Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 277
  • 938
  •   1
Отговори
# 60
Може ли да споделиш марка? Точно такъв тип бански харесвам и са ми адски удобни.

Такъв като жълтия си взех миналата година от H&M, само че е шарен, а другият ми е много подобен на този от снимката и е от Triumph Blush

# 61
Да се включа и аз тук. Харесвам изчистени и ненатруфени модели бански. Без подплънки,банели или други инструменти за мъчение.За съжаление много трудно се намират такива.Особено мразя дунапрените в горната част.Все едно мокри гъби си си сложил в сутиена-тежи и няма изсъхване. Имам много и различни видове бански,които пробвам само май пред огледалото. И цели и танкини. Много ми харесват на вид.
Но за плаж на море ползвам само с триъгълници и връзки. Да,за коктейл на плажа са ок,за басейна на изискан хотел също.Но аз не ходя на плаж само за коктейл.Освен това всички бански с много детайли или високи талии и т.н. оставят неприятни следи от тена по тялото  Банските с дълги ръкави не се сещам  как може да се стои с тях на 30* градуса. Прдполагам те са за водни спортове.

# 62
Благодаря за темата, Агент! Миналото ляго го изкарах с ето тези два модела:

Такъв тип горнища стоят много добре на малък бюст. ...
Ох, този е като правен за мен. Чуден! Подкрепям за триъгълниците и малките бюстове!

Банските с дълги ръкави не се сещам  как може да се стои с тях на 30* градуса. Прдполагам те са за водни спортове.
Съвсем не. Реално в тях е по хладно, отколкото препечен директно под слънцето. Аз обикновено слагам отделен рашгард над банския (най-често над долнище само), а не цял бански. A този тип бански е любимият на дъщеря ми! Ето го моето чудовище на плажа в Синеморец Simple Smile

A моите рашгарди изглеждат така:

PS Брат и също носи рашгард почти през цялото време!

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:24 от Agent Provocateur

# 63
Много се чудя аз за бански тази година. Скоро родих, бах качила 30кг.Свалих вече 17,но няма да изглеждам добре това лято със сигурност. Чудя се какъв модел да търся. Не ми стоят добре много високи талии, а имам висящи сланинки по корема. Цял бански избягвам, много съм зиморничава и след плуване в морето, като изляза ми е студено а цял бански съхне по-бавно. И горнището е проблем, след две деца и кърмене гърдите ми са като медузи, от триъгълници се изсипват от всякъде, а от бриджитка, като вляза във водата изплуват нагоре🙄. Направо не знам какво да търся. Иначе много от вашите бански ми харесаха и съм имала подобни в миналото.

# 64
sibil1987 - някакъв вариант на танкини?

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 17:48 от Agent Provocateur

# 65
  • София
Благодаря за новата тема.

Sibil, относно твоя казус бих предложила нещо в две части като горнището е тип бюстие, а долнището с висока талия да поскрие малко корема, или танкини както е предложила Agent
Нещо такова, напомня танкини но е една идея по-късо, има и варианти с още по-къси горнища бюстие

Тези са пт H&M

Иначе по темата:

Обожавам лятото, плажа и съответно обожавам да си купувам бански.
Тъй като имам голям бюст но с раздалечени гърди трудно си намирах преди горнища - тези тип сутиен не ми допадат визуално, а пък триъгълници не ми стояха никак, взе са ми малки и не стоят добре.
Затова се възродих откакто  пуснаха повече модели бански тип Bandeau - като лента.
Така хем нямам презрамки, хем ми е удобно, хем стои добре.
Също така харесвам бански с едно рамо и бански а бюстие в горната част.
I с висока талия.
Като цяло избягвам черни и бели понеже са ми писнали, залагам на свежи цветове

# 66
Мацки, идвам за спешна консултация. Hands Pray
Паднах си по едни шнтави сандали Smiling Imp Та, питането ми е с тая джувка не е ли малко прекалено!? Smirk Консерва съм и все залитам по изчистените форми, ама на, не спирам да ги мисля.
Имам и чанта в същият цвят велур. А и гардероба ми е...., с три думи - 50 нюанса бежово. Relieved И не знам трябват ли ми!?

# 67
  • София
Има нещо, което ме бъг-ва в тях, но не знам какво е. Не е джуфката. Може би цялостно комбинацията гола пета и панделка отпред. Не знам. Хубави са.

# 68
Има нещо, което ме бъг-ва в тях, но не знам какво е. Не е джуфката. Може би цялостно комбинацията гола пета и панделка отпред. Не знам. Хубави са.
Точно, има нещо което не ми се връзва, рядко се колебая при избор и покупка, но тук - хем ми харесват, хем има нещо сбъркано в тях. Но пък са на страхотна цена, много удобни и ми лепнаха като ръкавичка.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 11:01 от Sysly

# 69
  • София
Крайченцето на връзките има едро и ярко топче в сребристо, а те са топли. Както и катарамата.
Иначе, самите връзки на мен ми харесват, аз наскоро си взех тези
Скрит текст:

# 70
Сисли, изобщо не си те представям с такива обувки.

# 71
Мм, не от мен. Тия обувки са някакво недоразумение. Ни отворени, ни затворени. А и панделката съвсем допринася за грозноват вид.

# 72
И от мен не. Представям си ги на жена на възрастта и със стайлинга на английската кралица.

# 73
И от мен не. Представям си ги на жена на възрастта и със стайлинга на английската кралица.
Има нещо "кралско" в тях наистина. Обувките на Луи XIV Joy:
Скрит текст:
Имам бял панталон молив на ситно бежово райе, не знам защо реших, че тези обувки ще му паснат + бяла, дълга овърсайз риза.

# 74
  • София
Странни са доста... Може би зависи на каква възраст сте. Ако сте младо момиче по-скоро не.

Общи условия

Активация на акаунт