WIZZ AIR - 39

• 44 974
  • 803
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вчера смених 3 карти, докато успея да платя. На първите две ми изписваше някакви алабализми, които нямаше как да са верни. С третата плащането мина.

# 151
Здравейте, знаете ли защо ми излизат невалидни бордни карти? Не трябва ли да мога, да ги принтирам веднага след чекирането? Още повече, че имам закупени места. 👀 До сега съм пътувала с Раянеър и съм ги принтирвала веднага, да не бъркам нещо сега?

# 152
От приложението ли отвори бордните карти? На компютър излиза "Това не е бордна карта". Идеята е при пристигане на летището да ги покажете заедно с паспорта/личната карта и отрицателния тест/сертификата за ваксинация/доказателството за преболедуване и там да ви извадят хартиени такива. Преди няколко седмици имах същия случай и ми обясниха къде е проблемът.

# 153
От сайта ги изтеглих, но на тях пише, че не е бордна карта, а в приложението пише невалидни бордни карти.

# 154
Показваш я на летището заедно с другите два документа и ти вадят хартиена бордна карта.

# 155
Кои други два документа?

# 156
Лична карта/паспорт и отрицателен тест за коронавирус (PCR или антигенен)/сертификат за ваксинация (най-рано 14 дни след втората доза или след тази на Янсен)/доказателство за преболедуване (положителен PCR тест, после отрицателен такъв и това между 14 и 180 ден от втория).

# 157
Отрицателен тест, сертификат за ваксинация или документ за преболедували И PDL формата.

# 158
Това за електронната регистрация зависи за къде пътува. За тестовете, сертификатите за ваксинация и доказателствата за преболедуване също, но щом няма реална бордна карта, значи ги изискват.

# 159
Ще си направя тест, притесняват ме бордните карти. Ще пътувам с бебе и дете, не мога да си позволя проблеми. Опитах да се свържа с кол център, но 5 мин. слушах музика. Къде да звънна за да е сигурно? Да принтирам това на което пише, че не е бордна карта и да го покажа  така ли? При вас къде беше проблемът?

# 160
Да, разпечатваш ги и ги показваш на входа и на гишето на летището заедно с теста и личната карта/паспорта, а после получаваш хартиена бордна карта. Моят проблем беше същият - невалидна бордна карта на приложението на телефона, защото имах проблеми със сайта през лаптопа и така и не стигнах до чекиране.

# 161
Много благодаря за отговора, успокоих се! По пътя на логиката, след като са платени билетите и съм се регистрирала, не би трябвало да е кой знае какъв проблем, но пак си е притеснение. Всичко мога да очаквам😐

# 162
А при чекиране за полет за България има ли шанс да даде" невалидна бордна карта"?
( стана ясно защо излиза този надпис, но в случая, ако не представиш негативен тест/ или алтернативите/, нали има и вариант да се направи тест в Бг, та по пътя на логиката, след чекиране, бордната карта би трябвало да си е обичайната...; въпросът е така ли е в действителност?)

# 163
Аз пътувах от Германия за България преди месец и ми излезе редовна бордна карта. Сега с промените от Русия, Испания и Кипър не знам.

# 164
Ние пътувахме миналата седмица от Кипър и не е имало проблем с бордните карти.

Но пък ние имаме проблем с чекирането през телефон. Невъзможно, освен през приложение. Щем, не щем, инсталирахме.

Общи условия

Активация на акаунт