Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 892
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Ще ви помоля за малко разяснение, защото мисля че сънят е лош. Сънувах, че с моя приятелка управлявахме самолет. След като се издигнахме във въздуха, единия двигател отказа и приземихме самолета във вода. Прочетох лоши неща, моля кажете и вашето мнение.

# 256
четох, че водата помага за запомняне на сънищата. Чели сте, че водата има памет, играе роля на някакъв носител за 'записване' на съня.

# 257
Аз пък омлет ядох тази нощ. Ще рече човек, че не ям яйца Joy

# 258
  • в сърцата на децата <3
Здравейте! Ще ви помоля за малко разяснение, защото мисля че сънят е лош. Сънувах, че с моя приятелка управлявахме самолет. След като се издигнахме във въздуха, единия двигател отказа и приземихме самолета във вода. Прочетох лоши неща, моля кажете и вашето мнение.
Самолетът, особено неговото пилотиране, е пътят на Аз-а през духовното. Ще има проблеми, но какви - зависи от много неясноти в разказа на съня. Приятелката каква роля има? Съчувства, безразлична, помага? Това показва външните фактори, които ще изиграят роля в това духовно израстване.
Приземяването във вода също не мога да разтълкувам без подробности - мътна ли е, бурна ли е, чиста ли е, спокойна ли е, има ли особености (примерно океан ли е, река ли е...)

Елора, преди години като бях вегетарианка много пъти съм се събуждала след сън, в който ям месо 🤣🤣🤣 Много разочарована от себе си бях 🤣🤣 Иначе яденето на яйца означава, че ще срещнеш атрактивен половин. Ама ако вече си имаш... Не знам, не знам... 😁

# 259
Аз не съм веге. Ям яйца редовно.
Няма партньор, не си и търся.
Иначе и друг път съм сънувала омлети. Не се случи такова нещо. Даже сънувах, че някакъв мъж ми приготвя омлет. Това беше преди година.
Нещо друго ще да е.

# 260
Аз миналата нощ сънувах, че умирам. Просто падна нещо огромно върху мен..и край. Опитваше се да ме предпази някакъв непознат мъж, но не успя. Какво ли ще значи този сън?

# 261
Здравейте какво мислите за сънищата с падащи зъби?

# 262
  • Пловдив
Снощи пак сънувах мой съученик, който почина преди 3г сигурно...бяхме близки навремето.
Дали има някакво тълкувание или не...?

# 263
Самолетът, особено неговото пилотиране, е пътят на Аз-а през духовното. Ще има проблеми, но какви - зависи от много неясноти в разказа на съня. Приятелката каква роля има? Съчувства, безразлична, помага? Това показва външните фактори, които ще изиграят роля в това духовно израстване.
Приземяването във вода също не мога да разтълкувам без подробности - мътна ли е, бурна ли е, чиста ли е, спокойна ли е, има ли особености (примерно океан ли е, река ли е...)

Елора, преди години като бях вегетарианка много пъти съм се събуждала след сън, в който ям месо 🤣🤣🤣 Много разочарована от себе си бях 🤣🤣 Иначе яденето на яйца означава, че ще срещнеш атрактивен половин. Ама ако вече си имаш... Не знам, не знам... 😁
Водата не беше мътна, беше спокойна…. Приличаше на голямо езер, а момичето ми е най- добра приятелка

# 264
Аз вече два пъти сънувам,че спасявам хора (мъж и дете)от задимена стая.И в двата случая димът идва от печка на дърва а снощи освен печката се самозапали и друг предмет докато е на зарядно....А като потуших огъня и отворих прозореца отвън пърлиха прасе....Много огън много нещо идея си нямам какво ще рече толкова объркан сън.

# 265
  • в сърцата на децата <3
peperudka1, значи по-скоро ще е неочаквано, "като гръм от ясно". Може да е просветление, може да е прозрение за нещо - дали ще откриеш примерно истински за себе си своята жизнена философия или своя Бог, това ще стане неочаквано и внезапно.
Приятелката хубаво е най-добрата ти в живота, но въпросът ми беше в съня какви бяха действията ѝ?

# 266
Аз пък тази нощ сънувах как виждам летящ щъркел. Мина над нас и докато го покажа на другите се скри зад къщата.

# 267
Здравейте ,тази нощ сънувах поредица от странни сънища,за едни прочетох в интернет,но друг не мога да разтълкувам правилно
Счупен прозорец ,беше много красиво ,мъжа ми каза че майсторите са го изцапали с пръсти,но ще го изчистя.
На гости съм ,обаче мъжа ми ме вика от вкъщи ,защото го болят очите да му помогна.
На леглото съм и идва моята баба и започва да скача и да се държи неадекватно...
Съседка която се крие че пуши
Благодаря за отделеното време

# 268
Здравейте! Сънувах ,че вече покойник умира ?Някой знае ли какво значи?Потърсих в интернет,не намерих точно това..

# 269
А днес сънувах идиотски кошмар.
Имах куче, което почина преди почти 10 години.
Сънувах го, че ми говори с човешки глас, че го боли глава.
 И започна леко да се гърчи както когато умираше. Почна и да ръмжи на мен и майка ми.
И се чудя каква беше тая глупост.

Общи условия

Активация на акаунт