Фън Шуй ІІ

• 96 222
  • 996
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами как да ти помогна? Не мога да ти измеря направленията. Взимаш компас и мериш.

# 526
Това прозвуча доста грубо.Много ясно,че няма да ми мериш направленията.
Да ми помогнеш като веща в занаята.
Защо казваш,че грешно съм направила изчисленията?
Юг излиза като неблагоприятно напрвлание.
Число 2 (ЦЗЮЭ МИН) - прекращение жизни и полный крах. Приносит неприятности во всех сферах жизни.
Наистина ми се случиха много лоши неща.Болести ,смърт.
Какви са тези звезди,не знам нищо за това.

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 08:28 от mimi64

# 527
  • София
Не виждам нищо грубо в написаното. Искаш да ти помогна, но всъщност ми даваш много малко информация. Мога да помагам само на хора, които са чели достатъчно за фън шуи и имат някои неясни неща за които питат. Да ти разкажа цялата наука фън шуи по интернет просто няма как да стане. Съжалявам много за това, което ти се е случило, само че аз не съм врачка. За да направя анализ на апартамента ти ми е нужна много повече информация и няколко дни работа по въпроса.
Директно на питането ти. Извинявам се, наистина триграмата ти е ген 6 и юг най-неблагоприятно направление. Снощи не съм догледала и съм сметнала 01. за месец януари.
За блуждаещите звезди не знам дали има преведена литература на български. Потърси на книжния пазар ако има нещо за тях от Стивън Скинър или Ева Уонг.

# 528
Сигурно съм прекалено мнителна,за това така ми се е сторило.
Аз не съм искала анализ на апартамента,само питах за  посоката на леглото ми.При положение,че главата ми е сочила юг,а краката север според изчисленията е много лошо.
Сега главата ми сочи запад,като по дължина е до южната стена,обаче краката ми са към вратата,което май пак е лошо.Дано да е по-малкото лошо.

# 529
Здравейте, чета с голям интерес,но чак сега се включвам Simple Smile Имам един проблем,имам точно върху  спалнята греда,и аз се падам под нея,прочетох че трябва да се сложат бамбукови флейти и да са две,но не знам как точно изглеждат,ако може някой да пусне снимка,за да знам какво точно да търся.Не знам дали е съвпадение,но откакто сме в този апартамент и спя под тази греда ми се появиха здравословни проблеми.Моля,помагайте Simple Smile Имам и още куп въпроси ,но един по един Simple Smile

# 530
  • София
mimi64, значи не съм те разбрала. Помислих, че искаш да разбереш от къде ти идват проблемите. Ако искаш потвърждение дали правилно си изчислила направленията си - да, на запад е хубаво да е ориентирана главата ти, в южната част на стаята не е добре да е разположено леглото и на пътя на енергията също не е добре да спиш.
veselatochka, флейтите трябва да ги има някъде в интернет. Потърси с гугъла, сега нямам време да търся, ако не намериш нищо ще се опитам да ти пусна картинка по-късно.

# 531
Значи пак не е добре.Къде да се дяна вече не знам. newsm78Това по-лошо ли е от предното положение?

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 16:17 от mimi64

# 532
Така , мисля че наистина фън шуй не е просто нещо  и затова  ме заинтригува. Познанията които имам за сега обясняват защо не се чувствам комфортно в това жилище. На този етап зная , че съм източен тип човек , сперед фън шуй, че моето число гуа е 9  и аз съм източен тип.. живея в апартамент според И Дзин  - Цян- разположен на северозапад( една от четирите западни къщи) Ето първия конфликт!Има  и други , но за сега още ще почета.  newsm78
Имам грека в представянето на апартамента ми!Според триграмните карти апартамента ми е Кен: с гръб на североизток и фасада на югоизток.Това е малко по - добре WinkИ летящата звезда не ми се пада в спалнята  Laughing

# 533
Зная , че не хубаво да поствам два пъти, но не се сдържах,четете повече..............Аз си купих Лилиян Ту и доста неща  ми се разясниха.Shoshi не може да разяснява всичко това, то е огромно................ #Crazy

# 534
  • Варна
Първо, извинете, ако вече сте го дискутирали. В момента малко съм ядосана, но обещавам да прочета повече малко по-после. С две думи: работното ми място ще е насред стаята, мразя да ми се разхождат хора зад гърба Sad Има ли нещо, което може да се сложи зад мен, за да намали това усещане?

# 535
солидна облегалка на стола за първо време Peace

# 536
Мисля че някой беше споменал по напред че на облегалката може да се сложи да стои да кажем жилетка, пуловер или там с каквото си отишла на работа.

# 537
да, това е ако облегалката е кекава, ама ако е шефска, тя жилетката ще бледнее Laughing

# 538
Здравей, Veselatoshka и две бамбукови стебла вързани с червена панделка имат същият ефект, тях както и много други неща можеш да видиш  в специализирания фън шуй магазин , намиращ се в кв.Лозенец на ул. "Хр.Смирненски" № 29-37 / над площад Журналист/

# 539
Благодаря umika ,точно се чудих днес , къде бях чела за магазина че не се сещах за точния адрес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт