Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 045
  • 938
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
С многото предложения и мен замислихте, че е време да подновя плажните кърпи. Последните години ползвах плътни памучни, заемащи много място и по-трудно съхнещи и сега мисля да се ориентирам към памук с микрофибър.

# 586
  • Street of Dreams
Чудесна новина, ще носим официални рокли със маратонки.

# 587
  • София
Дай да намерим първо поводи да ги носим. Аз лично няма де. И нокти заострени още не съм си правила. Консерва от всякъде.

# 588
30лв за плажна кърпа няма да дам. Няколко пъти ми се случва да ги зарязвам по хотелите поради липса на място в багажа. Не ги и съчетавам с банския.

# 589
  • София
Последните скъпи, които купих бяха по 120 лв. С кой акъл и аз не знам. Едната я загубиха децата, другата я ползвах да загася пожар в кухнята, останаха две ☺.  На нас ни стигат, децата да се оправят.

# 590
Последните почивки на които ходихме хавлиите ги даваха от хотела, което си е голямо улеснение. Сменяш ги всеки ден и не се чудиш къде да я изпереш.

# 591
Ще ми се смеете, но моята плажна хавлия е на 15-тина години. Бяла със светло сини мотиви, размери 180/ 100см, 100% памук, но от едната страна е леко плюшена. Донесе ми я една приятелка от Египет. Ами няма износване това чудо. Малко ми е по-омръзнала, но пък ми върши перфектна работа.
Чантата ми е рекламна на Estee  Lauder, разтваря се и отвътре е хавлия, тя ми е резервната, имаше и надъваема възглавничка вградена, но се спука.
Иначе миналата година си взех нова хавлия, бяло и кобалтово синьо на раета, но е 170/100см и ме дразни.
Хич не ги мисля тези неща, важното е да не съм на работа и да е време за плаж.

# 592
  • София
И аз тези смятам да ги ползвам поне още 5 години, ако не подпаля пак нещо и само те са ми пред очите. Купих и едни много тънки памучни, които са удобни, ако се ходи по-дълго.

# 593
Нищо не купувам. Даже не се сещам дали в момента имаме плажни хавлии и къде са.

# 594
  • София
Ние имаме басейн и сървиса там куца 🤣

# 595
Подсетихте ме да проверя и аз. Последните години ползвам кръгли, 150см диаметър. Доволна съм, когато няма някой наврян в мен😅
Не пасват на всичките бански, които имам и са твърде шарени, но са ми удобни, дебели са 6мм, но съхнат бързо.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 21:37 от G&B

# 596
  • в Кошера
Ходейки на места, на които предлагат плажни хавлии за ползване, вземам такива само за децата (с любими към момента герои), плюс пончо (много функционално). Peace
В другите случаи държа плажната кърпа да е памучна, т.е. да попива, но да не е много плътна, с цел да съхне бързо.
Не са сезонен артикул при мен, ползвам ги с години. Неутрални откъм цветове и принтове.

# 597
Днес ми пристигнаха You walk Скечърсите ... Тарталета, ще те споменавам само с добро вече. Взех ги за 17 лв. от аутлет магазин, една от най-успешните ми покупки евър. Толкова са удобни, че не искам да ги свалям. Ако имаше още една бройка щях да си взема и за вкъщи да си тропкам с тях.

Аз трябваше да си поръчам от избрани модели обувки за работа в склад, всичко беше разни ботуши и странни маратонки, ама видях че има Скечърс за работа и изглеждаха най- прилично, викам айде, айде ще ги пробвам. Смените са ми само 4 часа, а не си усещам краката от болка, отстрани това металното, което пази пръстите на краката ми направи  рани... Еми не ми харесват тези обувки и това е, дано свикнат краката ми защото ваучера ми е само за 1 чифт Grinning

# 598
  • София
Индивидуално е. Мен от равни обувки ме боли и гръб и стъпала. На висок ток нямам проблеми. Ща не ща, като една кифла, започнах в къщи да си обувам обувките с анцуга и пижамите.

# 599
Така е, аз първия ден отидох с найковете, ама абсурд да продължа с тях, пързалят се страшно много. Скечърсите не са ми много удобни, но поне не се пързалят и наистина краката са ми защитени. Може да се разгледам за разни стелки, имам място в обувката.

Общи условия

Активация на акаунт