Седмокласници 2020/2021 - Тема 14

• 34 086
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Точно този въпрос за включването на НВО в оформянето за годината питах и двете учителки по БЕЛ и МАТ, които присъстваха на родителската ни преди,  ще го взимат ли предвид и едната много адекватно отговори, че е недопустимо за нея да се съобрази с резултат, получен под стрес, а ще вземе само текущите през годината. Адмирирах!

# 181
  • София
Скрит текст:

Имаме си кученце.
Само дето не можах да я снимам като хората.

# 182
  • Варна
Скрит текст:

Имаме си кученце.

Нищо, утре, искам да го видя!

# 183
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:

Имаме си кученце.

А, честито да ви е.
Ние след предния ни тур със седмокласни матури сдобихме нашия куч.
Скрит текст:
Моята пак карала сестра й да й прави рисунките по рисуване. Не стига нейните, ами и на съученичка. Сестра й пък забравила, че трябва да ги рисува грозно Simple Smile Може ли по рисуване да ги тормози до край, бе? Откачена работа.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 22:20 от Гита Ог

# 184
  • Варна
Ох, добрах се до последната страница. Темата стана много активна и през деня, ако ви изпусна, все по-трудно наваксвам.
Кученце и ние имаме от скоро - беше подарък за двамата за Коледа. Неописуема радост. 7класник и 3класничка се скъсаха от рев от щастие. Напълниха ми душата. Мисля, че и преди съм го разказвала. Сега нашето френчи е незаменима част от живота ни.
Днес беше и нашата онлайн родителска среща. Мисля, че сме в едно училище със svetli, защото е едно към едно написаното с новините и при нас. Беше много полезно и стегнато. Обясниха всичко за около час.

Мина изходното по БЕЛ. Дано се е справил. Специални благодарности на всички, които се отзоваха на среднощните ми вопли. Най-вече на beb4o и vox за подкрепата!

# 185
  • София
Нашата госпожа по математика днес им казала, че ако на НВО имат над 50 точки, щяла да им пише 6 и тази 6 - ца щяла да има тежест при оформянето.
А пък учителката по БЕЛ била казала, че точките от ПИ ще им ги пише като оценки и моята девойка я питала колко точки са за 6 и госпожата й отговорила, че не знае колко точно, но някъде около 60 😂

# 186
  • Бургас
Амиии,на фона на всички оплаквания от училища и госпожи, да похваля нашето училище. Следващата седмица ще имат всеки ден по 4-ри часа, само БЕЛ и МАТ.
Днес видях резултати по БЕЛ на Регалия - 94 т. Ами все така да е.
Награда за нея ще е любимият ни Мадрид и Валенсия. Чака с нетърпение да започне обучение в Испания след 5 години.

# 187
Амиии,на фона на всички оплаквания от училища и госпожи, да похваля нашето училище. Следващата седмица ще имат всеки ден по 4-ри часа, само БЕЛ и МАТ.
Извинявай, ако си споделяла, но частно училище ли е? Хубаво са го направили, а при нас няма никакво мърдане от програмата. В понеделник преди НВО напр. имат съдържателни 8 часа, от които 2 ФВС, 2 технологии, 2 изобразително и 2 история.

# 188
  • София
Днес видях резултати по БЕЛ на Регалия - 94 т. Ами все така да е.
Награда за нея ще е любимият ни Мадрид и Валенсия. Чака с нетърпение да започне обучение в Испания след 5 години.

Браво на детето, пожелавам му от сърце успех и да си получи заслужено наградата!

В нашето училище ги скъсаха от класни, контролни, вече му изгубих края.
Днес написах молбата до диретора за отсъствие за 7 дни по семейни причини, до матурите.
Общо взето има представа за оценките за срока.
Утре съм и уредила консултация с една учителка по български, за да си изясни някакви въпроси, събота е на школа и после тестове.
Все още не са ни излязли резултатите от ПИ, но по български смятахме, че е около 88-90. Много и беше мъчно, че не може да мине 90-те. Та за това записах консултацията.

Има ли някоя мама, която е минала по този път - учене преди матурите, за да сподели отработени ефективни техники?

# 189
  • Варна
Калка и на мен ми стана интересно училището кое е?  При нас промяна в програмата няма. Помолих госпожата по математика да го оформи преди 20.05, защото заминава на турнир- тя се съгласи. Иначе при срочни 5 и 6 закръглят на 6. Само  едната госпожа е казала, че с тежест е 2 срок. Младежа учи много, даже сам се спря от тренировки

# 190
  • София
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/poveche-sedmoklasnitsi-no-s-23- … za-priem-v-sofiya
Не ми хареса информацията за 32-ро.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 07:24 от ЗаСлон

# 191
След готвенето на госпожицата, в кухнята е като след малко торнадо.
За матурите вече се отказах да се притеснявам и ядосвам повече. Каквото сабя покаже. Точно сега има някакви пубертетски изблици и е по-добре да запазим спокойстви и да си щадим взаимно психиката.
В училище миналата седмица една учителка им написала масово двойки. Вероятно затова няма да има пълна 6-за срока.
Важното е да сме здрави. Алкохолът нещо не ми понася и явно трябва да мина на Бах.

# 192
  • София
Снощи разглеждах приема за тази година и гледам в някои езикови училища се появи паралелка  Предприемачество, какво ли ще учат? Понеже са нови не намирам учебен план.

# 193
Eх, колко е хубаво животинче в къщи! Да са ви живи и здравини да радват децата!

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 20:49 от Tsugumi_

# 194
  • Варна
Калка, браво на дъщеря ти! Много се радвам на деца, които имат мечта и си я следват. Ако не е тайна, какво иска да учи в Испания?
Преди време говорихме пак за подаръци-стимули за изпитите и тогава нямах идея, че ще стигна това дъно, но ей ме на - снощи (още преди виното да се намеси!) купих билети за концерт. Сега започвам да осъзнавам какво всъщност направих и се успокоявам, че имам време да свикна с мисълта в какво се забърках Simple Smile Девойката само дето не спа с билета под възглавницата! И хем ми напълни душата с радостта си, хем се чудя дали не правя мечешка услуга с тез подаръци... Времето ще покаже.
Сетих се и друго да питам: тия учителки дето щели да гледат точките от първи модул, като как точно смятат да го направят? Оценката нали е обща? И въобще, ако оценките от НВО бяха замислени да се ползват и за текущи, то обявяването им трябваше да е изтеглено напред във времето.

Общи условия

Активация на акаунт