Какво ще купя отново - 4

• 104 613
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Аз в оправдание да кажа, че почти не ядем сирене, купувам по-рядко от веднъж в месеца. Това беше на промоция в Билла, предвид цената явно не е най-продаваното, но и в този случай си беше скъпо.
Но пък е вкусно и бих взела пак.

# 661
Откъде се купува турското сирене?

От турските магазини у нас или от Турция.

# 662
  • оттам, откъдето започва България
До Турция не ми се ходи, но имаме турски магазини. Ако имаш снимка на сиренето, моля, сподели.

# 663
Различни производители са – въпрос на вкус.

# 664
Има поне шест различни вида сирене в настоящия момент. Малката ми дъщеря вече не иска да чуе за български кашкавал. Търси турския и това е.

# 665
Откак открих турския магазин само турско масло, сирене и кашкавал купувам. Бг производителите да се ухапят отзад. И цени, и качество, без коментар, в полза на турците. Патриотизма ми стига до етикета с цената и качеството, и вкуса. Сори.

# 666
Откак открих турския магазин само турско масло, сирене и кашкавал купувам. Бг производителите да се ухапят отзад. И цени, и качество, без коментар, в полза на турците. Патриотизма ми стига до етикета с цената и качеството, и вкуса. Сори.

Какви се цените?

# 667
24лв. за 5л.зехтин. Сравнение олио Роса 5л. - 23.99лв. Масло за кило 16лв. Кашкавал 12лв. за кило при нашенски гонещ 20лв., уж за хубав. Сирене 9лв. за кило при най евтино за 10лв. Качество - несравнимо. Толкоз. Има и още.

# 668
  • София
Къде е този магазин?

# 669
Бих си купувала турски храни, но не знам нито един турски магазин в Сф.

# 670
Масло турско вземах скоро, при нас беше 17 лв, кашкавалът беше 13.

# 671
Щях да редактирам, но сте публикували и  качвам снимки.
Скрит текст:

# 672
Щях да редактирам, но сте публикували и  качвам снимки.
Скрит текст:

Давам един ОГРОМЕН + за сиренето в цилиндричната метална кутия + има и едно друго сирене тип дунавия в същата опаковка. В моя град мисля, че са 800 гр за 6-7 лева. И да наистина българските производители може да се хапят отзад от към цени и качество сравнение с турските. Турски кашкавал не съм ял, но от към сирене - аз други не купувам. Иначе това което си изпратила при мен е 800 гр за 12-13 лева обаче.

П.С. Странното обаче според мен, е че пише soft cheese пък стои като сирене Елена.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 21:31 от shokomen

# 673
Аз купувам едно нарязано в правоъгълни кутии в саламура. Разкошно. Имат същото в същите кутии, но тип Дунавия за мазане. Се разкош. На 9лв. килото.
Топено сирене за мазане 5.50лв. за 500гр.

# 674
Вдигнаха им се цените и на тях в последните месеци. Но зимата консумираме по-малко сирене и една такава черна кутия, вътре е със саламура я кандилкам в хладилника вече месец.
Кашкавала с черния етикет отпред, 1 кг го взех на 12 лв. преди две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт