Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 299
  • 938
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз от много време /а последния месец изобщо не съм/, гримирам се по един и същи начин, ако е по-специално вечерно излизане добавям "опушени" очи. Но сега взех едно синьо червило и съм решила да експериментирам.

# 106
  • Виена
Момичета, харесват ли ви тези сандали скечърс?

# 107
  • Street of Dreams
Не, приличат на детски сандали.

Синьо червило, уау, дръзко. На някои всъщност много им отива.

# 108
Момичета, харесват ли ви тези сандали скечърс?
На мен ми харесват. Изглеждат адски удобни. Аз също заглеждам такива модели.

# 109
На мен пък повечето скечърс ми се виждат като за лелички. Маратонките им особено ми приличат точно като тези от рекламите на телешопа.

Предполагам са удобни иначе, ако се взимат с такава цел. Моя свод е доста висок и в тези случаи си взимам точно определени модели.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 21:46 от Glossycherry

# 110
  • Mediterraneo
Нищо подобно. Цялото ми семейство носи много Скечърс, невероятно удобни са. Външният вид е въпрос на избор. Напоследък правят много искрящи, шарени и кичозни модели, но имат съвсем изчистени и опростени неща.
Миналата година си взех тези сандали, ами няма такова удобство.

# 111
Явно аз съм видяла точно тези кичозни неща, тук има доста техни магазини, влезнах в един наскоро, но наистина не ми хареса нищо. Въпрос на вкус е все пак Simple Smile Иначе беше пълно с хора вътре.

# 112
  • Street of Dreams
Скечърс имам стари боти и сандали, когато моделите много ми харесваха, наистина добри и удобни. Дори тези с дървените подметки.

# 113
  • Виена
Тези са с някаква пяна, не е точно тяхната обичайна мемори пяна, но е също толкова удобно леглото на ходилото, както и целият сандал. Аз мисля да ги нося в дни с дълго пешеходстване Simple Smile

# 114
  • София
Не са мой тип сандалите, но всеки със стила си.

На Скетчърс харесвам маратонките.

# 115
  • Sofia
Февруари си купих случайно тези:

Никога не съм имала по-удобна маратонка за дълго ходене пеш, балсам за краката по всички критерии, а аз ходя наистина много. Почти не обувам други, все към тях посягам. За протокола - с висок свод съм. Сега дебна в Амазон два цвята от същия модел.

# 116
anra, заповядай.
https://giannibg.com/product/ejednevni-bejovi-damski-sandali-ot- … ven-velur-2911004
Аз се отказах от тях. Беше миг на умопомрачение, знаете как е. Wink
Благодаря за отзивите, момичета!

# 117
anra, заповядай.
https://giannibg.com/product/ejednevni-bejovi-damski-sandali-ot- … ven-velur-2911004
Аз се отказах от тях. Беше миг на умопомрачение, знаете как е. Wink
Благодаря за отзивите, момичета!
И аз благодаря! Ще ми заспят с едни дънки за пролетно - есенния никакъв период. Ако не ми хареса връвката на живо, ще я сменя с нещо друго.

# 118
И аз загледах марката Скечърс в Punto, но всичко е от еко кожа или поне това, което харесах.

# 119
Майка ми носи скечърс маратонки и казва, че е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт