Четвъртокласници 2021/2022

• 34 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
На нас ни казаха, че важи подпис и после снимка на декларацията, т.е. не с електронен подпис.

Разбрах че подписваш на лист и пращаш само подписа, отделно от декларацията. А те там си принтират деклар и прикачнат подписа към нея...така го разбрах.
Явно друго си имала предвид?

# 391
При нас разпечатваш декларацията, попълваш я, сканираш и изпращаш.

# 392
Е, как подпис на празен лист?!?
Принтираш, попълваш, снимаш и пращаш.

# 393
Ами написала е "само подпис"...разбрах го буквално - само подпис.

# 394
  • София
Не съм разпечатвала нищо. Попълних я директно на телефона и я прикачих в Школо.

# 395
Ами написала е "само подпис"...разбрах го буквално - само подпис.

Ами, не, не съм....
Не съм дребнава, ама понякога може да се каже, че просто не си разбрал написаното.....

На нас ни казаха, че важи подпис и после снимка на декларацията, т.е. не с електронен подпис.

# 396
  • София
Съобщението в Школо за декларацията - съгласие е пуснато в петък в 17.01ч. и е даден срок за подаване в деловодството до понеделник 08.00ч., или на мейла на училището в електронна форма. Имам подозрение, че ако не са подписани с ел. подпис декларациите, няма да ги изброят. Въобще на вътрешен саботаж ми мирише.
Аз също имам това съмнение. Действията им ме карат да се съмнявам. Мейлът, който са посочили е измислен и неофициален. Затова 2 часа преди да изтече срокът поставен от училището ще пратя декларацията през школо и на мейл в МОН. Освен всичко започва здраво да ме дразни това разиграване все едно, че сме маймуни на верига. Анкети с тъпи безмислени въпроси, декларации, 100 пъти да гласуваме за едни и същи работи. Направо имам чувството, че някой хептен ме е принизил до нивото на глупаците.
На нашата родителска среща една майка ме увика по най-просташки начин, защото съм казала, че няма гаранция в достоверността на тест направен в домашни условия. Не можах да разбера дали се припозна или просто си беше нервна Simple Smile Друг пък каза, че не искал детето му да се третира като престъпник и да се тества Simple Smile. Много хубаво, ама защо заради тях дето във всички случаи ще си седят домА трябва да го прави и моето дете. МОН сътвори тази тъпотия, при това в ПИСМО... просто едно писмо с указания. Не знам това писмо юридически има ли стойността на заповед. Ако имам тук юристи да разяснят до каква степен това с 50% е законно и не противоречи на заповедта на МЗ.
В нашето училище няма никаква прозрачност по отношение на броя подадени декларации, а чета че в други училища, това е напълно прозрачно и официално.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:53 от Vache

# 397
Аз подписах с електронен подпис и пратих на официалната електронна поща на училището. Не е в АБВ, на техен домейн е, макар и org.

# 398
И нашата кореспонденция е през школо, но новината от днес че
87%от учителите НЕ ЖЕЛАЯТ да правят тестове дори със съдействие на родители вероятно ще прави писането на декларации напълно безсмислено.

# 399
  • София
Ние следва да пратим попълнена декларация през Школо, само като файл, а с подписи да носим за първия присъствен ден. Това са ни указанията от учителката.

# 400
При нас 15 родители не искат децата им да бъдат тествани - срещу 8 за. Учителките по погрешка? също гласуваха отрицателно в анкетата, после се извиниха, че сбъркали и си изтриха гласовете.
Сигурна съм, че не искат да се ангажират с тестване.
Оказва се, че и на родителите 20 минути часове по таблет са им по-удобни.

# 401
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моето дете се връща в клас. Чак не ми се вярва.

# 402
Добре, де, може ли родител на дете 4 клас да предпочита онлайн обучението?!? Ако е на по-големите, те самите не им се връща, понеже така се скатават повече....  Чак толкова ли са наплашени хората от ковида? Това ли е само причината....? Не знам....не си го обяснявам....

# 403
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хората не вярват на нищо, което изхожда като заповед на управляващите.

# 404
Soul - аз си го обяснявам така. Ако детето се окаже положително, родителят трябва да си зареже ангажиментите и да тръгне да го води на пср, там да се бръкне с едни 90-100 лв, които или ще закотвят цялото семейство(не само ученика) вкъщи под карантина, или просто горят с 90 лв. 90 лв в провинцията са пари.
Онлайн им е по-лесно и евтино.

Общи условия

Активация на акаунт