WIZZ AIR - 39

• 44 941
  • 803
  •   1
Отговори
# 570
Да и на мен ми беше излязла такава,трябва да се отиде на гишетата ,и тогава издават истинската.
Наистина предвидете повече време може би два или три часа,че стават едни опашки,последния път на 11 септември на летището на терминал едно за Италия ,макар че отидох два часа по рано се наложи да се моля да ме пуснат ,че изпусках полета.4 гишета обслужват всички полети на уиз.

# 571
  • София
На летището в Неапол мога ли да покажа бордната карта от приложението или трябва да я разпечатвам?
От приложението.
Ако се е налагало разпечатване, щеше да си получила допълнително инструкции за това.

# 572
RebelHeart, много благодаря. 🙂

# 573
Т. е. ако пътувам без багаж за чекиране и имам бордна карта от онлайн чекирането, няма нужда да се редя и на гишетата? Това не го знаех, мислех си, че винаги се минава и през тях...🤔

ако ти е валидна бордната карта няма нужда. Ако ти пише, че не е бордна карта и трябва да минеш през гишето, значи трябва да минеш през гишето

# 574
Да, така е. Зависи от дестинацията. Ако се изискват някакви специални ковид документи и попълване на здравни декларации, Уизеър не издава бордни карти, но при онлайн чекирането се запаметява на коя седалка си, дали имаш прайорити, храна, застраховка и т.н.

@DolceMiele, да знаеш, че на метростанция Искърско шосе вече има каса (долу в подлеза), работи всеки ден от 6 до 22 часа, видях я лично. В неделя пътувах от Пловдив до София и половината влак слезе на Искърско шосе и се изсипа на метростанцията долу Wink От тази каса можеш да си купиш билет за Плд. Вечер има влакове в 19.40, 20.40, 23.12

Скрит текст:

Bentornata Wink

# 575
Diziler, благодаря 🙂 Това са часовете в които влаковете тръгват от Искърско шосе, нали? Иначе още не ми се връща, но...😃

# 576
Да. Знам какъв стрес представляват крайните софийски квартали след връщане от Западна Европа. Шок поне седмица…

# 577
  • София
Diziler, благодаря 🙂 Това са часовете в които влаковете тръгват от Искърско шосе, нали? Иначе още не ми се връща, но...😃
Това са, да.
И не се тревожи ако подминеш София и кацнеш в Букурещ.
От Отопени с влакче до гара Норд ( централна за Букурещ ), второ влакче до Русе, трето до Горна Оряховица, четвърто до Стара Загора и пето до Пловдив
Толкова е романтично да се пътува с влакчета 😊

# 578
Здравейте, предстои ни пътуване от Барселона до София на 25.09. въпросът ми е, нужен ли е тест, за да се качим в самолета е Барселона или можем да се качим без тест от тук и да си го направим в България, за се освободим от карантина? Благодаря!

# 579
RebelHeart, наистина ли има вариант от Неапол самолетът на Уиз да кацне в Букурещ? 😅 Дано не изтегля късата клечка, че хич не ми се иска чак такава романтика по влакчетата... 😄

# 580
  • София
Шегувам се.
Всичко ще бъде по план, разбира се 👍🙂

# 581
Здравейте, предстои ни пътуване от Барселона до София на 25.09. въпросът ми е, нужен ли е тест, за да се качим в самолета е Барселона или можем да се качим без тест от тук и да си го направим в България, за се освободим от карантина? Благодаря!
летяхме от мадрид преди няколко дни. чак на летището в софия ни поискаха документ за ваксинация или тест. ние имаме за ваксинация, така че не знам подробности относно тестовете.

# 582
Благодаря Ви!!!

# 583
RebelHeart, наистина ли има вариант от Неапол самолетът на Уиз да кацне в Букурещ? 😅 Дано не изтегля късата клечка, че хич не ми се иска чак такава романтика по влакчетата... 😄

Времето е екстра и ще си кацне в София. Иначе... при буря и мъгла, по-добре да кацне в съседна държава, отколкото да не кацне изобщо. Така че.. винаги трябва да гледаме по-малкото зло Wink

# 584
Здравейте! Доста дълго време не бях пътувала и сега след закупуване на билет имам въпрос. На email- а ми изпратиха ел. фактура, в която пише, че имам право на кабинен багаж 1/40х30х20, а на чекиран 0. Това какво трябва да означава, че нямам право на чекиран багаж, или ми излиза 0, защото все още не е чекиран? Благодаря Ви предварително! 😊

Общи условия

Активация на акаунт