Фън Шуй ІІ

• 96 711
  • 996
  •   1
Отговори
# 600
Шоши  bouquetза пореден път благодаря Hug, ще потърся малко по- подробна литература и ще очаквам да се задвижат нещата Hug

# 601
Привет
пак се сетих да попитам, кристални чаши и фигурки от кристал - те имат ли същото значение като другите кристали  newsm78
Защото ако да , трябва да внимавам къде ги слагам ...

# 602
имат да Peace

# 603
  • гр.Добрич
Кой ли дявол ме накара да вляза във вашата тема? newsm78 Много е интересно, но толкова неща не мога да запомня. Laughing
Сега се местим в наше жилище, което е построено. За какво най-вече трябва да помисля? - пари, здраве, детето

# 604
което смяташ че ти е приоритет, а да ти кажа че нищо ама нищо не ти трябва да запомниш,като почетеш малко повече нещата просто ще ти останат в главата, поне при мен е така и ще ти се навързват последователно Peace

# 605
  • най-шареното място
Spinki, гледай да  е балансирана енерията и да тече добре - плавно. Опитай се да избегнеш табута- спане с глава/крака срещу вратата и т.н. и така да подредиш дома че ви е хубаво в него; където може се съобрази с добрите лични посоки или поне избегни лошите и внимавайсъс земните сектори тази година. После има да доизкусуряваш с години и със и без фън шуй Simple Smile

# 606
Здравейте!Бих искала и аз да ви помоля за съвет!
В спалнята точно над главите ни перпендикулярно на леглото е разположена греда, свод, не знам точно как да го нарека, знам само, че е много вреден елемент. четох, че може да се намали вредното влияние на гредите посредством бамбукови пръчки, завързани с червен конец. Искам да попитам има ли значение калка са големи пръчките и как са разположени?
Имам подобен свод и в кухнята над барплота. И него ли мога да неутрализирам по същия начин?
Да попитам и още нещо - в банята горният шкаф, който е с огледало, трябваше да бъде на една от стените до вратата, но в последствие се наложи да го преместим на отсрещната стена. Да, обаче така директно отразява вратата на банята. Може ли да се направи нещо, за да предотврати вредния ефект?
Ще се радвам, ако ми отговорите! Simple Smile

# 607
и в нашата къща има доста сводове - арки, ще чета с интерес  Wink

# 608
От къде се купува компас?

# 609
Здравейте, най-добрият начин да неутрализираш вредното влияние на гредите е поставянето на окачен таван , но ако нямаш такава възможност можеш да окачиш 2-ка бамбукови стебла вързани с черве конец, размерите им нямат значение, но трябва да са разположени под формата на обърната буква " V". Същият ефект можеш да постигнеш и като окачиш вятърен чан с 5 пръчки съответно на : на И илиЮи-метален; на СИ или ЮЗ -дървен или бамбуков; на С-керамичен или кристален. 

# 610
Много ти благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet

# 611
  • ville de Quebec
Може ли малко помощ и за мен. Местим се в нов апартамент и съм в голямото чудене как точно да разположим леглата. Значи, разположението на спалнята е такова, че ъглите се падат на изток, север, запад, юг, а стените са съответно на североизток, югоизток, югозапад, северозапад. Нашите най-добри посоки с мъжа ми са съответно север и изток. Ако сложим леглото на стената, с глави към североизток и съответно аз съм от страната към източния ъгъл, а той от страната към северния ъгъл - дали ще се счита, че той спи към север, а аз към изток? Надявам се, разбирате въпроса ми... Стената е доста къса и побира само леглото ни и съвсем малко място, колкото да се отваря вратата изцяло. Как точно да измеря докъде са границите на съответно север, североизток и изток?

И също - леглого не трябва да се намира срещу вратата, това значи краката да не са срещу вратата, нали? Че нашето легло ще се пада срещу вратата, ама от лявата ни страна, така става, нали?

# 612
Отново съм във форума, и пак с въпроси  ooooh! за мен важи същото питане: краката ни, като лежим на спалнята, сочат стената на която е вратата на стаята. Вратата е в единия край на стената ,а леглото е раположено центално на срежуположната. Това опасно ли е?
Как да неуптрализирам носещи колкони ?

# 613
  • София
Мисля си ,че моя въпрос е точно за тази тема и за това реших да попитам тук.Подариха ми дървена котка,дали тя има някакво определено място в дома.Посока към която да гледа?Нали за слоновете всички знаем,но за котките нищо немога да намеря. newsm78

# 614
  • в моя свят на мир и любов
запис

Общи условия

Активация на акаунт