Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 341
  • 938
  •   1
Отговори
# 180
От известно време ме влече идеята за минимализъм в гардероба, включва обувки и чанти. Осъзнах, че нещо, което не съм слагала през съответния сезон, няма да го нося и през другия.
Та- 2 ч. ботуши- едните ежедневни, другите елегантни/ нито единия не съм слагала тази зима😂/, 6 ч. боти/ само едните са на ток/, 5 ч сандали- двата са елегантни , 4 чифта пантофки и 5 ч. кецове. А , и едни елегантни затворени обувки.
Хубавото е, че само кецовете се мяркат целогодишно, другото е по сезони.
И пак ми се струват много.
Нови обувки купя ли, един чифт от старите  веднага си заминава.
Ноооо- всички си ги харесвам, удобни са ми и са ми напълно достатъчни.
Не държа на естествена кожа или марки, искам да са комфортни, лесно съчетаващи се с повече дрехи и да се харесвам с тях.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 23:12 от Mateah

# 181
Wow съсипахте ме😀
Имам: 2 балерини, 2 сандали, 3 ботуши, 2 боти, 2 стилето и 3 кецки. Ако броим и 1 туристически и 1 апрески, стават общо 16, ама и те са ми много. Всичките са различен стил и не са взаимозаменяеми.
Но пък ММ има над 50 чифта обувки🤷🏻♀😀

Едит: Държа на кожа, изработка, удобство и след това на марка. В някои случаи двете са едно и също.

# 182
  • Mediterraneo
Ако ММ има в един момент повече обувки от мен, ще си помисля, че и двамата сме изплискали легените Simple Smile

# 183
Аз, противно на повечето тук, имам повече токове, отколкото кецове, лесно съсипвам обувки поради специфична походка и не държа на естествена кожа. Често купувам обувки, но и често хвърлям. Имам слабост към ботуши и сандали на ток. В момента общо имам 27 чифта и смятам, че са ми тамън като бройка, успявам да си нося всичко.

# 184
  • Пловдив
Имам над 100 чифта обувки. Боти/ботуши по-големият процент са ми естествена кожа.
При мен и евтините обувки изкарват доста, заради това, че не нося един и същи чифт всеки ден. Хареса ли ми обувка обикновено купувам. Тази година горе-долу успявам да се контролирам и май съм си поставила личен рекорд, че за половин година не съм купила нищо, с изключение на силиконови джапанки за марето.

# 185
  • Street of Dreams
Не мога дори приблизителна бройка обувки да дам.

Моите си имат собствена "стая", едно помещение до входната врата два на един, със солидни рафтове на всички стени. Там е пълно, и не знам колко са в килера. Голяма част съм забравила, даже съм почти сигурна, че имам някъде черните отворени Скечърс, показани назад, в ярко розово, но ми е мътно...

Цени, модели и материали всякакви. Имам и доста почти идентични.

Всичко са здрави, нямам разшити, пожълтели или скъсани.

Най-старите ми са едни бели K-Swiss, 17 годишни. Имат отзад на глезена елемент от каре, което тогава беше много модерно.

Нося винаги най-новите. 😁 Все последният закупен чифт ми е любим и на дневен ред.

Иначе отдавна преодолях лекото вманиачаване, купувам разумно и здравословно, но пък с кеф.

# 186
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Аз съм скромна по отношение на обувките:
6 чифта боти
4 чифта обувки тип Оксфорд
2 чифта летни обувки - затворени , но с дупки
2 чифта сникърси
3 чифта сандали
3 чифта официални с висок ток

# 187
  Тези кецове как ги виждате - сложих ги в количката и съм на клик да ги поръчам... Мисля, че ще може с рокли и поли да се носят, но ще ми е интересно отново и за чужди мнения. Simple Smile

# 188
  • Пловдив
Полина, харесват ми и ще си тичат с всичко.

# 189
Полина, и на мен ми харесват. Само би ме притеснявала подметката, да не тежи много.
Мен ме поканиха да бъда кръстница на дете и нямам представа какво да облека.
Юли месец ще бъде и най-вероятно ще е доста топло. Всичките ми рокли са или над коляното, или с тънки презрамки. Всъщност имам само една, която може би е подходяща, но ми е стара и май не искам да я слагам. 😀 Разглеждам от няколко дни и нищо не ми харесва... Какво е най-подходящо да се облече на такъв повод, според вас?

# 190
Полина, и на мен ми харесват. Само би ме притеснявала подметката, да не тежи много.
Мен ме поканиха да бъда кръстница на дете и нямам представа какво да облека.
Юли месец ще бъде и най-вероятно ще е доста топло. Всичките ми рокли са или над коляното, или с тънки презрамки. Всъщност имам само една, която може би е подходяща, но ми е стара и май не искам да я слагам. 😀 Разглеждам от няколко дни и нищо не ми харесва... Какво е най-подходящо да се облече на такъв повод, според вас?
Няма проблем да си с рокля с презрамки, просто за ритуала в църквата ще сложиш едно сако, или шал.

# 191
  • Най-красивата страна
Предпочитам обувки,сандали ,чехли,боти и ботуши от естествена кожа и на българска фирма.
Повечето ми обувки са на Габина и Неди стил.
Спортни обувки и маратонки -Адидас или Пума.Кецове и гуменки не нося.
Харесвам минимализмът ,но трудно го постигам.Обувките са ми слабост.

# 192
Момичета, колко ще издържи една обувка не зависи само от обувката. Всеки крак, всяка походка са различни, отделно, че някой може да върти два чифта, а друг 22. ===

Да, но жената писа за две седмици издържали на сина й - то направо си е в гаранционния срок. Надявам се да не се случва често. Simple Smile

Нито марка ме интересува, нито това, с каква дреха ще нося едни обувки. Имам дрехи - като модели и цветове, за всякакви патъци. Държа на естествен материал - и при дрехите, и при обувките, и при чантите. На изработка. На модел. На цвят. Но най-вече на удобство. Ходя много пеша и не мога да си позволя неудобни обувки.
Най-удобни за момента на мен и на съпруга ми са различни модели на Кларкс. Аз го запалих по марката. И мъжът ми наскоро това ми сподели. Точно миналата седмица си поръча едни всекидневни техни. Ми заспаха му. Чак на мен ми стана кеф.
Много са ми удобни и Геокс. И боти, и обувки, и сандали - като видя обувка, която на външен вид ми харесва, често е тяхна.

Скрит текст:
Имам прекомерно много дрехи обувки. И не се гордея с това. Напротив. То издава слабост, към момента това ми е пристрастяването.
Лошото е, че няма къде да ги държа, т.к. всичко обичам да си нося. Гледам на това като на колекционерство.
Сега, ако има неща, които повече не бих облякла или обула - подарявам или оставям вече в контейнера за дрехи. Но това не ми решава проблема с пространството. Ползвам от години гардеробите на моите родители в техния апартамент.
Сега пред мен седи един календар и бележа с маркер дните, в  които нищо не купувам. Държа да изкарам така до 1.07. Поне. Ако успея.... за награда няма нищо да си купя!!! Laughing

# 193
  • София
Аз имам над 100 чифта обувки, като поне 80% от тях са на високи токове и съм обувала по 1-2-3 пъти. Реално оборотните са ми по 5 чифта на сезон. Аз често носени обувки съсипвам, особено бели кецове, не ми изкарват повече от година, но аз пера в пералня и то често. На вещи не слугувам.

# 194
  • София
Аз имам:
2 чифта гуменки с платформа
8 чифта кецове
2 чифта еспадрили
5 чифта боти
1 чифт оксфордки
2 чифта сандали на платформа
4 чифта сандали на ток
2 чифта равни сандали
5 чифта ботуши

Много трудно си избирам обувки защото имам дълго бедро и къс прасец и равни обувки ме оравят късокрака.
Гледам да купувам лесни за съчетаване цветове от сорта на бяло, черно, бежово, кафяво, нюд и бледо роЗово.
Разбира се имам няколко цвята които съм взела защото са ми харесали, но те като цяло са изключение

Общи условия

Активация на акаунт