Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 958
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Какво значеше да сънуваш, че всъщност жив човек е починал в съня ти? И дъщеря му беше в черна рокля...

# 196
Здравейте! Сънувах че ме хапе по ръката пръч (мъжка коза). Какви може да значи това?

# 197
Снощи сънувах,че съм на терасата на един апартамент не този в който сме сега а друг наша собственост не квартира.Влезнах в стаята и тя цялата беше с плътни щори вдигах ги една по една да влезе светлина в стаята.През това време говорих с голямата ми дъщеря защото не помнех нищо от последните ми 2 г живот.Не знаех как сме стигнали до това да имаме апартамент.Мислех,че дъщеря ми учи в НБУ (а тя все още не се е насочила към унивирситет)а синът ми продължава да учи в 88 СУ докато не я попитах "Има ли още Ковид?" А тя отговори,че в Италия където учи вече няма такова нещо.Излезнах на вън търсех играчка за малката ми дъщеря която пък не беше пораснала и дори беше по малка и някак странна.Попитах голямата защо е така я тя отговори,че тя е избрала да бъде така!В търсенето на играчката стигнах един подлез и там в един магазин се стреснах,че нямам маска попитах дали трябва и продавачката каза,че ако съм си правила нещо си(не запомних какво не беше ваксина)няма проблем.Аз казах,че не помня нищо от последните две години,но съм била сред хора и най вероятно съм го направила.Попитах за играчката и тя ме заведе до друг магазин обаче аз не ги харесах.Разстроих се много заради това,че не помня нищо....разплаках си.Тръгнах си,но усетих,че му го няма протмонето уплаших,се че личните ми документи ги няма и се върнах.Видях групичка която ми беше го изкарала и ползваха банковите ми карти аз се стрелнах срещу тях и едно дете ми подаде парите от протмонето ми аз не ги исках.Опитвах се да се добера до личните ми документи и банковите карти взех си ги....Събудих се!

# 198
AniGaSt
спри телевизора, не чети медии. От толкова страх, подсъзнанието ти е измислило спасение - в Италия след 2 години няма да има Ковид, дъщеря ти там ще учи. Малката - "тя избрала да бъде така" - това е истината, колкото и да си ги мислим за малки, децата знаят по-добре от нас как да живеят в това време. Дали изглеждат странни, няма значение.

# 199
AniGaSt
спри телевизора, не чети медии. От толкова страх, подсъзнанието ти е измислило спасение - в Италия след 2 години няма да има Ковид, дъщеря ти там ще учи. Малката - "тя избрала да бъде така" - това е истината, колкото и да си ги мислим за малки, децата знаят по-добре от нас как да живеят в това време. Дали изглеждат странни, няма значение.
Аз изобщо не гледам телевизия нито пък чета за епидемията.Идея си нямам какво се случва изобщо,дори времето за утре не знам какво ще е.В момента времето и съзнанието ми са изцяло потопени в хобито ми чета за етерични масла,базови масла и прочие полезни неща за кожата и направата на сапун и билкова козметика.....на сън да ме бутнеш ще ти кажа например в какво да разтвориш Витамин Е!Но за хобито си нищо не съм сънувала а Ковида просто не ме вълнува.
В съновника пише,че загуба на памет -Ще ви се роди син.А аз през деня сигурно 20 пъти повторих,че се радвам,че имам две момичета и само едно момче.А за още едно дете просто дори не искам и да чувам,че е просто невъзможно!Нищо,че мъж нямам ама и да имах пак щеше да е невъзможно защото просто това не ми влиза в плановете!И същата вечер сънувам това....само си повтарям да не ми стига до главата!!!

# 200
  • София
Някой знае ли защо, когато се приема добавката Мелатонин не сънувам изобщо или не помня нищо, нямам никакъв спомен да съм сънувал, а не е да съм спал прекалено дълго или дълбоко?

Така или иначе спрях мелатонина и сънищата ми се върнаха: Тази нощ - сини чини, красиви, една леко се счупи. След това сме в рей с жена ми и ....виждаме красиви - сини - падащи звезди (няколко) или нещо подобно. Разбира се, прочетох че това е на смърт на близък човек. Какво друго да сънувам аз... После, в същия този рейс с жена ми виждаме контрольори в задната част на рейса. Отиваме (не знам защо) при тях. Те всички пушат (в рейса) и жена ми пита единия що пуши, тоя тръгва да я дърпа за ръката (със синя риза е - много син цвят в тоя сън/сънища, за една нощ), аз се намесвам и го притисвам, той тръгва мен да напада и се събудих.

Ше откажа да спя повече или ще карам само на мелатонин вече....

Коментари?

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:10 от Ronald

# 201

В съновника пише,че загуба на памет -Ще ви се роди син.
Виж ти! Наистина пише така. Каква приятна препратка, особено за хора с травматични преживявания в миналото, един вид, със синчето се заличава някакво минало.

# 202
AniGaSt
Аз изобщо не гледам телевизия нито пък чета за епидемията.Идея си нямам какво се случва изобщо,дори времето за утре не знам какво ще е.В момента времето и съзнанието ми са изцяло потопени в хобито ми чета за етерични масла,базови масла и прочие полезни неща за кожата и направата на сапун и билкова козметика.....на сън да ме бутнеш ще ти кажа например в какво да разтвориш Витамин Е!Но за хобито си нищо не съм сънувала а Ковида просто не ме вълнува.
В съновника пише,че загуба на памет -Ще ви се роди син.А аз през деня сигурно 20 пъти повторих,че се радвам,че имам две момичета и само едно момче.А за още едно дете просто дори не искам и да чувам,че е просто невъзможно!Нищо,че мъж нямам ама и да имах пак щеше да е невъзможно защото просто това не ми влиза в плановете!И същата вечер сънувам това....само си повтарям да не ми стига до главата!!!
това е много хубаво, и другите хора трябва да прочетат и те да си намерят приятни емоции. Но аз говоря за подсънателно ниво. Явно това, което става около нас ти влияе, в съня ти има 3 Ковид елемента - маски, питаш дъщеря си за Ковид, вълнуваш се кога ще приключи,  продавачката ти казала "ако си правила нещо"-ваксина или мерки. Явно пропагандата е стигнала там, където трябва и сигурно още много други хора сънуват по темата. Подсъзнанието обаче открива, че теб те е страх, там, някъде в дъното на душата.  И привидно, че цял ден имаш положителни мисли с хобито ти, още не е изкоренен този страх.  т.е. подсъзнанието открива някакво противоречие, и търси, търси решения. Няма нищо, продължавай с хобито, докато престанат този вид сънища (и за всички хора, които сънуват К19 важи)
За сънищата - само ти можеш да си ги тълкуваш, защото са безкрайно индивидуални.

# 203
Стресът в ежедневието ни сигурно се отразява и на сънищата ни.
Наскоро сънувах кучета - 2, 3, но със шарки на тигри. Минаха покрай мен, нищо не ми направиха, прилъгах ги и успях да ги затворя. моментът, в който щракнах последната ключалка на преградата, те се усетиха сякаш и взеха да лаят, чувах ги насън и се опитваха да прегризат защитната преграда. Аз хукнах да бягам, и успях да се кача в един пикап, който потегли с 200.  Тогава ги видях, че са успели да догонят колата, но "ние" им избягахме -не видях шофьора, нищо не ми направиха, измъкнах им се. Олицетворявам ги с врагове...

# 204
Здравейте! Може ли малко помощ за тълкуването на сънят на майка ми, тъй като доста се уплашихме.
Тази нощ тя е сънувала, че както си лежи в леглото е дошла кумата и от сватбата, която почина преди около 2г (като цяло те не бяха близки от доста време, не са се карали, но просто не се бяха виждали). Та тя дошла при нея и била нещо ядосана и казала “сега ще те целуна, защото нали знаеш какво означава когато мъртвец те целуне и аз сега ще те целуна”, след което се надвесила над нея и я ухапала по устата силно, така че да я заболи, а майка ми много се изплашила и се събудила.

Какво мислите, че може да означава това?
Вярно, че точно вчера имаше разни бизнес проблеми, но едва ли е свързано с това.

# 205
AniGaSt
това е много хубаво, и другите хора трябва да прочетат и те да си намерят приятни емоции. Но аз говоря за подсънателно ниво. Явно това, което става около нас ти влияе, в съня ти има 3 Ковид елемента - маски, питаш дъщеря си за Ковид, вълнуваш се кога ще приключи,  продавачката ти казала "ако си правила нещо"-ваксина или мерки. Явно пропагандата е стигнала там, където трябва и сигурно още много други хора сънуват по темата. Подсъзнанието обаче открива, че теб те е страх, там, някъде в дъното на душата.  И привидно, че цял ден имаш положителни мисли с хобито ти, още не е изкоренен този страх.  т.е. подсъзнанието открива някакво противоречие, и търси, търси решения. Няма нищо, продължавай с хобито, докато престанат този вид сънища (и за всички хора, които сънуват К19 важи)
За сънищата - само ти можеш да си ги тълкуваш, защото са безкрайно индивидуални.
За сънищата си напълно права.Може би да бъркам,но мисля,че иска да ми се каже,че ще имам още едно дете!Аз нямам желание обаче да имам още деца.В момента не сме в такива отношения а и принципно мисля,че са ми достатъчни. А сякаш съзнание и подсъзнание ми се подиграват и ми казват,че точно защото не искам да се случва ще се случи.Не знам ще видим надявам се да греша и да е нещо друго а не дете!

# 206
@AniGaSt
може и така да е, в сънят ти присъстват и трите ти деца, голямата в Италия, синът в 88-мо, малката порастнала и станала странна, като, че си освободила пространство и за ново дете. Играчка търсиш. Накрая дете ти помага да си намериш портфейла и да се отрезвиш от случката с картата ти (може това да е бъдещото ти дете).
Подсъзнанието знае, че ще отвориш съновника, дето пишело, че ще имаш дете...

# 207
@AniGaSt
може и така да е, в сънят ти присъстват и трите ти деца, голямата в Италия, синът в 88-мо, малката порастнала и станала странна, като, че си освободила пространство и за ново дете. Играчка търсиш. Накрая дете ти помага да си намериш портфейла и да се отрезвиш от случката с картата ти (може това да е бъдещото ти дете).
Подсъзнанието знае, че ще отвориш съновника, дето пишело, че ще имаш дете...
Аз изобщо не очаквах в съновника да пише така.Мислих,че е нещо свързано с това,че скоро ще станат 2 г откакто с бащата на малката не живеем заедно.Затова казвам,че в момента нямам отношения с мъж които да говорят за дете!И когато го прочетох останах като гръмната!

# 208
Здравейте мили момичета, 
Напоследък сънувам много странни сънища.  Преди няколко дни сънувах, че майка ми (която междувременно е на 70 г. и в прекрасен брак) си има любовник. Даже ми показа, кой е нейният любовник и ми каза, че това били нормални неща от живота. Аз бях много гневна в съня си и я обвинявах как може да избере друг мъж при условие, че има по-млад и по-хубав съпруг. Тази нощ пак сънувах майка ми и този път тя имаше не един,  а цели три любовника. 🙈 Спомням си, че отново ме води с нея на гости при всеки един от любовниците си, да ги видя и да се убедя, че са свестни хора. Извинявам се за дългия пост, но да сънувам подобни сънища два пъти мисля, че Вселената иска да ми каже нещо.  Ще съм много благодарна,  ако някой може да ми разтълкува посланието от тия сънища.  Благодаря от сърце! ❤❤❤

# 209
Само влизам да кажа, че моите `кучета`в съня, излязоха наяве тия дни - нищо ново под Слънцето, врагове на работа и нови интриги. Вярвам, че нищо не ще могат да ми сторят. Ще останат да хапят Михаля...Yum

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:47 от Sanea

Общи условия

Активация на акаунт