Витоша
Знам, скъпа, ти си на линия  Hug

Мацки, проследете мъжа си с мобилният му номер , ако още не сте го направили де... Вкарвате телефонният номер и откривате в коя клетка се намира, в коя държава, дори квартал. Mr. Green

# 163
 Май, не  е толко слаба активността newsm78 Нека да изчакаме до утре вечер кой ще потвърди, ако не пречи на резервацията де.
 Потвърдили са засега поне 7-8 момичета, а има и 2-3  колебаещи се Hug

# 164
Добър вечер и от мен

Дейзи, снимките на малкия дух ще ги правим утре вечерта  Grinning

Ани, честито за прохождането на сладък Габчо. Ама добре се ориентира той, знае какво да хване на прощъпулника  Heart Eyes И дано по-бързо премине неразположението, свързано със зъбчетата, че е много тежко за малчуганите, а и за нас покрай тях  Praynig

Поли, добре се развеселих с беличките на палавата Они  Joy Специални цунки от нас и щипване по бузките  Heart Eyes И ти, Поли, бързо да оздравяваш!

Да оздравявате всички, които сте болнички! Не знам вирус ли е какво е, но снощи бях в болницата на система за един час. Два дни нищо не можех да хапна или да пийна без да го върна и се бях обезводнила. Дадоха ми и хапчета против гадене. Днес съм много по-добре (щом пиша то е ясно:) Тео пък е трети ден разстроен и днес даже не иска да яде. Водихме и него на лекар. Резултатът беше прахчета за разстройството му. Е т'ва са GP-та! Голямо лекуване, голямо нещо! Да им се неначуди човек! Не изписвали друго, щото организма сам да се справи. Ами, ако не може?!  Confused Дано се оправи бързо малчо, пък другото...

Това е от нас засега. Ще пусна снимки в сряда на малкото духче. Дано седи с качулката поне за снимките, че хич не обича да има нещо на главата  Crazy Междувременно ето малко снимки от разходката ни с майка ми в Гринуич парк и наоколо. Баба и внуче на разходка
До скоро  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 01:56 от Пепа

Общи условия

Активация на акаунт