Какво ще купя отново - 4

• 104 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Не знам, аз споделям това, което на мен ми е харесало. Много харесвам бялото им саламурено сирене в кутия със саламура от 1кг., като и едно тип дунавия, меко, маслено, като крема сирене за мазане. Сирената са маслени, но не остават и не се мажат по езика и небцето и нямаш усещането, че ядеш разтопена пластмаса или гасена вар. Кашкавалите им също много харесвам. И съм голям фен на "пръчковидната" им моцарела. Абе, всеки с вкуса си. Зехтина им също е много хубав. Но може би зависи от магазина и стоките, които зареждат. Триъгълните кори за баница са разкош, но свеки купи от турски магазин в друг град и не ставаха за нищо. Залепнали, късаха се. А моите от чудни по чудни и пресни. Е, тя остана разочарована от покупката и каза да и купувам само от магазина от който аз пазарувам.

# 451
Търсих из Гугъл, май няма в София такъв магазин. Има доставки, но не мога да си представя в какъв вид ще стигне масло, доставено от Сливен или Стара Загора.

# 452
Ако говорите за турското масло в килограмовата разфасовка, нищо няма да му стане. Вакумирано е в много здрава опаковка.

# 453
  • софия
Ето магазина за турски стоки в София - https://www.instagram.com/istanbluesofia/?hl=bg

На ул. Сердика до Триадица е. Написала съм го обратно в предходния пост. Извинявам се!
Скрит текст:
На мястото на копирния център.

# 454
  • В градината...
В турските магазини много обичам да пазарувам. Маслини купувам в големи буркани, там са и по-евтини десертчетата с черен шоколад, че им забравих името. Като малки плътни вафли.

# 455
  • Пловдив
Борих варовик върху стъклен параван в баня с кислол, белина и т.н., щях да ходя да търся солна киселина /добиването й е по-трудно и не навсякъде има/.
Закупих този препарат със съдържание на солна киселина около 17%, много съм доволна.

# 456
  • Бургас

Много ми помага за разсресване на косата-моята е дълга и гъста,и често се заплита.Този продукт ми помага мноооого! Пробвала съм и другите видове- от всички съм доволна !🙂

# 457
Десиссслава, внимателно с фугите в банята, защото този препарат им вижда сметката за нула време.

# 458
  • Пловдив
Благодаря за инфото, само стъклото третирах.

# 459
  • В градината...
Стъклата и плочките мия с разредена лимонена киселина (пълня в пръскалата). А тоалетната със солна киселина. Има я в строителните магазини.

# 460
Гледам, че са пуснали лимонена киселина специално за чистене, в големи пакети.

# 461
  • Пловдив
къде това?

# 462
Мисля, че във Фантастико я гледах. Струва ми се, че я видях и в брошурата на Ремедиум.

# 463
Борих варовик върху стъклен параван в баня с кислол, белина и т.н., щях да ходя да търся солна киселина /добиването й е по-трудно и не навсякъде има/.
Закупих този препарат със съдържание на солна киселина около 17%, много съм доволна.

Най-добрият препарат за всякакви замърсявания! Без изтриване/ бърсане!И много евтин!
Внимавайте да не попадне върху мозайка, гипс и т.н., че ги разяжда.

# 464
къде това?
Аз купувам от сайт за подправки по 1 кг.разфасовки.Има и 5 кг.
https://naturabg.com/drugi/124-limonena-kiselina.html

Общи условия

Активация на акаунт