Какво ще купя отново - 4

• 104 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Медикс и Перилис – аз само тях купувам. Намазваш, престоява малко и изплакваш.

# 481
Най-добрият препарат срещу котлен камък, който ползвам от години, е Пулирапид: https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B5%D … rc=cJBXIu36X6iU4M

# 482
Ей, това купувам за пореден път - замразени пилешки филета/пилешки пръчици от филе в корнфлейкс. Разкошни. Чисто месце(месо, филе, не някаква незнайна каша от незнайно какво), крехко отвътре и хрупкаво отвън. Готвят се с поглед, на фурна, в тавичка, капки олио, върху хартия за печене. Ядеш и ревеш. Стават за вечеря, за мезене, за салата, за всичко. Чудни.

Скрит текст:

# 483
  • София
Джаста праста, това от къде е закупено?

# 484
От квартално магазинче във Варна.

# 485
  • Sofia
Пробвали сме всякакви подобни пилешки филета, понеже децата много обичат, но много от вариантите са ужасни. Тези не съм ги пробвала, но ние открихме продуктите Amadori и само тях взимаме, наистина вкусни, имат няколко варианта - шницели, нъгетс и т.н

Купувам ги от Била или ebag.

# 486
Пробвали сме всякакви подобни пилешки филета, понеже децата много обичат, но много от вариантите са ужасни. Тези не съм ги пробвала, но ние открихме продуктите Amadori и само тях взимаме, наистина вкусни, имат няколко варианта - шницели, нъгетс и т.н

Купувам ги от Била или ebag.
Чудесни са.Винаги имам от тях във фризера

# 487
  • Sofia
И аз така Simple Smile За 10 мин в airfryer или на фурна и има готова вечеря Simple Smile

# 488
Вероятно са вкусни, но съставът им е покъртителен. Доста по-зле са откъм състав, в сравнение с други марки подобни продукти.

# 489
  • Sofia
Може ли да препоръчате с по-добър състав? Кое в този е притеснителното (копирам го за по-лесно и въпросът ми е сериозен)? За съжаление съм пробвала почти всичко друго на пазара и не съм намерила нищо без разни кожи и смлени гадости вътре, които осезаемо се усещат. Ако някой може да препоръча по-добро ще съм благодарна.

Пилешки филета 42,4%, галета (ПШЕНИЧНО брашно, сол, бирена мая, куркума, екстракти от подправки: червен пипер и куркума), вода,ПШЕНИЧНО и царевично брашно, слънчогледово олио, ПШЕНИЧЕН глутен, ПШЕНИЧНО нишесте, твърд пшеничен грис, йодирана сол (сол, калий йод 0,007%), сол, EGG бял прах, антиоксиданти: натриеви аскорбати, екстракт от розмарин; набухватели: дифосфати, натрий бикарбонат.Може да съдържа ГЛУТЕН, ЦЕЛИНА,СИНАП , ЯЙЦА И СОЯ

# 490
42% пиле наблъскано с хормони и 58% синтетичен материал.
Хора, това е рак.

# 491
  • Sofia
Може ли да препоръчате пилешки нъгетси/шницели, ненаблъскани с хормони и синтетичен материал? Кое определяте за синтетичен материал? Галета и нишестето ли?

# 492
Влизаме в излишни полемики.
По-добре дайте на детето си пилешка пържола на скара, а не менделевеета таблица чрез екстракти.

# 493
Пилешки гърди + галета, е каквото искаш - шницели, нъгетс, абсолютно каквото искаш. Само трябва да го нарежеш на по-едро или по-дребно, според зависи шницел ли искаш или хапки.
И съдържа 97% пиле и 3% галета и подправки.
Повече от половината от този "шницел" няма общо с месо. При това си дала най-безобидния от всички продукти. Другите са още по-зле.
В допълнение, месото не е цяло, а е формовано. Т.е. всякакви гадости, смлени на каша и оформени като филе.

# 494
  • Sofia
Аха, да си го готвя сама имате предвид 😁
Е, който търси готов продукт - препоръчах. Другите полемики действително не са за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт