Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 997
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 105
Сънувах всичките роднини по бащина линия, които не са живи, включително и баща ми. Нищо не ми казаха, само се усмихваха и искаха да влязат вкъщи, а аз не ги пусках. Интересно е, че баща ми, който наскоро почина, държеше куфар. А неговият баща, когото никога не съм виждала, ми протегна ръка да се запознаем, но аз отказах. Събудих се уплашена. Знаците ми се струват много, но не мога да ги анализирам общо какво послание ми носят. Някой по-проницателен от мен? Благодаря.

# 106
Аз  пък тази нощ сънувах една позната от миналото като булка. Иначе тя е омъжена.
Ама тя ли беше или  някой друг. Сякаш тя беше.
Гледах я отдалече, а после от високо.

# 107
Да се запиша и аз със сън от снощи. Снощи сънувах, че моят М помага на бившия ми да избира пръстен на някаква жена. Е толкова откачен сън не бях сънувала. 🤣

# 108
Явно пълнолунието е провокирало доста откачени сънища 😊

# 109
Пълнолуние ли било!
Аз съм лунна дама.

А  пък преди няколко дни сънувах, че летя.
Отдавна не бях сънувала, че летя. Може би от години. Уж пише хубави неща.
Сънувах че летя над планина.

# 110
Някои от групата да е сънувал сватба?Тези сановници ще ме побъркат.
Сънувах как майка ми ми казва...
"Ще има сватба нали"
Само това помня..
Кажете какво значи моля ,а аз съм сгодена в реалния живот, но не съм вглъбена да мисля за сватба

# 111
Аз  пък тази нощ сънувах една позната от миналото като булка. Иначе тя е омъжена.
Ама тя ли беше или  някой друг. Сякаш тя беше.
Гледах я отдалече, а после от високо.
Знам,че да сънуваш булка е на най лошото(за булката), дано да греша.

# 112
Здравейте, може ли някой да ми разтълкува съня. Сънувах, че с мама сме в църква и, казвам да ми вземе от големите свещи да си запаля и ми пее поп казва ми някаква молитва и ми прави кръстче на челото и след това казвам Амин. Попа ми четеше 2 пъти, и накрая пак казах Амин, че дори на глас в съня си. Напоследък много ми се насъбра. Моля някой да го разтълкува, че много се уплаших. 😓

# 113
Здравейте, може ли някой да ми разтълкува съня. Сънувах, че с мама сме в църква и, казвам да ми вземе от големите свещи да си запаля и ми пее поп казва ми някаква молитва и ми прави кръстче на челото и след това казвам Амин. Попа ми четеше 2 пъти, и накрая пак казах Амин, че дори на глас в съня си. Напоследък много ми се насъбра. Моля някой да го разтълкува, че много се уплаших. 😓

До колкото знам да сънуваш черква е на хубаво ,но да не Ви излъжа.
И аз сънувах лош сън тази нощ мисля ,че е от пълнолунието.
От баба ми знам,че като сънуваш лошо още ,като станеш отиваш на чешмата и слагаш ръцете под водата и казваш "Нека този сън отиде в гора и вода" 3 пъти

# 114
очевидно не можеш сама да се справиш с нещо и ти трябва помощ. Професионална. Ти в съня си се съгласяваш с неговото ( в случая попа) решение, проповед.

Сънувах всичките роднини по бащина линия, които не са живи, включително и баща ми. Нищо не ми казаха, само се усмихваха и искаха да влязат вкъщи, а аз не ги пусках. Интересно е, че баща ми, който наскоро почина, държеше куфар. А неговият баща, когото никога не съм виждала, ми протегна ръка да се запознаем, но аз отказах. Събудих се уплашена. Знаците ми се струват много, но не мога да ги анализирам общо какво послание ми носят. Някой по-проницателен от мен? Благодаря.
трябва да 'приемеш' бащиния си род, те не са ти врагове. Ти неслучайно си се родила тъкмо в този род.
"Куфарът' го възприемам, все едно баща ти ти казва "Отивам командовка." или "Отивам на почивка." - да се чувстваш именно така, ако разбираш какво искам да ти кажа. Да не се безпокоиш за него, както не би се безпокоила, ако е в командировка. Хем е с теб, хем не е с теб. Но ти не трябва да се безпокоиш.

# 115
Аз пък сънувах силна миризма на урина.
На някаква площадка ли беше или голям двор. Имаше и насекоми. Мухи и някакви други летящи.

# 116
  • София
Здравейте Simple Smile
Моля за помощ при разтълкуване на следния сън: сънувах,  че там където ни седят обувките,  вкъщи, липсват тези на мъжа ми. Всичките му бяха изчезнали. Много ми е притеснено, дали не е лош знак

# 117
Гледам ,че много много не се тълкуват сънищата ни ,но аз имам наблюдение.
Постоянното ми сънуване на лоши неща и тн май ми е от страхове и психика.Особено ,когато сънувам нещо свързано с детето ми ,после не знам къде съм цяла седмица и умирам от притеснение не знам на какво се дължат тея сънища ,но е ужасно.

# 118
Така е, често от притеснения и се сънуват глупости.

# 119
Мен буквални сънища като смърт например не ме плашат.Имам притеснения относно сънища,които усещам,че има нещо което иска да ми се каже.
Снощи сънувах нещо странно....Бяхме на село в къщата със сетра ми самата къща взе да се движи.Аз местейки се по стаята я накланях на една или друга страна.До момент в който взе да пада цялата къща...сестра ми каза"Падаме от тази страна е много високо разбираш ли го това?"Беше ме страх,но напълно осъзнавах,че нищо не мога да направя просто си падах и си мислех дано да падна на нещо меко....
Сякаш къщата беше до ръба на пропаст и започна да пада от нея....

Сутринта си писах със другата ми сестра ,която живее във въпросната къща а тя каза,че е сънувала как се напукват стените е щяла да се срути....

Общи условия

Активация на акаунт