Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 989
  • 938
  •   1
Отговори
# 735
Всичките ми чанти са Aldo, а те не са малко, и не са мръднали. Много си ги нося, имам различни модели и цветове. Винаги получавам комплименти!

# 736
За тази рокля аз бих заложила на обувки в цветове горчица, сребристо, златисто и пудра/ нюд. Фуксия/ циклама е за по- смелите.
Преди време бях писала за един солей пола- панталон, който съчетах в определена комбинация за по- официално събитие. Потребителка помоли за снимка, от въпросния ден  нямам, но продължавам да го нося в кежуъл стил. Само ме е яд, че не е педя по- дълъг, но няма пълно щастие.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 23:57 от Mateah

# 737
  • Бургас/Пз
Матеа, много е хубав този солей. Страхотни цветове и ти стои прекрасно.

Момичета, какво ви е мнениено за чантите на It's not a brand. https://itsnotabrand.net/product/itsnotabrand-shoping-chanta-kaya-s-rose

# 738
  • София
Разгледах, добри са и на добри цени с намалението.

# 739
Розовата е огромна.

# 740
  • София
Савова е права. Ето тук влизат моите знания за модерното. Чантите са леко стари модели - примерно от 10 г, когато бяха модерни големите shopping bags.
Но, ако ти харесват...

# 741
ani_d,
Компромисни са чантите, не бих си купила такава.

Аз съм в дилема кои обувки да избера за семпла бяла рокля с прорез на гърба. Клоня към сините.

Нямам и клъч и нещо не мога да си харесам. Не намирам нищо интересно.

# 742
  • София
Ау, и двата чифта искам. Зависи от аксесоарите.

# 743
  • Бургас/Пз
Савова, да розовата е много голяма. Аз я пуснах като примерна само, за да дам линк към сайта. Дори не съм сигурна, нещо конкретно дали ми харесва. По-скоро ме интересуваше, ако някой е запознат с качеството им да сподели.

Аня, от към качество ли имаш предвид са компромис?? Кожата не бива ли??

Купих си бели обувки и установих, че имам само една светла чанта, която е нюд. Определено търся нещо ново. Не държа да е бяла, но и да не е черна или кафява, нито да е естествена кожа. По-скоро цвят, който може да се комбинира с повече неща, да събира формат А4 задължително, да е с правилни форми, да не тип торба, да има дълга и къса дръжка, да не е много тежка и по възможност да е до 100лв.

# 744
  • Street of Dreams
Един глас за сините обувки към бялата рокля. Понеже не я виждам добре обаче, не съм сигурна дали толкова високо стилето й отива. Цветво ми се вижда разкошно.

# 745
ani_d,
Genuine leather не е най-добрата кожа за чанти, но конкретно тези не изпъкват и с дизайна си. За първи път научих за тях.
Имах предвид, че не са лоши, но и не са достатъчно привлекателни, че да има сделка.

# 746
  • Пловдив
За сините обувки.

# 747
  • Бургас/Пз
ani_d,
Genuine leather не е най-добрата кожа за чанти, но конкретно тези не изпъкват и с дизайна си. За първи път научих за тях.
Имах предвид, че не са лоши, но и не са достатъчно привлекателни, че да има сделка.
Благодаря много Simple Smile
Аз съм за сините обувки, особено, ако бижутата са в гамата на среброто и за розовите, ако са в бижутата са златни Simple Smile

# 748
  • Бургас
Глас за сините обувки.

# 749
Аз пък съм за розовите.

Общи условия

Активация на акаунт