Четвъртокласници 2021/2022

• 34 610
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ваче, какви данни са искали? И аз съм доброволец, да съм подготвена. Засега единствено на класната сме потвърдили.

# 496
При нас засега ще минат без доброволци, поне утре. За после - ще видим. Казаха ни , че единственото изискване е зелен сертификат.

# 497
  • София
Ваче, ти защо не искаш ПО, нали го изкарахте скоро? Едит, искаш, отивам за още кафе. Simple Smile
Да ти е сладко кафенцето Two Hearts
Soul Free При нас са 15/11 в полза на ДО
Ваче, какви данни са искали? И аз съм доброволец, да съм подготвена. Засега единствено на класната сме потвърдили.
Ааа, искаха ми трите имена. И тогава отказах. Класната ми се обади, но на нея ѝ го иска ръководството. Искат и зелен сертификат.

# 498
  • Пловдив
Детето току-що разбрало, че няма да тръгват утре на училище и аха да се разреве по телефона. Вече виждам тотална демотивация да прави каквото и да е . Писна му на детето.

Доволна съм от нашето училище, че не направиха родителска среща. На колежката при 100 % първоначално съгласни, след родителската не се знае дали ще съберат 50%.  При нас не съм усетила някакво напрежение, или   учители да не искат да тестват или че няма кой да го прави. Класната написа, че са готови да посрещнат учениците само да има тестове. Ако има доброволци чудесно. До 7:40 трябва да са в училище, така че  и от  учебните часове няма да губят.
 Всичко е въпрос на организация!

# 499
Нашите ги искат в 8 ч., 8 без 10 горе-долу, но той моят така или иначе в толкова ходеше и преди.

Много е тъпо това да не може да учат децата присъствено, понеже някои си други искали ДО....

А и тази лудост ще продължи доста дълго, не виждам да спадат случаите. Не знам .....

# 500
  • София
Детето току-що разбрало, че няма да тръгват утре на училище и аха да се разреве по телефона. Вече виждам тотална демотивация да прави каквото и да е . Писна му на детето.
Моето дете също е силно разочаровано. Независимо от желанията на родителите на децата страшно им липсва общуването. А отделно след двайсетина години ще ни лекуват лекари завършили онлайн и на главите ни ще падат къщи строени от онлайн архитекти и строители. Ама това сега не е важно, важни бяха плюнките в буквален и преносен смисъл...

# 501
А някой, който е против тестването, казва ли защо аджеба е против? Интересно ми е.... Понеже едно плювкане нищо не пречи. Според мен даже ще им е забавно на децата....
Виж, ако беше с бъркане в носа, и аз нямаше да съм ок, понеже моят е много страхлив от такива манипулации и ще ореве света, нищо, че е на 10 г.

# 502
  • София
Ваче, мерси, първоначално реших, че искат повече неща.

Soul Free, не ти трябва да знаеш. Имаме си едни такива в класа и буквално съм оставала без думи от теориите им. Може да погледнеш темата за бисерите, свързани с ковид и ще добиеш представа.

И ние трябва да сме в 07.50 в училище. Часовете им започват в 08.20. Четирима доброволци сме плюс класната, би трябвало да се справим навреме.

# 503
  • Пловдив
При нас има мнозинсто за ПО, тестове няма...Вчера ни казаха, че започваме в сряда, днес че няма тестове...

Това, което чувам като аргументи са , че щели да се стресират децата. Че ако са яли или пили нещо тестът щял да е положителен, че организацията била зле и ей такива разни.

# 504
За Пловдив се отлага за неопределено време. Няма тестове. Което означава 16-ти, най-рано, заради изборите.
Това се отнася и за още 14 области: Русе, Хасково, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Плевен, Ловеч, Видин, Враца, Монтана, Перник и София-област.

На останалите честито - от утре.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:51 от 💙 Clo 💙

# 505
При нас има мнозинсто за ПО, тестове няма...Вчера ни казаха, че започваме в сряда, днес че няма тестове...

Това, което чувам като аргументи са , че щели да се стресират децата. Че ако са яли или пили нещо тестът щял да е положителен, че организацията била зле и ей такива разни.

Точно обратното. Ако са яли/пили, няма да има концентрация на вируса в слюнката и няма да се хване на теста.
Чак пък да се стресират.... Моят е по-стресиран от цял ден висене пред монитора, направо ше се избием вкъщи....хахаха
Ще видим как ще бъде. Дано са здрави децата, пък другото ще се нагласи.

Ужас. При нас май има оттеглени съгласия....да видим дали ще тръгнем и ние, че май е на кантар работата......Rage

# 506
При нас класа продължава да е ДО неопределено време, защото родителите са повече не съгласни с тестовете. От 20 деца 15 са не съгласни и 5 съгласни. Определено ДО не се отразява добре на моето дете.

# 507
Я, извънредна род.среща ще имаме. Ще е интересно...
П.П. Мина. В училището имало тестове за два пъти. Тази седмица тръгваме в четвъртък. Тогава ще ги тестват. Ще започват половин час по-късно. Другата седмица понеделник онлайн. Тестване - пак в четвъртък. Бройката на присъствените деца на ръба - 50%+1.
След това ще решават според ситуацията.
И за честитка - за добър ден - в четвъртък тест.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 19:52 от a_val

# 508
А някой, който е против тестването, казва ли защо аджеба е против? Интересно ми е.... Понеже едно плювкане нищо не пречи. Според мен даже ще им е забавно на децата....
Виж, ако беше с бъркане в носа, и аз нямаше да съм ок, понеже моят е много страхлив от такива манипулации и ще ореве света, нищо, че е на 10 г.

Малко за разведряване на обстановката. 😉 🤗

Скрит текст:

# 509
  • София
Ако са яли ковид може и да е положителен. Да се включа и аз с бисерите Wink
Да ви кажа честно нямам думи за цялата криза с ковида в нашата мила РОдина. По света тестовете от самото начало са безплатни. Пълна пародия е това, едната фирма за доставки на тестове си била камшиците. Човекът взе куфарчето, качи се на влака и каза "Ще видим" Simple Smile Та затова сега имало тестове за два дни. Министърът каза, че имало за всички деца и за целия персонал, ама не каза за ден ли, за два ли. Също така се надявам сега от нашите 15 несъгласни с тестовете барЕм трима да извадят на децата си удостоверения за антитела, ако искат да ходят на училище де... Wink

Общи условия

Активация на акаунт