Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 994
  • 938
  •   1
Отговори
# 720
Зависи от синьото. Някои нюанси стоят страхотно и с коняк.

# 721
Момичета, страхотни стеее ❤❤❤ Жълт неон ми идва в повече 😂 Роклята е от about you, изчерпана и съм я занесла да ми я подкъсят, мисля че е полиестер, но добре пада по тялото. Размер съм М ( с усилия 😂)  Бюджет например до 100лв, ама ще се радвам и на евитини варианти. Когато я поръчвах си я представях със сребристи бижута и обувки, после какво ми щукна за това златно и от там всичко се объркаа... Даже не вярвах, че ще намеря онлайн рокля. Ток до 5 см макс. Със сребристи обувки и жълти бижута мисля, че хич няма да върви. Не трябваше да ги купувам 🙈

# 722
  • I want it all and I want it now.
Тогава си вземи обувки в златисто. В момента има доста модели в магазините заради абитуренските балове и без високо токче.

# 723
На моята сватба на роклята ми ще има панделка в този цвят. Чантата е 1:1 с нея, а обувките са ми високи сандали на тънък ток в сребърен цвят.
В този ред на мисли: navy blue + сребърно = 💙

Но видях, ще бижутата са злато.
То тогава предлагам цвят пудра, нюд, бежово.

# 724
  • София
Бих сложила червени, но аз на всичко в гардероба ми бих сложила червени обувки Joy
И все пак смятам, че е много класно такова синьо с малиново червени обувки.

Такова синьо със сребристо е принцеско. С нюд е класическо. Зависи какво излъчване искаш да постигнеш.

# 725

https://www.obuvki.bg/sandali-rylko-6tff6-t1-zloty-zd7.html

Това високо ли е? Иначе да, пудра и малиново също за варианти.

# 726
Ето и бюджетни златисти:
https://www.obuvki.bg/sandali-jenny-fairy-wyl2114-1-gold.html
Най-добре снимай роклята си или опитай да намериш нейна онлайн снимка, за да видим стила. И кажи каква визия търсиш, както The catcher in the Rye е казала. Simple Smile)

# 727
  • Бургас/Пз
Благодаря ви за препоръките за еспадрилите. Получих тези, много съм доволна.

# 728
ani_d,
Много са сладки. Дано те разходят на страхотни места!

# 729
  • Бургас/Пз
ani_d,
Много са сладки. Дано те разходят на страхотни места!
Благодаря, Аня. Обаче много харесах идеята ти за тъмносини, та вероятно и такива ще търся. Те може би ще са с връзки Simple Smile Този модел го има и в тъмно синьо, на аз хич не обичам да купувам един и същи модел в различни цветове.
Само да кажа, че ги препоръчвам за слаб крак и проблемен свод. Изключително са удобни, меки и леки Simple Smile

# 730
Знравейте, някой да има мнение за чантите на Aldo и колко са качествени, имайки предвид, че не са естествена кожа?

Изработката и моделите са им уникални, но не обичам изкуствени кожи по принцип, макар, че то понякога естествените са по-зле от изкуствените..

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:31 от Анонимен

# 731
Малко нахлувам, но… Leona, имам две мисля, едната раница буквално съм я съдрала от носене. Ето такава, само че черна
Скрит текст:
Единствено има леко падане на броката на някои места, но нито дръжките да се разкъсали, нито има поражения по кожата. Май трета година я нося.

# 732
  • I want it all and I want it now.
За синята рокля, като написах златни обувки ми излязоха от този сайт и тези, който са шарени
https://www.udobni.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/%D0%B … D1%81%D0%B8%D0%BD

# 733
Сребристите като височина на ток са идеални. Златистите са също добра идея, ще се размърдам тия дни, на живо да погледна. Търсих снимка в сайта, но не намирам и в пощата си гледах,но съм изтрила мейла, само с отспъки съм запазила 😂
П.П

Тази най се доближава, и с уговорката, че съм далеч от фигура на модел.

# 734
Знравейте, някой да има мнение за чантите на Aldo и колко са качествени, имайки предвид, че не са естествена кожа?

Изработката и моделите са им уникални, но не обичам изкуствени кожи по принцип, макар, че то понякога естествените са по-зле от изкуствените..
И аз избягвам изкуствените кожи, но на тази от Aldo миналото лято не устоях 😀. Не че съм я скъсала от носене (доста е задължаваща като цветове) , та не мога да кажа колко още ще изкара, но е добре изработена, с подплата и всичко. Метала не се е обезцветил, всички шевове са си на мястото все още. Тази година пак ще си я нося.

Общи условия

Активация на акаунт