Какво ще купя отново - 4

• 104 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Ja е марка на Хит и само там я има. Някои неща не са лоши, взимала съм и недотам добри.

# 646
  • София
Ja е марка на Хит и само там я има. Някои неща не са лоши, взимала съм и недотам добри.

Ja е марка на REWE, които са собствениците на Билла. С Хит имат само глобален договор за сътрудничество, който явно е продължен и след продажбата на Хит.

# 647
  • София
Това е отговорът - модерни са.
Не, просто са вкусни (поне за нас). Нито някой е написал, че са здравословни, нито, че са модерни. Харесват се на вкус у нас и споделих. Който иска, може да си намери бисквити и от 0,50ст. Никъде не съм обсъждала цена, защото темата е за друго.

Споделям и за това сирене (след гредата с една друга марка). Само за тези 2 вида говоря- в бялата кутия на снимката и т.нар. "Бяла лястовица".

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:12 от missence

# 648
Доволна съм от този рол он:
Скрит текст:
и си купих, и другите 2 вида (аромата):
Скрит текст:

# 649
  • София
Откъде е купен?

# 650
  • София
Важното е да няма алуминий!

# 651
Извън фирмените бутици, щандове с продукти на марката съм виждала в Lilly.

# 652
Купувала съм ролони на Ив Роше от Фантастико. И аз ги харесвах, но в един момент изчезнаха. Явно са в нови опаковки, ще ги потърся. Когато залипсваха ги замених с такива на Биотен, също не са лоши. В началото са малко силни, но след това вече не са.

# 653
От
Скрит текст:
Be Fit
са тези.

# 654
  • Варна
Тесто за мекици готово препоръчвам на Добруджански хляб. От СВА го беше купил мъжът ми. Беше много добро на вкус и мекиците станаха много пухкави.
И аз съм далеко от перфектната домакиня.

# 655
Сирене на Карабунар
Цената е сериозна, но вкусът е на истинско сирене.

# 656
Сирене на Карабунар
Цената е сериозна, но вкусът е на истинско сирене.

Е 350гр 8лв нормално ли е???
Да си го ядат.

# 657
Това бъзик ли е?!
Българско саламурено сирене на такава цена!!!
Пп Радвам се, че ви харесва и че можете да си го позволите.
Просто съм възмутена от спекулата с цената. Но, щом има купувачи, защо да няма и продавачи. Пп Аз не бих го купила, ако ще и със звезден прах да е поръсено. Принцип.
Пп Ужасна съм. Не трябва да коментирам. На вас ви харесва, споделяте. Просто не можах да се въздържа.

# 658
Откакто минахме на турско сирене, забравихме вкуса на българското. Да ме прощават производителите и патриотите...

# 659
  • оттам, откъдето започва България
Откъде се купува турското сирене?

Общи условия

Активация на акаунт