Бързи въпроси и отговори деца -1

• 32 902
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Може би е скъпо за някои, но има деца които не могат да пишкат като ги държат. Не знам как ще е си ът ми, но аз самата още от малка ако кажех, че ми се пишка и мама ме надупи ми ставаше неудобно и не се изпишквах. Била съм на не повече от 3. Такова нещо според мен е много цивилизовано. Слагаш го зад някой храст и детето може спокойно на саме със себе си да се изходи, а не някакво набързо. На мен би ми било много по-добре да го сложа по чудите тоалетни отколкото да го държа. Ако имам това не съм сигурна, че въобще бих го слагала по чуждите тоалетни, може и до самото паркче. Всеки с мнението си. Не е нужно някой да греши. Просто различни гледни точки:)
Спирам и аз по темата.

# 646
Здравейте, бихте ли ме посъветвали каква паста за зъби използват децата ви? Дъщеря ми 2г.7м използва Ненедент от 0м до 6г, но видях че има и вариант с флуорид, дали вече е за такава? Не съм на ясно, ще се радвам на съвет.

# 647
  • София
Важно е да не гълта пастата.

# 648
  • Terra incognita
Според мен самата марка не е особено важна. Важно е зъбките да са почистени добре и редовно.

# 649
Първите години е много трудно да не се гълта пастата. Той е на 10+ и не може да плюе пастата. Племеницата ми е на 3.3, майка и е зъболекарка и чак около 2.6 започна да плюе.

Като марка сега точно не мига да кажа, но е важна пастата да е хубава за да почисти качествено. Ще питам сестра ми специално за детските пасти, че неговата сега не е при мен😊

# 650
Флуоридът е след 3 години принципно, но ако наистина успява да изплюва детето, значи можете спокойно да минете на пста с флуорид и преди 3г.

# 651
  • Terra incognita
Аз ползвам Elmex и Biorepair. Втората е без флуор. Не знам дали ги има в Бг.

# 652
С Бочко сме ние.На 2г още я гълта

# 653
С Бочко, гълта я , а е на 1г9м

# 654
Аз още не мога да му мия зъбите хубаво на 1г8м.
Говоря, обяснявам, показвам ... а той просто иска да захапе четката и да осмуче пастата. Мия колкото мога и се надявам в един момент да се научи сам.

# 655
Rocket, не се притеснявай, ще се научи. И двете ми деца така правеха, сега си мият зъбите нормално😃

# 656
На Чико купувам паста .

# 657
Аз ползвам някаква паста от Лидл . Малкото също си хапе четката. Голямото си ги мие сам. Сега заедно си мият зъбите. Аз търкам на малкото

# 658
Здравейте.
Аз искам да попитам за следното.
Има ли майка която е била със ковид и е продължила да кърми .
Много благодаря

# 659
Здравейте.
Аз искам да попитам за следното.
Има ли майка която е била със ковид и е продължила да кърми .
Много благодаря
Моя близка беше с Ковид преди 2 седмици, не е спирала да кърми.

Общи условия

Активация на акаунт