Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат

• 10 056
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
Аз питах педито за противоменингитна – тя ми каза, че не е задължителна и  я правят само тези, които излизат в чужбина, защото оттам я искали. И сега се колебая.   doctor

Вещи, не се колебай. Приси в чужбинско ще идва   bouquet

Дани, как се справяш само ти си знаеш... От мен   bouquet

АниК, пусни малко снимки на Габчо деее. Едно време на аватарчето поне го виждах, пък сега и там като го няма и се затъжих. И не се притеснявай, че не пуска да ходи много, защото и този момент ще дойде скоро и тогава какво тичане ще падне след негоооо  Heart Eyes

Момичета, много болнички пак има  Sad Ех, този зимен сезон! Едва започна и... Да се оправяте бързичко  Praynig

Да кажа, че аз от утре съм работещо момиче за 4 дена  Laughing Ще поработя на изложението на Българската Държавна Агенция по Туризъм в експоцентър Ексел. Ще бъдат представени 32 български туристически фирми на изложението Hug

# 256
Пепи, миличка успех  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
Дани, Вещи с по 3 и сами само вие си знаете какво ви е... винаги съм ви се възхищавала  smile3525

Пепи лека работа ти желая  Heart Eyes

Ани леко местене  Hug

Сигурно пропускам нещо, но едва гледам  Tired

Оздравявайте на всички болнички

ПП: сетих се Евичка и Елито ходи повече от 2 месеца, ама и аз още не съм направила прощъпулника, а крачки прави от 8 или 9тия даже не помня  Rolling Eyes Вашите баби и дядовци поне са извън града, аз и това си нямам за оправдание  hahaha

# 258
  • София, в полите на Витоша

Момичета, педито ме навива да сложа Act - HIB ваксина, противоменингитната, вие ще слагате ли?

Аз съм объркана и се обадих вече на двама лекари да кажат дали да или не, ама и двамата не можеха да говорят баш тогава, та ще чакам отговори.
Ама междувременно се надявам тук из форума да разбера какви са отзивите за тая ваксина  Rolling Eyes

Аз сложих още миналата година- прие я добре, слага се на два пъти през месец, мисля че беие около 25 лв. всяка, направо не ми се мисли колко е страшен менингита!!!

А за затрупването- рано е още, аре ся, аз все пак не съм още на Северния полюс!!!  cold cold cold Мъжа ми прави мрежа в къщи, че взе още един компютър, че вече сме много потребителите само за едни, откакто и Тея се включи в отбора...Joy и затова зачезнах тези дни, пък си личи , че е вън е студ- доста сте поизписали.....

Меги , много сладка Йоничка, с тези големи очета! Smile

Съни, браво на помощника, е, вече не си сама в домакинството! Тея пък се е научила да си разтребва мръсните памперси, като ги хвърля от горния етаж на долния, но аз я уча да ги носи после в боклука.... smile3521

Дани, меннигиалната реакция е доста различна и съм сигурна, че вече сте по- добре! А за личните ти проблеми- много много съжалявам, Joy, дано да се оправят, защото не е лесно сама с три деца.... но аз винаги казвам - както пише в подписа ми- По- добре ужасен край, отколкото ужас без край...., все пак живота е едни голям компромис! Mr. Green

Фрики, радвам се че си вече на линия, скоро ще спретнем ПЕТЪЧНА среща в твоя чест! Аз бях скарана с майка ми ПЕТ години, но сега нещата се поуталожиха... не забравяйте, че в критическата не е лесно....но и нас ще ни стигне.  newsm48

Мечо Пух, студа навън е добър повод за отказване на цигарите...   thumbsup

Анче, значи Габчо Банскалия ще става..... еее, като идваме зимъс на ски може и да ви видим там... А ти заради сезона заминаваш, нали,ти с това се занимаваше май... newsm78 Колко ли че му е хубаво на Габчо там на чист въздухи!Ще ни липсвате от Коледно- новогодишните партита!   newsm51

Вещи,вие сте построили комунизма...  smile3508

Алекс , аз за сега не мажа, но пробвай с детския Нивеа- може и този с цинковата паста, лечебния, също става с Бочко или крем Медико идеал, но той е по- сух и по- трудно се размазва.

Пипи, съжалявам за Они, това с кашлицата е ужасно мъчително,знам го от опит, защото и двете ми големи деца са минавали през този ад... ooooh! Пръскай камфоров спирт на възглавницата по малко и й мажи гърдичките с нещо затоплящо, това обикновено разширява бронхите и успокоява кашлицата. Лекувай сополите- промивай ги обилно с физиологичен разтвор, защото обикновено кашлицата е от стичане на секрет към гърлото. Дано детето скоро да се опорави, че е мъка..... Hug

Дейзи ,браво , имаме си майстор в отбора!!! smile3501

Пепи, супер, успех и от мен!

newsm10А прощапулник и не нямаме още, ама ние поне отскоро ходим интензивно....  newsm62

ЦалуФки, че след 1 час ставам за Йоана за училище   Joy

А навън как духааааааааааааааааааааааааааааааа сега пък ще ни отнесе  smile3532

Мале, ма то какво четиво станало....  ooooh!- точно за кафето!

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 06:14 от pipi67

# 259
Дани съжалявам за личните проблеми знам че ще се справиш , но къде му е ума на мъжа ти. Толкова оправна все още млада и красива жена Simple Smile абе ще му дойде ума Simple Smile
Вещи   Миличка придържам се към мнението на Пипи : По- добре ужасен край, отколкото ужас без край...., все пак живота е едни голям компромис!  А ти компромиси си правила ве4е колко щеш Simple Smile

Аз казах преди 4е нашите зъби ще изникнат най - накрая нали Simple Smile ние още сме си с 8 и един връх на предкътник Simple Smile Идва ми Денис да го слож в една стая празна само с играчки ... и нищо друго Simple Smile много ми шета да е жив и здрав ама побъркваме е меко казано Simple Smile

Целувки от нас Simple Smile

# 260
Добро утроооо Simple Smile
Вчера писах, писах и Ади натисна едно бутонче и всичко изчезна  Shocked

Ади сега е с разстройство. Слава Богу, че поне е без Т и разни други пикантерии. Тъкмо от вчера си мислех, че се оправя и нощес такова акано парти ми заформи  bowuu
Но добре че е лошо времето и не ме е яд, че не излизаме.

Дейзи, успех днес, стискаме палци и ще чакаме да пишеш  Hug
Пипи, много лошо с кашлица. абе забелязала съм, че тях много ги мъчи всичко, което при нас може да минеш и на крак. ама нали са ни мъници. Аз давам Хомеожен винаги когато го боли гърлото нещо. не знам дали помага ама да съм спокойна Simple Smile
Хайде и двете да се оправяте  Hug
Пепа, поне малко ще разнообразиш!
АниК, на Габчо ще му е супер на АлБанско  Joy дано добре да му се отрази детската градина и на теб да ти епо-спокойно, ако въобще може да е ...
Данинце, много ми стана мъчно като прочетох за теб и мъжа ти. Не съм го очаквала от вас, ама то човек ако знае какво му гласи животът, ех еййй... Дано да е временно това състояние и всичко да се оправи  Hug и да чункаш Тони
Алекс, аз ползвах Нивеа и тази година ще си го продължа Simple Smile а за количката, това си ни е от месеци просто. но и аз като Еви го залъгвам я със солета, я с играчка
Меган, ама мнооого сте пораснали и разхубавили  Joy
ох бая стана
Хайде хубав ден   bouquet

# 261
Марис и Елито беше същата като Ади, ние подрисканите можем да си заформим парти  Mr. Green

Алекс
мажа с бебешкия крем на Roc

# 262
Момичета, благодаря ви за подкрепата   bouquet Hug. Положението не е толкова страшно, колкото изглежда. Аз дори мога да кажа, че сега ми е по-лесно, отколкото преди, защото сега съм с 3 деца, а не с 4  Mr. Green. Освен това сме в много добри отношения (като изключим някое сърдене от време на време и тогава ставаме и двамата лоши  Twisted Evil), той дори сега ми помага повече отпреди, държи се много по-добре и има повече желание за децата. Мисля, че положението е временно, защото и двамата се обичаме, а и от много време сме заедно и 3 деца сме създали. Просто отношенията много се промениха след раждането на Анди, дори още от забременяването ми с него. Както и да е, не обичам да споделям толкова лични неща в нет пространството, а и не искам да натоварвам никого с моите проблеми. Вярвам, че пак ще се съберем с мъжа ми, длъжни сме да си дадем шанс заради децата, пък ако не се получи, тогава просто не знам, времето ще покаже. Уо, той сигурно има повече акъл, защото не той е инициаторът, а аз. Той е добър човек, обича ни и се грижи да сме добре, но има много лични неща между нас, които предизвикаха подобна реакция. Дано това е просто криза и дано успеем да я преодолеем. Толкова народ се изпоразделиха напоследък...защо така  Tired
Вещи,  Hug
Аз мажа бузите на Анди с Бюбхен и съм доволна.
Дано всички болнички се оправят скоро - мразя го този зимен период. Тони е по-добре, но си е в къщи, за всеки случай. Тъпча го с лимони, мед, чай и билкови лукчета и мисля, че вече нищо му няма, но ще видим.
Абе Деската къде се загуби? Мариска, знаеш ли нещо по въпроса?
Поли, как е Они? Аз на децата им взех Биоцитрин и слагам една капка в супена лъжица физ. разтвор и капя в носа. Оправя хремата от раз, а и не е толкова гадно. Големите се лигавят малко, но Анди изобщо не протестира.
Ух, и аз трябва да правя прощапулник скоро, но Анди изобщо не иска да се пусне да прави крачки, само стои изправен и не мърда  Crazy.
Пепе, успех с работата!
Евичка, и Анди е с леко зачервено дупе от тез зъби и да ти кажа кремчето на Нивеа против подсичане му помага. Друго, което спасява положението е капсула коластра, изсипвам я директно върху дупето и раничките прегарят. Коластрата я взимам от Аквасорс, но ми излиза солено цяла опаковка. Знам, че някъде се продават и на бройка, но не знам къде. Ако те интересува, може да разпиташ из форума.
Отивам да слагам АНди да спи, а след това обещах на Тони да играем на карти.
поздрави и още веднъж - благодаря ви за подкрепата, наистина се почувствах по-добре.

# 263
  • Sofia
Привет!

Първо на всички болнички - да се оправят бързо!
Ние се скатаваме на топличко. Рали хич не й се стои вътре, ама в тоя клинч няма начин.
Дани, изненадах се да прочета за случилото се. Дано скоро се наредят нещата, щом се обичате няма нерешими проблеми.
Ани, ако тръгнем към аЛбанско непременно ще Ви се обадим. Мисля, че за Габчо ще е супер да поживее в планината, то не че и тук не сте си в планината, но там със сигурност въздуха е още по-чист.
Марис, Рали и тя има едно любимо бутонче за натискане - Reset на компютъра.
За крема за студено - добре че ме подсетихте  ooooh!
Ние вчера обзаведохме девойката с дебело яке и грейка, скоро ще взимаме шейната и чакаме снега  Party

# 264
  • Остров Приятелство
Здравейте в този тъй мрачен ден Sad
На нас днес ни сложиха тримовакса и съм много зле.Аз съм голямо шубе с тези ваксини, особено след като първата на ДТК, я изкара меко казано ужасно, не се събуди ама грам 15ч., та ходихме по нощите към 2 си спомням до закрила и т.н.
Иначе Яни, е много жизнен, весел и закачко.
Pipi67 Охх много ми е хубаво, не толкова, че ми помага, а знаеш - виждам го пораснал, виждам как мисли, свързва вече нещата и това ме прави горда мама и много щастлива Heart Eyes

Ей забравих да кажа, ние сега като е студено за да си от играе калпазана го водя по клубове, та по този въпрос ходихме вчера в Ментов носорог, ауаууу бляк Sick - мръсно, ама много.Сложили един използван климатик в игралната зала на пода и всеки който мине пип да види това какво е, прах до тавана, нещо пробивали и хоооп оставили ей така да си седи, студ/трябваша да помоля да пуснат печката, а вече имаше деца/, не дават моливите да се разнасят извън масата и така и се.......пушеше Shocked.Гадно е!
Както каза съпргът ми "Явно са си избили паричките и вече карааааай колкото толкова" ooooh!

# 265
Марис, Рали и тя има едно любимо бутонче за натискане - Reset на компютъра.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Защо ли ми звучи познато hahaha
Иначе Они е все така. Олинт за нослето и Флудитек за кашлицата, ама до къде сме никой не знае. На всичкото отгоре така падна на плочките и се удари по главата, та сега има като трето око на челото. Незнаех да се смея ли, да плача ли. А аз съм затънала в работа и тичам ту до в къщи, ту до офиса. Надявам се скоро да се оправи малчо Praynig

Дани, Деската замина за Норвегия и още не е писала как е. Една вечер я "видях", но явно е била изморена и не написа нищо. Чакаме...

# 266
  Добър вечер!
  Една от последните включили се с отзиви от срещата! Както винаги беше много хубаво, за което благодаря на всички момичета и специално на организаторите  bouquet  bouquet  bouquet
  Дейзи, мила а на теб ти желая скорошно оздравяване!
  Фрики само хубави новини вече около теб и майка ти Peace
  Пипиоле, жал ми стана за малката болна душица, а пък и с цицина Sad Разбирам те напълно и ние сме болни, даже снощи ходихме до спешното Мила направи пристъп и исложиха урбазон. Днес сме по-добре!
   Ех, Дани, Дани! Напоследък защо така бе мила! Надявам се скоро да се разрешат по най-добрия за теб начин проблемите. Радвам се, че Тони се оправя! Hug
   Ани, значи зетко ще забегне по Македонията! Да внимава с момите,че Мила е и македонка и шопкиня и тракийка и да не гледа встрани Wink Надявам се добре да ви се отрази и на теб и на Габчо!
  Пепа, успех и цункай духчето Heart Eyes
  Лулуто, чакаме си снимките и теб! Mr. Green Липсваш ни!
  Спирам за малко, че Милинка плачка!

# 267
Малеее Ради, какъв пристъп!  Rolling Eyes Как е Миличка сега?

# 268
  Мариска, благодаря по-добре. Пристъпът беше дихателен, педито каза , че е провокиран от това, че е болничка , но допълнително май е реагирала и на медикамент Sad Много ми е гадно, защото и Ники е с такива проблеми и докато го закрепим какво изкарахме ooooh!. Сега направо изтръпвам, че всичко се повтаря Sad
  Съни, май си имаш голяяяямо момче вече! Laughing
  А за прощъпулника, включете ме и мен в групата. Мила вече тича, а аз не съм и правила! Embarassed

# 269
И аз прощъпулник не съм правила. Они проходи на 26.07 , ама аз така и не спретнах забава Embarassed
Ради дано повече нямате такива проблеми  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт