Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 300
  • 938
  •   1
Отговори
# 120
А от къде са сандалите Скечърс? Търся точно нещо удобно, за разходки в парка с количката. Миналата година купих тези, по-удобна обувка никога не съм имала!!!

# 121
  • Somewhere far away
Момичета, харесват ли ви тези сандали скечърс?
На мен ми харесват, не съм имала такива, но знам че марката прави много удобни обувки!

# 122
Момичета,харесах в Зара едно кожено яке.Струва 200 лв и по принцип не е много,но реших,че понеже иде лято ще ги намалят якетата.Ще стане ли това според вас?Какви са наблюденията ви?

# 123
Всичко намаляват в даден момент, въпросът е дали ще има твоя номер, докато го изчакаш. Може няколко месеца да се наложи да почакаш. Ама по принцип малко неща от там си струват сега и веднага. Едно свърши, друго дойде, то е мелница там... Може да погледнеш и Манго, много често имат страхотни кожени якета на смешни цени, вкл в аутлета им.

# 124
Задължително искам да меря,а Манго няма магазин в Пловдив.

# 125
  • Виена
Сандалите са от Хуманик, но ги има и в амазон, предполагам и на други места, както и на сайта на скечърс. В Хуманик са 49 евро.

# 126
  • София
Има ли причина да внасят у нас  предимно ърбан моделчета New Balance и то броени?
 Asics е по добре обаче...та май ще е от там... че найк и адидас нещо издишат последно време...
Избирам - за ходене леки маратонки с не супермека подметка.

# 127
  • Berlin
Vesana, тези маратонки са супер! Изглеждат много добре и са удобни, но ми бяха огромни и не бях сигурна колко по-малък номер да взема, бях ги поръчала след много мислене.
Някой поръчвал ли е от Тед Бейкър? Пише, че поемат митническите такси на сайта им, обаче май не е съвсем така, получих съобщение от куриера, че трябва да си платя, иначе няма да ми доставят пратката.🤔 А и как са размерите, за първи път взимам нещо от тук, две рокли? И като цяло какво мислите за марката?😀

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 10:12 от abs

# 128
abs,
Харесвам марката. Роклите особено са много нежни. Елегантните им обувки са доста приятни. Качеството също е на ниво. Заедно с Karen Millen са предпочитани от мен.

# 129
Като цяло Тед Бейкър уж са интересни, но като влеза в магазина им никога нищо не ме е грабвали до степен да си го купя. Докато като влеза в магазин на Карен Милън винаги си харесвам няколко неща.
Трикотажа на ТБ е изкуствени материи с много еластан и много цветя. Някои десени ми допадат но заради материата не бих си ги купила. Имат едно палто, което им е signature look и го въртят всяка година в различни дължини и вече ми е писнало да го гледам.

# 130
  • Street of Dreams
abs,
Харесвам марката. Роклите особено са много нежни. Елегантните им обувки са доста приятни. Качеството също е на ниво. Заедно с Karen Millen са предпочитани от мен.

И при мен щандовете са един до друг и винаги свързвам двата бранда.

Няма спор, хубави и елегантни са им нещата, добре ушити и с класа. Но не са в мой тип с тези цветя и романтично-захаросан стил и почти не нося.

# 131
Обожавам ТБ - готино качество. Аз пък от КМ рядко си харесвам, но напоследък имат голямо развитие и много неща ми допадат.
За ТБ - има ги във фешън дейс и не бих купувала от сайта им, но... странно за митата.
Защо не се свържеш с тях, за да разбереш дали са платени?

# 132
  • Berlin
Благодаря! На мен флоралните мотиви ми допадат, на снимки изглеждат добре, но наистина материите са доста изкуствени. Поне това, което ми хареса. От Карен Милън имам само една рокля, но е любимата ми рокля.😍
HappyRSmile, питах, разбира се, чакам. На куриерите също казах, че трябва да е платено.
Допълвам: всъщност току-що ми отговориха: “ Thank you for contacting TED.
If you order from us in the future, we will pay the import duty for a standard or express delivery.
So there are no additional costs for you.
There seems to be an internal error at DPD and we have contacted DPD about this.
Please do not pay the customs fees.”

За доставка до Германия става въпрос.

# 133
Обслужването им е на топ ниво. Това е още една причина да им симпатизирам. Дано всичко е наред с пратката и да ти харесат поръчаните неща! Ще ги видим ли?

Погледнах днес, че в Karen Millen кипи чудно намаление...

# 134
  • София
Нищо подобно. Цялото ми семейство носи много Скечърс, невероятно удобни са. Външният вид е въпрос на избор. Напоследък правят много искрящи, шарени и кичозни модели, но имат съвсем изчистени и опростени неща.
Миналата година си взех тези сандали, ами няма такова удобство.

Ей страхотни! И ми изглеждат и удобни или поне за мен. Помните ли от къде сте ги поръчвали?

Общи условия

Активация на акаунт