Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 985
  • 938
  •   1
Отговори
# 750
Обувките са хубави, които и да избереш няма да сбъркаш. Може би решаващо е какъв е повода.

# 751
  • Някъде там
Обувките са хубави.
Които и да избереш няма да сбъркаш Blush.
И аз съм в търсене на нова чанта и горнище на бански.
Искам такова розово. Може ли да предложите онлайн магазин (български) с такива горнища

# 752
Същия бански го имаше миналото лято в ХМ. Даже си взех 2 цвята.

# 753
Категорично сините обувки имхо

# 754
Докато се чудя и от розовите не остана мой размер и щом го приех спокойно, значи не са ми харесвали повече. Сините ще са!
И тези много исках, но и от тях ми отмъкнаха номера.

# 755
Сините ще са!
И тези много исках, но и от тях ми отмъкнаха номера.

Горещо одобрявам Simple Smile

Преди 2-3 год щъкам аз по Витошка през Август и на една витрина виждам силно подобни на тези, които показваш, но токовете бяха (имитация на) метал и гравирани. Обувам аз 40 италиански, който по принцип ми е номер и установявам, че мъъъъничко ми малеят. Но бг продавачка юнашка отваря една уста и ме убеждава, че ми стават точно! Същата вечер ги обувам за бар със съученици и 30 мин по късно оставях кървави следи по паважа. Първият и последен път в който обух тези красиви и неевтини чехли, сега си ги държа за спомен  и напомняне никога да не вярвам на нахална и напориста продавачка.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 21:34 от Agent Provocateur

# 756
Искрено завиждам на жени които имат къде да носят такива обувки. В момента карам с 2 чифта маратонки, чифт конвърс и два мчифта ниски сандали. Ще ми се нещо “по- така”, обаче най много да отида до пазара за домати Joy.

# 757
G.Savova,
Грабвам всеки повод и компенсирам, че обикновено съм така:

Agent,
Подсети ме за един кратък диалог с една такава госпожа:
- Каква е цената на тези обувки? - питам аз.
- Скъпи са! - отговаря тя.

ani_d,
Изнамерих едни симпатични екземпляри, но все завиват в кафява гама... иначе отговарят на другите условия:

И една в розово, въпреки че тези капси развалят пейзажа:

# 758
ani_d,
Genuine leather не е най-добрата кожа за чанти, но конкретно тези не изпъкват и с дизайна си. За първи път научих за тях.

Аз малко се включвам, но genuine leather не значи ли само "естествена кожа"? Моля някой ако може да ми обясни.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 02:32 от Анонимен

# 759
Leona,
Най-кратко казано genuine leather индикира, че това е кожа с примеси. Тоест естествената кожа на продукта не преобладава, а вероятно е много нисък процент в съотношение с изкуствената.
Този вид е най-достъпната и съответно се води по-некачествена. Не че това е от значение. Или пък дава гаранция за нещо.

# 760
Аня Филипова, предполагам че плавниците са за удоволствие, докато аз съм по цял ден в такива. Stuck Out Tongue Winking Eye
Като се прибера в къщи, там пък имам кроксове.

# 761
  • Бургас/Пз
ani_d,
Изнамерих едни симпатични екземпляри, но все завиват в кафява гама... иначе отговарят на другите условия:

Тези двете много ми харесаха. Ако успея да намеря нещо в екрю, бяло, шампанско, пудра или беж ще съм много доволна Simple Smile.
Страхотна си много благодаря.

# 762
Leona,
Най-кратко казано genuine leather индикира, че това е кожа с примеси. Тоест естествената кожа на продукта не преобладава, а вероятно е много нисък процент в съотношение с изкуствената.
Този вид е най-достъпната и съответно се води по-некачествена. Не че това е от значение. Или пък дава гаранция за нещо.

Това не е вярно, няма никакви изкуствени примеси в genuine leather,  чиста естествена кажа си е, само че най-некачествената част, обикновено е тънка и за това лепят 2-3 слоя и после боядисват. Не е издръжлива като висококачествената кожа.

# 763
Leona,

Това не е вярно, няма никакви изкуствени примеси в genuine leather,  чиста естествена кажа си е, само че най-некачествената част, обикновено е тънка и за това лепят 2-3 слоя и после боядисват. Не е издръжлива като висококачествената кожа.
А какъв надпис на етикета говори за добро качество на кожата- real leather или нещо друго?

# 764
  • София
Full grain
Top grain
Genuine
Corrected grain
 Подредени са по качество. Фул грейн е най-добрата.
Има и различни кожи, телешка, свинска, от други животинъци.
Зависи за какво е. Понякога много качествена кожа, може да е тежка. Имам една чанта, която много харесвам, но тежи яко.

Общи условия

Активация на акаунт