Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 64 020
  • 938
  •   1
Отговори
# 600
  • Street of Dreams
Индивидуално е. Мен от равни обувки ме боли и гръб и стъпала. На висок ток нямам проблеми. Ща не ща, като една кифла, започнах в къщи да си обувам обувките с анцуга и пижамите.

Готвиш, переш, чистиш и седиш на дивана на токчета?

# 601
  • София
Не разбира се, но преди бях на токчета по 8 часа, а сега денонощно съм по джапанки.

# 602
  • Mediterraneo
Днес ми пристигнаха You walk Скечърсите ... Тарталета, ще те споменавам само с добро вече. Взех ги за 17 лв. от аутлет магазин, една от най-успешните ми покупки евър. Толкова са удобни, че не искам да ги свалям. Ако имаше още една бройка щях да си взема и за вкъщи да си тропкам с тях.

Ау, радвам се! Честити да са ти!
Glossycherry, подсилени не съм носила, слава богу, не ми се налага. Но ММ има работни Пума, твърди, че са просто невероятни и откъм удобство, и откъм защита.

Хавлии имам купища винаги. Даже зимата прибрах в гаража един кашон с такива, които не ползваме. И все купувам, да имам. Но пък амортизацията е бърза при нас, ползват се ежедневно лятото за басейна и от хлорта заминават бързо.

# 603
  • Berlin
Получих двете рокли от Тед Бейкър, след като трябваше отново да поръчам. Първата доставка наистина не е била минала митница, с втората нямаше проблем, дойде доста бързо. Не се харесахме с роклите, за мое съжаление. Леко големи са ми и дълги, пък аз съм ниска и в големите размери. Може би ако бях уцелила размера, но не ми се рискува пак с по-малък. Като материя не съм супер очарована, но просто имах други очаквания. Ако някой желае, може да пусна реална снимка.
https://www.tedbaker.com/de/Damen/Kleidung/Kleider/LANTAI-Gestri … lau/p/252828-NAVY
https://www.tedbaker.com/de/Damen/Outlet/Kleidung/Kleider/JUUDYY … /p/160718-DK-BLUE
(Беше още студено, когато ги поръчах, а не 35С, та затова са такива Smile)

# 604
  • Sofia
Търся блузи за вечерни, летни излизания с колеги. Да не са официални, но да имат някаква оригиналност, някакъв по-интересен елемент, нещо тип Кари Брадшоу Simple Smile Напоследът не мога да намеря, някой дали е харесал някъде нещо, което би подхождало на описанието? (да не е боди и да не е до кръста, че не съм за дрехи с гол пъп вече).

(за да дам някаква подсказка ето две неща, които съм взимала в последната година и отговарят на описанието:
https://www.aboutyou.bg/p/LeGer-by-Lena-Gercke/Teniska-Silke--5704334
и тази блуза

# 605
  • София
В търсене съм на такива еспадрили

Сайта, от който е снимката е прекалено
 “китайски” и не искам да поръчвам от там.
Помагайте, ако сте засичали подобни Flowers Tulip

# 606
  • София
В търсене съм на такива еспадрили

Сайта, от който е снимката е прекалено
 “китайски” и не искам да поръчвам от там.
Помагайте, ако сте засичали подобни Flowers Tulip

Вижте в obuvki.bg там съм засичала подобни.

Ето и този линк: https://www.fashiondays.bg/search/?q=%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0 … D0%B7%D0%BA%D0%B8

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 11:03 от I.R.

# 607
NBM, това мернах днес и се сетих за твоето питане:

# 608
  • София
Вероятно помните моята чуденка за подобен тип отворени обувки:

Е, поръчах ги и са страхотни! Обаче са ми малки и то изключително малки. Уж гледфах по таблиците на сайта, но явно се оказва, че не са вярни както и да е. Питанката ми е дали знаете от къде мога да намеря такъв модел понеже тук доста дами казаха, че си купуват такива и са им много удобни?

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 13:59 от I.R.

# 609
Манго пускат нови цветове в такъв модел всеки сезон.

# 610
  • София
Видях Манго, но съм чувала, че обувките им са доста некачествени и доста ме притеснява това. Ако някой има все пак техни обувки може да сподели мнение.

# 611
Моите са от разпродажба на Reiss, бо това едва ли е полезна информация.

# 612
Видях Манго, но съм чувала, че обувките им са доста некачествени и доста ме притеснява това. Ако някой има все пак техни обувки може да сподели мнение.

Имам едни кецове и едни боти на Манго. Кецовете ги скъсвам от носене, еко кожа са, даже ги пера с четката.
Ботите по-малко ги нося.
Но и двата чифта са здрави според мен, дано не Ви подлъжа.

# 613
Имам много обувки от Манго и всичките изкарват години наред. Само тези с тънките токчета им падат капачките бързо, но това на мен ми се случва с почти всяка марка по чудните ни улици...

# 614
  • София
Капачките все си мисля, че са лесна работа. Чувала съм лоши отзиви от познати, на които и детски и дамски обувки им се разпарят на 2-рата седмица... Аз точката всеки ден не нося, но все пак не са и малко пари специално тези на Манго.

Общи условия

Активация на акаунт