Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 293
  • 938
  •   1
Отговори
# 90
Имам 2 въпроса Simple Smile. Тази пола минава ли "границата на добрия тон" Joy, и виждате ли я с нещо друго освен с бял топ и кец? Подобни кроп-топ като червения без бельо ли се носят, или само без презрамки? И двете ги забърсах на бързо от една ВУ, но и за двете съм на кантар. Няма да са единствените ми дрехи в гардероба от категория никога не обличани, но поне ще са едни от най-малко струващите Joy.

Скрит текст:
От чисто любопитсво питам…. Полата MarcCain ли е? Те имаха такъв същият модел и десен преди 2 години… а може и 3 да са били

# 91
  • София
Не, Forever 21 е, сега разгледах, нещо като H&M и Bershka примерно...

# 92
Mишчица,
Полата е страхотна и ми харесва в показаната конфигурация.
Бих заменила спортния завършек със сандали на ток, когато ми се допие мохито с любими хора някъде навън.

# 93
  • Пловдив

С кои обувки според вас ще стои по-добре това съчетание?

# 94
Десиссслава, с левите. Десните са ми антипатични по принцип. Като ще се жертвам на токчета, то поне да са секси. Пък тези модели затворени отпред са ми много груби. Плюс цветът не ходи...
А с левите, те някак се сливат и балансират.
Та - левите!

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 23:00 от HappyRSmile

# 95
  • София
Аз съм за десните /по-затворените/, имат ми по-младежко/рок/бунтарско излъчване и разчупват романтичната визия.

# 96
Велурено затворените.

# 97
  • София

Тези от ляво ми харесват на мен

# 98
  • Street of Dreams
Левите обувки.

За леопардовата пола най-много ми хареса предложението на Босилка за прасковена тениска / топ.

С бяла и дънково яке също е супер.

Шанелското букле - с черни скини ще е съвсем ок, но ще изострят визията с този контраст. Аз бих хванала светлосините за лятно настроение.

# 99
Мацки, идвам за спешна консултация. Hands Pray
Паднах си по едни шнтави сандали Smiling Imp Та, питането ми е с тая джувка не е ли малко прекалено!? Smirk Консерва съм и все залитам по изчистените форми, ама на, не спирам да ги мисля.
Имам и чанта в същият цвят велур. А и гардероба ми е...., с три думи - 50 нюанса бежово. Relieved И не знам трябват ли ми!?

Може ли линк?

# 100
Фенка съм на ексцентричните обувки, но тези лично на мен не ми харесват. Ако бяха затворени щяха да са много по-готини, тип оксфордки, но така не.
Както казаха по-назад - нещо не се връзва.

# 101
  • София

Знам, че друго питаш, но аз бих им сложила едни кецове или ако са сандали от тези с по един каиш през пръстите и един през глезена.
За мен и двата показани сандала ще “ олелчат” иначе страхотната комбинация Heart Eyes

# 102
  • Пловдив
Да, накрая и кецове може да сложа, защото съм се спряла на изчанчен грим и определено май на финала, ще е по-добре с кец.

# 103
На мен също с кецове като комбинация с тюл, най ми харесва Simple Smile

# 104
  • Street of Dreams
Аз се замислих откога не съм слагала "изчанчен грим"...

Общи условия

Активация на акаунт