Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 065
  • 938
  •   1
Отговори
# 420
От мен не за роклята.

# 421
  • Street of Dreams
Момичета, минавам с въпрос.
Подобен гръб на рокля простее ли ви като за гост на лятна сватба?
Като контекст - сватбата ще е градска (не плажна, тогава не бих имала съмнения), без църковен ритуал, без упоменат дрескод.

Или може би зависи от плата на роклята и аксесоарите към нея?
Не обичам да съм свръхофициална, но не знам дали това не би бил прекалено небрежен вид.

Гърбът е добре, но платът не бива. Почти съм сигурна, че е трико. В никакъв случай на сватба.

# 422
  • София
И на мен не и харесва. Обичам гол гръб, но не този вариант.

# 423
Роклята е - не, не и не от мен.
Не знам каква е материята, но отзад е твърде претрупана. Ластик, набор, панделка и тези къдри....Навява ми асоциации за еротичен костюм на камериерка. За ежедневна и неангажираща визия в топъл курортен град - да, но за сватба - не!
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 10:04 от Sysly

# 424
Повече би ми допаднала, ако в областта под панделката си беше плат, а не плът.

# 425
Роклята е просто плажна. Имам подобна и не бих си и помисляла да я нося на официален случай.

# 426
Спортните обувки veja допадат ли ви? Не ми харесваха нито на външен вид толкова, не мога да кажа и че са ми по-удобни (на което главно разчитах).

Пробвах с два чифта и не са моите. Не правя никаква разлика нито в комфорта, нито в изработката.

# 427
  • София
Спортните обувки veja допадат ли ви? Не ми харесваха нито на външен вид толкова, не мога да кажа и че са ми по-удобни (на което главно разчитах).

Пробвах с два чифта и не са моите. Не правя никаква разлика нито в комфорта, нито в изработката.

На мен въобше не, но знам че всички ги носят в Лондон.
Аз обаче предпчитач Nike Air force които също да доста актуални но поне са удобни

# 428
Аня, не всички.😉 Полулярни са, но не чак толкова. Не бих си купила нещо, което не ми харесва и не ми е удобно, дори и всички да го носят.

# 429
Има едни височки розови, които си заплюх. В какво им се състои неудобството?

# 430
Роклята не ми харесва за сватба. Някак по- ежедневна ми е. Не е моята, но в ежедневие - памук, лен е готина. Претрупано ми е и на мен отзад.
Кецовете не ги познавам, на външен вид са готини.
Аз също си търся рокля за сватба. Искам да не е дълга, но максимум до под коляното- не по- къса. Без ръкав, с къс, но не с дълъг. Ще слагам шал за църквата. Фигура -пясъчен часовник, размер Л съм, с едро дупе, ханш и бедра. Имам гърди, но тесни рамене. Обичам червено. Харесах една рокля в Манго, но изисква презрамките на сутиена отпред да се съберат към гърдите и не съм сигурна дали ще е ок за танци. Ще има денс маратон и искам да ми е И удобна. Ще съм благодарна на насоки Simple Smile

# 431
  • Бургас
И от мен не за роклята.

# 432
Не за роклята, въпреки, че са много популярни тези фасони тази година, на мен ми приличат на униформите на руските ученички от едно време и просто не ми е достатъчно елегантно за по-специално събитие.

# 433
Sonadora,
Според фигурата е подходящо роклята да е по-свободна в долната част, а за танците да има елемент, който при движение да се откроява от силуета.
Не разбрах дали би искала да подчертаеш раменете, но ето няколко варианта:

Това е гърбът:

И ако си склонна да заложиш на нещо по тялото:

# 434
Аз също искам да се посъветвам с вас. В средата на Август съм канена на сватбата на моята колежка,която ще бъде на остров ,в заведение близо до плажа. Спряла съм се засега на нещо такова

Не искам да бъде прекалено официална рокля и ми се иска да е дълга! Дали не е прекалено плажна?!

Общи условия

Активация на акаунт