Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 062
  • 938
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Много секси. Мисля, че ще си отива и то точно за този път сватба на плажа.

# 436
Обувките на Veja имат фасон, обаче няма такава неудобна обувки. Мерила съм почти всичките им модели и всичките до един са неудобни. Твърда кожа и твърда подметка!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 00:47 от G.Savova

# 437
  • Mediterraneo
"Сватбената" рокля ми е прекалено разголена за сватба, пък било тя и на заведение на плажа.

# 438
Според мен също зелената рокля е много разголена за сватба.

# 439
  • София
Зелената рокля - без цепка и да е от друг плат

# 440
  • Бургас
Зелената рокля е прекрасна.

# 441
Роклята е много нежна и секси и е прекрасен избор за лятна плажна сватба. Според мен не е разголена.

# 442
Ментовата рокля много ми харесва и мисля, че ще ти стои чудесно. Бих я носила на плажна сватба спокойно.

# 443
Обувките на Veja имат гасон, обаче няма такава неудобна обувки.
А какво е гасон?

Не ми харесва ментовата - ни като модел, ни като нищо. Някой назад беше дал няколко линка, двете зелени от там бяха раз-кош-ни.

# 444
  • Пловдив
Раклята с гол гръб не ми харесва.

Другата за плажната сватба, не ми харесва материята, ако беше някой шифон или друга полупрозрачна падаща леко материя да.

# 445
На мен пък ми харесват рокли тип "камериерка", пробвах наскоро една такъв вид, само че акцента беше отпред, за жалост не ми стоеше добре заради широките ми рамена, приличах на ръгбист.

Роклята за сватбата не е лоша, ама според мен като се показва нещо, трябва да избереш 1, или голямата цепка да покажеш крак или голия гръб. Като са двете на едно място не е много подходящо за сватба.

# 446
Здравейте! С какво бихте носили такава рокля?
Питам най-вече за обувки. Мислех си за кецове, бели или в цвета на роклята и шапка тип сламена с голяма периферия и колие като на смимката. Напослвдък тези много ги харесвам.

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 08:32 от Snow_White5

# 447
Snow_White5,
С еспадрили на платформа:

# 448
  • София
Аз, на пук на тенденцията, рядко харесвам рокля с кецове и кубинки. Харесвам само определени модели.
Тази, може би с бели ниски кецове няма да е зле, но по я виждам със сандали.

# 449
  • София
И от мен глас за еспадрили. И нещо ярко, не бяло - синьо, червено, циклама - обувки и чанта.

Общи условия

Активация на акаунт