Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 048
  • 938
  •   1
Отговори
# 495
За харесване не знам. Казах че не виждам нищо нередно, но е банална комбинация. Имам дънково яке и вече сериозно се замислям да го пенсионирам.

# 496
  • София
Чорапогащникът копринен ли е?

# 497
  • Бургас/Пз
Матеа, това ми е от любимите комбинации за свободното време. За работното просто сменям дънково яке със сако.

Светлозелената рокля с гол гръб много ми хареса, особено пък за плажна сватба. Може би бих пропуснала цепката.

Най-после си купих костюм с къси панталони. Бях ви занимавала преди време с дилемите си. Благодаря ви за съветите, определено вариантът дълго сако и панталонки ми хареса повече от късо и късо.
Ще го нося основно със спортни обувки, но май ми се иска и с еспадрили. То като гледа човек тук какви идеи пускате, как да не му се прииска. Чудя се между тези варианти /трябва да избера само едни/

# 498
  • София
На мен най много ми харесват предпоследните еспадрили

# 499
  • София
Ох, само да дойде лятото! И прилепнали, и широки - всякакви рокли ще нося.
Вчера направих някакъв опит да изведа кучето с рокля, заваля, задуха и се прибрах на бегом.

# 500
А на мен последните на Томи Simple Smile

# 501
Първите или четвъртите сандалки.

# 502
  • FRANCE
Дъщеря ми реве за костюм с къси панталони (и аз не бих отказала) Дайте идеии от къде?

Дръжте малко слънце от Френско. Т 30-35 градуса Blush

# 503
Ла редут или там както се произнася няма ли?

# 504
  • FRANCE
За там пък хич не се сетих да гледам. Иначе търсихме в НМ, Манго и Зара. Девойката постоянно си намира някакви аутфитчета от инстаграм и после са драми че искала точно така да ходи облечена и да съм ги намерела  по магазините да пробва Trollface

# 505
  • Mediterraneo
А на мен последните на Томи Simple Smile

Категорично Томи-тата и за мен! Имам подобни на марката, малко по- ниски, много са удобни и качествени. Изобщо, на Т.Х. нещата са ми много любими.

# 506
  • Пловдив
Хайде и аз да покажа една от аут-роклите си...която е почти на 5 години, чакам да се стопли и отново да я нося Grinning

# 507
ani_d,
Тези, които са с връзки около глезена. Стоят много по-добре на крака, което си е в плюс винаги.
Нещо в контраст също би било много приятно...

# 508
Аз относно еспадрилите с връзки около крака имам друго питане - много ги харесвам, също, но не скъсяват ли тези връзки оптично краката? Имам чувството, че като се вържат освен, че изглеждат по-дебели, но и по-къси краката. Sweat

# 509
ani_d,
Тези, които са с връзки около глезена. Стоят много по-добре на крака, което си в плюс винаги.
Аз съм за 1 или 4, а за връзките съм на противоположното мнение. Simple Smile)))
Гледам ги по краката на жени и момичета и в реалността не ми харесва особено как им стоят, дори и на хубави крака. На снимка в ракурс три/четвърти или в профил ми харесват.

За себе си последно купих "Kicks 2" на Dune London. Thinking След като поръчах, носих по няколко часа вкъщи и върнах обратно срамно количество подобни сандали. Тези сякаш ми паснаха като извивка и най-вече кожените нямат никакви шевове около пръстите, понеже на мен все има нещо, което да ми претрива и да ме мъчи. Купувам си такъв модел от 10+ години и от тях съм носила, да кажем, само половината (едно време не бях толкова ербап във връщането). Някои са ужасно неудобни около пръстите, така че внимавай за това, Аni_d.

Общи условия

Активация на акаунт