Бързи въпроси и отговори деца -1

• 32 906
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
То е малък диск с пакетче с пликове.
Носех го в плик и сгънато в едната преграда  на чантата за памперси. Почистваше се с антибактериални кърпички след употреба.

До 4 годишна излизахме с количката и носенето на всичко необходимо за навън и за всякакви климатични условия, не е било чак толкова трудно занятие.

# 631
  • Terra incognita
Повредата е в моя телевизор 😃 просто не ми допада, знам ли. Но на когото му върши работа и го смята за практично, защо не?

# 632
  • София
О да, и аз не бих, но пък за друг ще е практично и полезно.

# 633
  • София
Такова бих ползвала на плажа за детето или на палатки, много ще е практично в тези случаи. Иначе и аз не бих разнасяла, ама и храстите не са нашето. Ще му мислим като почнат тези моменти, че още е с памперс Grinning

# 634
Попринцип според мен не е такъв проблем детето да се изпишка в храдта, но акането ще е проблем и затова бих взела такова. Малко ще го нося, като кучешко ако, но с две кучета кой ще разбере😂

# 635
Да точно като бяхме на плаж( още бях бременна) видях майка да носи подобно гърне бяхме седнали на капанче,ами чиста работа 😇

# 636
Преди мисля, че съм виждала нещо подобно на плажа и наистина си е цивилизовано, защото съм виждала много майки децата акат, пикат на плажа, а те зариват. Много тъпо би ми било ако аз правя така.

# 637
На ok baby има такова гърне и найлонки.

# 638
Преди мисля, че съм виждала нещо подобно на плажа и наистина си е цивилизовано, защото съм виждала много майки децата акат, пикат на плажа, а те зариват. Много тъпо би ми било ако аз правя така.
Определено.
Както не ми е приятно да виждам кучешки изпражнения зад храстите или в пясъка, така и смятам, че и децата не би трябвало да се изпишкват и изхождат там.
Така се събира в торбичка всичко , завърза се и се изхвърля в кошовете.

Отделно, че е по- удобно за детето да седне, а не да клечи пред погледите на минувачите.
А в обществена тоалетна сяда директно на седалката, а не на тоалетната чиния.

# 639
  • Пловдив
Само че тия гърнета са около 40 лв., което ми идва малко в повече...

# 640
  • Terra incognita
Е то пък какво трудно има да подложиш пликче и да издържиш детето?

# 641
Само че тия гърнета са около 40 лв., което ми идва малко в повече...
Това не го разбирам.

Ще се ползва няколко години все пак, но явно другото държане и клечене с детето ви е по- удобно. Удобство, практичност, не пречене на другите и запазване личното неприкосновение на тялото на детето от минувачи.

# 642
  • Пловдив
Как едно такова гърне пази личното неприкосновеност на тялото?! Нали пак навън се ползва...Неприкосновеност се пази, като се ползва тоалетна. Навън тялото все е на показ, без значение дали се ползва гърне или храст.
Иначе, както писах и по-назад, не се е налагало да си водя детето по храстите. Има и други начини, като се започне от най-обикновено пликче, както беше писано по-назад, до намиране на тоалетна. Все пак процесът детето казва, че има нужда-детето веднага се изпишква е непосредствено след махането на памперса, не продължава няколко години...
Всеки си знае, просто не ми допада това, че неща, без които спокойно може да се мине (и които не са никак евтини, без значение кой какво не разбира), се представят като необходимост. Да върви някакво потребление там.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 20:49 от Орлина

# 643
  • Terra incognita
Съгласна съм с Орлина. За пари какво ли не измислят. А всъщност спокойно може да се мине и без това. Аз дори не знаех, че съществува. Подложено пликче или салфетка, или търсене на тоалетна вършат същата работа.
Между другото, не ми допада идеята да налагам тази седалка по пунлични тоалетни и след това да си я прибирам. Може и да се дезинфекцира, но на мен винаги ще ми се струва мръсна.
В публични тоалетно предпочитам да издържа аз детето.

# 644
Колко сме различни хората само?!

Никога не съм издържала детето. В обществена тоалетна съм я научила винаги да си има антибактериални и мокри кърпи в себе си и да забърсва седалката като си подложи тоалетна хартия на цялата седалка преди да седне.

В тукашните тоалетни има хартиени подложки за  седалките и слагаме от тях, иначе тоалетна хартия и бързо забърсване преди и след себе си.

Проблемът в Бг беше, че масово в заведенията се плащат тоалетните и са за клиенти само и не можеш ей така да влезеш ако си наблизо за да се изпишка детето, а в парковете и на площадките масово няма условия.
Спирам по темата вече.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 21:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт