WIZZ AIR - 39

• 45 171
  • 803
  •   1
Отговори
# 195
Ако не може, си пише

# 196
Как се броят 14 дни след поставянето на втора доза ваксина? Денят на поставяне и 14 тия ден броят ли се?

# 197
  • На планетата Земя
Денят на поставяне е 1. Брои се до 14. На 15-тия ден може да пътувате.

# 198
Опитвам се да направя резервация до Дубай, избирам го, а когато пачна да въвеждам имена вече ми пише, че полета е до Абу Даби. Имате ли представа за какаво става дума?

# 199
Доколкото си спомням, точно преди пандемията щяха да спират полетите до Дубай и да откриват база в Абу Даби, но короната им развали плановете.

# 200
Опитвам се да направя резервация до Дубай, избирам го, а когато пачна да въвеждам имена вече ми пише, че полета е до Абу Даби. Имате ли представа за какаво става дума?

Ми те са близо. Ако отпадне карантината до Абу Даби ще лети оттам, ако не ще го сменят на Дубай или въобще ще отпадне. Все пак това е Уиз, трябва да има тръпка, иначе не е интересно

# 201
Здравейте. Чекирах се и принтирах бордната си карта. Но на хартия не излиза бар кода, а само дестинация, полет, имена и т.н. Така ми излиза, споделена от приложението. Баркода само в приложението излиза. Така ли трябва да е, нямам спомен от предишни пътувания?  Благодаря.

# 202
Здравейте. Преди ковид имахме резервация, която ни отмениха от Уиз и парите останаха в портфейла. Преди време гледах, че имаха краен срок за похарчване, но вчера влязох и не намерих такъв. Никъде не пише до кога мога да ги ползвам. Нещо явно не се ориентирам сега. Може ли да ме насочите как да проверя?

# 203
Ако полетът е отменен от страна на Уиз, кредитът е валиден до две години от датата, на която е направена резервацията.

# 204
Ако полетът е отменен от страна на Уиз, кредитът е валиден до две години от датата, на която е направена резервацията.
Въпросът е, че не помня кога е била тя, а в историята не го намерих..

# 205
Потърси в пощата си имейли от Уизз.

# 206
  • Русе
В профила Ви, е упоменато, колко крееит имате и до кога важи.

# 207
Не, няма информация, току що пак рових. Пише само сумата....

# 208
Ами, пиши на Уиз тогава. Колко бързо ще отговорят не зная, но след като не намираш нищо в профила, им пиши.

# 209
  • Русе
Не, няма информация, току що пак рових. Пише само сумата....

Това е от апп, на комп е същото

Общи условия

Активация на акаунт