Модни консултации (юни, 2021) - 56

• 63 999
  • 938
  •   1
Отговори
# 705
Fearnot,
Дънките ти стоят чудесно!
Бих сменила само колана и не бих ги скъсявала.

# 706
Имам ново перлено колие от естествени розови перли, което може да се носи като дълго едноредно или късо двуредно. Идея си нямам как и с какво да нося,а много ми харесва и ми е подарък от скъп човек. Дайте идеи, моля!

Прекрасни са - носи си ги със здраве!
Перли се носят с всичко, включително и с дънки. Колкото се може по- често(за да "дишат"). Пази ги от парфюми, козметика, алкохол и ги топвай в морска вода по възможност всяка година.. профилактично.   Сега, който ти ги е подарил, трябва и да те води на море. Заради перлите! 😀

https://www.pinterest.com/pin/497718196291633843/

# 707
  • София
Това са сладководни перли. Топенето в морска вода няма да им помогне.
Сис, с всичко можеш да ги носиш. Една блуза пусна в кафяво и с нея ще се вържат. Аз харесвам перлите на кожа, да не са върху блузата/роклята. С дълбоко деколте ще стоят супер.

# 708
  • София
Дънки и перли, не ми харесва хич Rolling Eyes

# 709
  • София
Показаните стават и с по-спортни и ежедневни дрехи. Аз имам едни, като за богата пенсионерка и рядко ги нося.

# 710
  • София
Дънките и перлите са на две различни потребителки! 🤣
Между другото, и аз днес обух едни мега дълги дънки. Подгънах ги с ютия, обаче не стават и ще трябва да ги нося на шивачката.

# 711
Момичета, ще помоля и аз за мнение, поръчах за сватба дълга синя рокля- блу нейви е цвета, не знам до колко ще ми помогнете, тъй като нямам снимки, но се чудя с какъв цвят обувки да я нося. Да не са на висок ток. Гледах в принтерест, освен синьо друго не ме грабна. Но пък ми се струва скучно малко. Роклята е много... скучновата, тъмно синя, долната част пада на плисе. Взех си " златна" по обемна гривна към нея и пръстен. Имам малки чанти тип клъч черна и тъмно синя, но в друг нюанс. Ако на някой му хрумне нещо, ще си радвам на предложения !

# 712
coralisand,
Може би кокетни балеринки, ако токчетата са низвергнати. В бежово, бяло, дори златисто и с орнаменти...

Последно съчетах такова синьо с червено

# 713
Аня,  благодаря ти !  Ток съм ок, ако не е голям. И аз се чудех за нещо бежаво... може би на това да се спра, а черно за обувки тип сандали на малък ток, как ви се струва ?

# 714
Нещо в nude. Или розово, ако си падаш авантюрист 🤗

Черни обувки на тъмно синя рокля ми се струва затлачена комбинация, особено за лято. Освен, ако не са с някакви много тънички каишки.

# 715
Аня,  благодаря ти !  Ток съм ок, ако не е голям. И аз се чудех за нещо бежаво... може би на това да се спра, а черно за обувки тип сандали на малък ток, как ви се струва ?
nude - да, но черно - не.
Какъв плат е роклята? Колко см ток е приемлив, какъв размер си и имаш ли бюджет за ориентир?

# 716
За синята рокля... Зелено, нюд, розово за сандали или обувки.
Черното е голяма скука.
Също може и златно.

# 717
Сребърни, златни, тревно зелени и жълти сандали. Също и бели и нюд.

# 718
Беше ми езика да предложа и жълти в неон, ама реших да не прекалявам 😆 Може да е някаква много формална сватба...

# 719
  • Пловдив
За такова синьо сребристи ще стоят страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт