Какво ще купя отново - 4

• 104 654
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Аида, взех първото, което ми попадна в магазина, с удоволствие бих пробвала и други марки. Откъде ги купуваш?

# 601
  • Далечният изток
В провинцията съм. Имаме два турски магазина.

Исках да кажа, че щом са турски, няма начин да не са хубави. Нищо общо с българските.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 21:00 от AIDA_N

# 602
  • до най-прекрасния мъж
И на Filiz са хубави макаронените изделия. Купувала съм от Мигрос, когато ходехме.

# 603
  • София
Хубави са и турските и гръцките и италианските, защото ги правят от твърда пшеница.Нашите се скашкват и не стават като вносните.

# 604
Хубави са и турските и гръцките и италианските, защото ги правят от твърда пшеница.Нашите се скашкват и не стават като вносните.

И аз това щях да напиша - всички български макаронени изделия не са от твърда пшеница, и като такива са и вредни.

# 605
не са от твърда пшеница, и като такива са и вредни.
Как са вредни?

# 606
Цитат
Твърдата пшеница e по-малко разпространена в света, ЕС и България в сравнение с обикновената мека пшеница. Въпреки това тя е икономическа важна култура, поради уникалните си качества и крайни продукти. Зърното е едро, златисто- кехлибарено и със стъкловиден лом. То е с повишено съдържание на общ белтък, здрав и разтеглив глутен и каротиноиди. С тези си свойства тя е много подходяща и незаменима за производство на качествени макарони, спагети, фиде, юфка и други пресовани изделия. След варене те не се разваряват, слепват и имат приятен вкус и цвят.

https://www.bgfermer.bg/Article/572892

# 607
Питах как са вредни, а не какви са добивите и % на разпространение по държави...

# 608
  • София
Също така абсолютно невярно е твърдението, че всички наши продукти не били с твърда пшеница. И големи и малки фирми работят с нея.

# 609
  • София
Като говорим за турски неща, слагам тук студеният им чай. Нес Тий и Фюз тий трябва да се учат от тях. Нищо общо,нищо че едните са с не знам какви си регулации,а другите извън ЕС.

# 610
  • София
Търся отзиви за козметиката на БАН (така я рекламират)- Нова Светлина и намерих в старата тема това мнение.

Цитат
yasmina - Потребител# 1916 апр. 2020, 01:07 ч.

Жена
Варна
Козметика за лице на БАН
За същата козметика ли става дума?

# 611
  • София
Нова Светлина е просто сайт, който продава и това. Аврора е марката в случая. Знам още една разработена от БАН серия козметика - Black Sea Stars, нея съм продавал и имам изцяло положителни отзиви от клиенти. Но и не само - като цяло отзивите за българската бутикова козметика бяха много добри. Само с това мога да помогна.

# 612
Като говорим за турски неща, слагам тук студеният им чай. Нес Тий и Фюз тий трябва да се учат от тях. Нищо общо,нищо че едните са с не знам какви си регулации,а другите извън ЕС.
Да ,нямат толкова отвратително сладък вкус
Ние си взимаме едни газирани с вкус на ябълка,диня,лимон-страхотни

# 613
Козметиката на БАН..нищо не прави ...имаше преди  години една вълна само от суперлативи, колко била УАУ
тук из форума ..сега като се замисля е било платена реклама 🤣🤣
накупих от 3 вида серии всичко от до..
какво да кажа една голяма О позитива е ..слава богу че поне не се изринах

# 614
Аз също си бях купила крем от морската серия, дори го похвалих в началото. След това и моето впечатление е, че не е нещо особено. Даже ми се появи една пора, не съм сигурна дали е от крема или съвпадение. Като цяло не съм във възторг от български кремове.

Общи условия

Активация на акаунт