За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 31 388
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София-Младост
  • Мнения: 24 095
Можеш да ги замразиш.

# 556
  • София/Испания
  • Мнения: 1 572
Благодаря Ала-Бала!

# 557
  • Мнения: 3 416
В Била или Кауфланд има в постоянен асортимент Рикота - просто искам да видя / реално от години не съм срещала и купувала / и преценя на какво ми мяза повече.

# 558
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 599
Здравейте!
Искам да попитам за изпитана рецепта със следните продукти:
Имам крема сирене 500гр.
Малини
Течна сметана 250мл.
Яйца и всичко останало
Може ли да желирам малините отгоре,ако е торта?

# 559
  • Русе
  • Мнения: 6 317
Скрит текст:
Здравейте!
Искам да попитам за изпитана рецепта със следните продукти:
Имам крема сирене 500гр.
Малини
Течна сметана 250мл.
Яйца и всичко останало
Може ли да желирам малините отгоре,ако е торта?

https://ipeychev9.blogspot.com/2015/05/blog-post_2.html
Можете да си направите чийзкейк с Вашите продукти. Като най горния слой бъде с желирани малини вместо сладко.
Украсата с малини по тази рецепта .

# 560
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 599
Скрит текст:
Здравейте!
Искам да попитам за изпитана рецепта със следните продукти:
Имам крема сирене 500гр.
Малини
Течна сметана 250мл.
Яйца и всичко останало
Може ли да желирам малините отгоре,ако е торта?

https://ipeychev9.blogspot.com/2015/05/blog-post_2.html
Можете да си направите чийзкейк с Вашите продукти. Като най горния слой бъде с желирани малини вместо сладко.
Украсата с малини по тази рецепта .

Много благодаря!🌹🎂😘
Захванах се по-рано с пандишпанов блат.
Четох за крем и го направих, сега ще правя украсата за която пишеш в твоята рецепта.

# 561
  • Мнения: 16 275
Здравейте. Колко дни предварително мога да приготвя терин със сирена и варени яйца? Ако го приготвя утре,  а го консумираме в неделя, добре ли ще е?

# 562
  • Мнения: 9 487
1_2 дни е ок,  ако можеш отложи

# 563
  • Мнения: 3 416
1_2 дни е ок,  ако можеш отложи
Твоят в блога с кедрови ядки ли е

# 564
  • Мнения: 9 487
1_2 дни е ок,  ако можеш отложи
Твоят в блога с кедрови ядки ли е
Точно този на снимката да. Правила съм с лешници, бадеми и индийско кашу. След кадровите, с кашуто ми харесва най-много

# 565
  • София
  • Мнения: 12 251
Здравейте. Колко дни предварително мога да приготвя терин със сирена и варени яйца? Ако го приготвя утре,  а го консумираме в неделя, добре ли ще е?
Не, не е добре, днес е четвъртък, до неделя има толкова време, а той става толкова бързо изобщо не е проблем да се приготви в събота, примерно, то ясно е, че нещо се търси време, но от сега до неделя е прекалено.

# 566
  • Мнения: 3 416
1_2 дни е ок,  ако можеш отложи
Твоят в блога с кедрови ядки ли е
Точно този на снимката да. Правила съм с лешници, бадеми и индийско кашу. След кадровите, с кашуто ми харесва най-много
А откъде ги купуваш ?

# 567
  • София
  • Мнения: 12 251
1_2 дни е ок,  ако можеш отложи
............
А откъде ги купуваш ?
Специално аз от магазин за всякакви ядки, не може при теб да няма такъв род магазини.

# 568
  • София
  • Мнения: 4 600
Идвам и аз с моите еклери - сместа ми се стори добра, като вдигнех лъжицата падаше и на края ѝ стоеше на триъгълник. Хубаво се хприцоваха, не се разпадаха, надигнаха се доволно. И след това спаднаха. Айде, първите ги извадих веднага и горната част слепна за долната, ама вторите ги оставих на открехната на фурната врата и въпреки това пак спаднаха. Пекох около 10-12 мин на 200 и след това намалих и изчакай докато не се зачервиха хубаво. Какво да направя, че да не ми спадат?

# 569
  • София
  • Мнения: 12 251
Идвам и аз с моите еклери - сместа ми се стори добра, като вдигнех лъжицата падаше и на края ѝ стоеше на триъгълник. Хубаво се хприцоваха, не се разпадаха, надигнаха се доволно. И след това спаднаха. Айде, първите ги извадих веднага и горната част слепна за долната, ама вторите ги оставих на открехната на фурната врата и въпреки това пак спаднаха. Пекох около 10-12 мин на 200 и след това намалих и изчакай докато не се зачервиха хубаво. Какво да направя, че да не ми спадат?
Четеш, препрочиташ, засичаш си времето на приготвяне и печене , но ти си знаш твоята фурна все пак, наблюдаваш ги
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2021/02/blog-post_18.html
отвътре трябва да бъдат така -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт