Как да познаем партньорът гей?

• 15 408
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тъщата писа, че след раждането на детето е започнал сушавият период, не е ясно колко години продължава ситуацията.
Човекът може да е по-затворен, тип борсук, вечно е на работа или чете (щом е лекар) и общуването им да си куца отдавна. Но не бих приела нито българин, нито чужденец, да ме обвинява в елементарност, защото искам секс.

Авторке, имам идея - да му каже, че ще забременее от друг и ще обяви, че е негово. Тогава набързо ще склони за развод.
А какво говорел той - зарежи тази работа. На кого му пука, след като и неговите родители са наясно.
Може да е искал само дете, и то свое биологично, обаче как да си го роди сам...
А защо тя да се изнася, а не той?

# 151
А защо тя да се изнася, а не той?
Чужденка е. Може да иска да се разведе, но да няма къде да иде. Ако е гей, може да пробва да претендира за жилището.
Гадаем.

# 152
Абе може човека просто да е искал дете и това да му е. Или не харесва жена си. Единайста страница едни и същи дъвки дъвчем.
Авторке, иди и го питай, ние нямаме торба с отговори. И гей да е, ние как ще помогнем?

# 153
  • here and now
Е как как? Ще намерим хакер да му видим уатсапа.
Единствено на тази идея се зарадва жената.

# 154
Имам познати с разменени роли. Жената не дава на мъжа си секс вече повече от година. Причината - любовник. По едно време бяха двама любовника. В крайна сметка мъжа й разбра, но нищо не предприе. Той си седи вкъщи на сухо, тя си вилнее и формално все още са семейство.
Дали това обаче е най-добрия вариант?
От моите познати обаче си правя няколко извода:
1/ ако 1 от двамата партньори има любовник/ца, независимо дали от същия или противоположния пол, все някога ще се разбере - все ще допусне някоя грешка и тайната ще се разкрие;
2/ има хора, които могат и без секс, могат да приемат изневярата на другия и това за тях не е основание за раздяла;
Затова дъщерята на авторката трябва да прецени по принцип ситуацията устройва ли я и на тази база да вземе решение. За мен причината е без значение. Естествено е да я гложде любопитството, но това няма да й реши проблема.

# 155
ОФ, не ми се пишеше, но най вероятно е точно както се съмняват авторката и дъщеря ѝ. Особено ако държавата е Германия. Само не ми е ясно защо си мълчи. Те в западноевропейските общества не се крият отдавна.
За съжаление има и такива, които се крият за да имат деца и семейство. Има и други, които си казват още когато се запознават с някого, дори пред колеги.

# 156
Познават се от дълго време (той и тя). Той не я търси за секс и това продължава с години. Живеят заедно и имат дете. Отказва да говори по въпроса. Мълчи и не споделя нищо. Казва, че за такива неща нямало време. Крие телефона си и старателно изтрива историята на търсене в Интернет. Какъв е този мъж? Съжалявам, ако не съм ясна. Споделям неща за мои близки хора.
Чакайте, бе! Защо го нарочихте гей човека? Може просто да си има любовница/ци или да си няма нищо.
Защо толкова държите да му ровите в телефона? Това си е насилие отвсякъде! Joy

# 157
Е как как? Ще намерим хакер да му видим уатсапа.
Единствено на тази идея се зарадва жената.
Предложете друга идея, ако имате такава. Може и на нея да се зарадвам.Confused

# 158
Тя за 15 години съвместен живот трябваше вече да е разбрала дали е гей, женкар и пр.

След 23 годишен брак,жената  на роднина го е хванала с друг мъж..таа е може

Щом се движи с колега ,чийто фейсбук пълен с обратни си е направо сигнал..

# 159
  • Далече, далече
Само на база снимки ли се съди, че са обратни? Може да са джендъри, хората, в днешно време е модерно.

Може зетят да е религиозен фанатик и/или да е станал сектант.

# 160
Само на база снимки ли се съди, че са обратни? Може да са джендъри, хората, в днешно време е модерно.

Може зетят да е религиозен фанатик и/или да е станал сектант.

Каква е тая секта 😄,да не прави секс жена си?
Ако имаше любовница до сега 10 пъти да се е изнесал,освен ако не ги сменя като кърпички.
Нормален здрав мъж с години да не прави секс с жена си,ми никак не е нормално!
Егати търпението има тая жена..аз до сега света ще съм обърнала,но ще разбера за какво става на въпрос.

# 161
  • Далече, далече
В Америка има някакви хора, които правят секс, само когато искат деца. Не знам как се наричат.

# 162
А каква е целта? Да бъде обвинен мъжът и жената да има основание да се разведе с чисто сърце, без скрупули? Не е ли достатъчно загубила време и щом той не иска да разговаря и за него всичко да е ОК и щом не я желае, за нея да е достатъчно основание да си тръгне от този брак, независимо че той "ще я обвинява" за раздялата?

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:18 от ornelam

# 163
Идея за какво? Нали знаеш, че можеш да заведеш коня до водата, но не и да го накараш да пие? Човека, гей или не, не спи с жена си. Ако само секса й е проблем, да си го намери другаде, ако моралните ценности й го позволяват. Ако не - последен опит за разговор и всеки по пътя си.

Не можеш да накараш някого да те обича, нито да изпълнява съпружески задължения, ако той не го иска. След като е повече от очевидно, че не го иска, каква идея трябва да се предложи? Аз такова нещо не бих търпяла, но тя си знае, решението си е нейно.

# 164
В Америка има някакви хора, които правят секс, само когато искат деца. Не знам как се наричат.
Напълно сте права. Той също е споделял, че щом не се правят деца няма смисъл от секс. Те имат дете. И аз не зная какво е това - сектанско мислене или характеропатия.

Общи условия

Активация на акаунт