Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 008
  • 938
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Според мен има значение и от модела. Зара пробвах няколко чифта, ужасни, дървени, докато не попаднах на кожените им стилето отпреди 3 години. Имам два цвята, няма такъв удобен ток и обувка. Вече съм ги протъркала от носене и през месец проверявам с надежда пак да са пуснали този модел, но не са Sad Ако ги пуснат пак ще си взема по 2 чифта от всеки цвят Wink

# 631
Нямам нито един чифт обувки от ХМ, Зара, Манго, нямам мнение по въпроса.

Италиански Стил, мхм... спечели ме червената рокля със зелени кецове! Завъртях се като ветропоказател да я снимам каката!

# 632
Имам два чифта обувки на Манго - боти от изкуствена кожа и ботуши от естествена. И двата чифта на ток. Удобни са ми, предвид факта, че аз на ток умирам и се чувствам като новородено теле. Като качество не мога да кажа как са, защото не съм ги обувала кой знае колко често. Но пък ми пасват размерите им чудесно, за разлика от ХМ, където никога не зная кой номер ще ми стане и така и не успях да си купя тяхни обувки, защото са ми супер неудобни още при меренето. И сякаш всичко, което пробвам, е супер твърдо, все едно съм надянала пластмасови обувки.

# 633
Май съм писала и друг път по тази тема, но най-удобните ми високи обувки бяха от Манго. 10 см тънък ток, естествен велур. Носих ги 7-8 години. Flushed
Други от тях не съм купувала, но тези бяха невероятни. Биеха по точки много по-скъпи италиански обувки.

# 634
Изказах се за модела обувки, за марки: имам червени Diesel, черни Manolo и бежови Billi bi Copenhagen, така че ще се въздържа от препоръки, защото само последните са ми новички.
Старая се да купувам обувки от доказали се марки или поне вече изпитани. Нямам допълнителен чифт крака за да експериментирам.

Agent Provocateur, напоследък съм си баш/ съвсем по български Laughing/ в италиански стил. Не мога да сваля маратонките, без значение с панталон ли съм, с къса или дълга рокля... и колана ми е задължителен.
Гледайки снимките ти, осъзнах, че нямам червена рокля. Fearful Ще трябва да поправя тази грешка. Bowtie Това е един от малкото цветни, ярки цветове, с които се харесвам.

# 635
Идвам да моля за съдействие. Много моля, ако сред вас има някоя, която е със супер тесен крак, да ми каже откъде по дяволите да си купя сандали, които да не са широки като за крак и половина! Побърках се да меря и всичко е адски широко, а ми писна да нося сандали между пръстите години наред. Отделно, че вече не зная кой номер нося. В единия магазин 36 са ми големи, в друг не мога да се напъхам в 38. Помощ!

# 636
  • Street of Dreams
Аз съм с много тесен крак и нося сандали с регулируеми каишки. Някои ми стават и без това - марки няма да изброявам, защото може да ги няма в Бг.

# 637
  • София
Аз съм с много тесен крак, но пък след раждането вече не нося заветния 36, а 38. Пробвай тук: https://www.facebook.com/HaagsShops/
Когато си бях в Пловдив само от там си взимах обувки, но има и онлайн с тест и преглед.

# 638
Идвам да моля за съдействие. Много моля, ако сред вас има някоя, която е със супер тесен крак, да ми каже откъде по дяволите да си купя сандали, които да не са широки като за крак и половина! Побърках се да меря и всичко е адски широко, а ми писна да нося сандали между пръстите години наред. Отделно, че вече не зная кой номер нося. В единия магазин 36 са ми големи, в друг не мога да се напъхам в 38. Помощ!
MOMA или регулируеми каишки, с връзки и разни такива.
Абе мъка си е...

# 639
Паоло Ботичели имат серии с по-стеснени модели:
https://www.paolobotticelli.com/product/20431/%D1%81%D0%B0%D0%BD … B8/4f-21205-white
https://www.paolobotticelli.com/product/20471/%D1%81%D0%B0%D0%BD … %B8/4c-21137-pink
https://www.paolobotticelli.com/product/20453/%D1%81%D0%B0%D0%BD … B8/4d-21189-beige
Самите каишки са захванати по-навътре в подметката и пасват на тесни ходила. Изкуственяци са, ама като няма риба, и ракът е риба.

# 640
  • Някъде там
А също съм в издирване на сандали.
Харесах си тези модели
Трябва обаче да ги впиша в офис визия и не виждам това как ще стане.

# 641
  • София
Е защо да не стават за офис? Стига да няма забрана за сандали, стават с - рокля, пола, пола-панталон, 7/8 панталони и т.н.

# 642

Самите каишки са захванати по-навътре в подметката и пасват на тесни ходила.
Повярвай ми, че не пасват. 🙂
Имам някакви смътни спомени, че в някой от сайтовете обувките имаха обозначения дали са за тясно или за широко ходило, но не си спомням кой беше.

# 643
Стрина Калина, пробвай с Кларкс, но не знам дали в БГ магазини зареждат от различните серии за тесен, нормален, широк крак.
Тамарис също като цяло имат модели за по-тесен крак.

# 644
На мен ми пасват, аз самата съм с такова ходило и последните години купувам все тези модели.
Каприс имат такива означения с буква, но като цяло в сайтовете рядко го отбелязват.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 08:37 от killpop

Общи условия

Активация на акаунт