Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно наградите за отличен успех в училище?
Какви са мненията за националните оценявания след четвърти клас?
Какви са мненията за подготовката на учениците и НВО в четвърти клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно наградите за отличен успех в училище?
-
Какви са мненията за националните оценявания след четвърти клас?
-
Какви са мненията за подготовката на учениците и НВО в четвърти клас?
-
Какви са мненията за летните лагери и ваканциите?
-
Къде мога да намеря резултатите от националното външно оценяване за 4 клас?
за разлика от някои дето си гонят удобството. Това е благодарение на класната, която преподава читаво и няма особена разлика като начин на преподаване онлайн и присъствено. Да, обаче това дете ще сложи очила в края на учебната година ако продължава така. Освен това социалното общуване изчезва окончателно. Единственият вариант да се върнат в училище е тестването. По цял свят го правят. Някъде не са спирали училищата. Тука какво им пречи?! Който иска си кара онлайн, който иска ходи на училище. Единствено педагозите се чустват ощетени, защото не им се занимава да преподават хибридно и тряба да правят тестове. Сега ще кажете, ама то е трудно хибридно, то е кофти да им правиш тестове. Ами кофти е, ама сме като на война. Думите "обществен дълг" вече нищо не значат. В момента, в който попитаха за доброволци да помагат, на секундата писах, че ще се включа и ще помагам в тестването. На работа съм, при това не хоумофис, но съм готова да дам своя дан както се казва. В тази ситуация всеки е длъжен по някакъв начин да изнесе тежестта, но явно само аз го разбирам така. И затова ме е яд, че съм направила всичко, за да минем по по-лекия път, а се сблъсвам с тъпотии непрекъснато.