Лазерна епилация и електроепилация – 9

• 60 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз имам потъмняване на кожата в областта на интима и подмишниците от дългите години бръснене. Това повлиява ли се от лазера?

# 181
На мен ми потъмня кожата на интим след лазера.

# 182
Записвам се в темата и аз. Направих си първа процедура лазер интим, чакам някакви резултати и чета тук за повече инфо. Simple Smile

По принцип имам домашен фотоепилатор и е с добър ефект върху краката и подмишниците. Но на интим вече (преди беше по-добре), та вече не ми действа както аз искам. Да видим сега дали лазерът ще има по-добър ефект.
Не съм питала с какъв лазер ме "щракнаха".  Въобще не ме болеше, дори козметичката каза, че може да си позволи да го усили малко.

Сега се чудя друго... както казах имам фотоепилатор и е с много добър ефект на крака и подмишници. Космите се завръщат в мнооого малки количества след 4-5 месеца. Ако си направя 1-2 процедури с лазер, дали няма да отложа времето, в което се появяват космите!?
Могат ли да се смесват двата метода и това влияе ли на крайния резултат?

# 183
  • София
Здравейте момичета , искам да започна да ходя на лазерна епилация на интим.
Първо бях решила във Версус да си запиша час, но сега ми излизят доста реклами на студио Аби бюти , рекламирано от всякакви плеймейтки (което не ми вдъхва особено доверие) , а цените са на много голяма промоция.
За сравнение 50лв пълен интим (версус 80лв )
Може ли мнение ,вие кое бихте предпочели ?

# 184
Аз съм доволна от Аби , приятелка е много доволна от Версус , но мисля ме там работят с александритен лазер, което значи , че лятото няма как да правиш процедури.

# 185
При мен се получи много интересен обрат на събитията Trollface След 4 процедури на интим със Cynosure Elite + александритен лазер и ефект сведен до 10% тук-там опадане на някой косъм, направих 1 процедура с диоден Elysion pro в друг център и резултатът е зашеметяващ по моитe критерии. Направих процедурата 2 месеца след последната с александритния. Учудващо, останах с окосмение само по вътрешната страна на лабиите, точно най-русите косъмчета. Останалото падна.
Интересно защо така се получи, но се опитвам да не задълбавам в разсъжденията, защото ще стигна до извода, че от клиниката с александритния лазер най-вероятно са ме работели с неподходяща мощност за моят цвят косми... знам ли?
След 40 дни ще направя още една процедура, даже се чудя дали да не пробвам другият им диоден лазер PRIME LASE HR  - казаха ми, че бил още по-добър.

# 186
  • София
Ох, аз съм на 6 процедури подмишници. Първите 4 са на александрит, вторите- на диоден.
40 дни след последната процедура си имам....

Сигурна съм, че не съм някакъв специален частен случай. Просто не ме работят на достатъчно високи мощности. На ЛС мога да дам и визуални отзиви на списващите в темата, ако на някого ще му е полезно. Знам, че когато се ровя за инфо, винаги оценявам високо мнения със снимков материал. Бях попаднала на блог на една рускиня, дето си е правила дневник на прогреса. Ще го постна, ако го изнамеря.

# 187
В събота минах първа процедура мишници в лазер център. Да ви питам кой ден след процедурата започнаха да ви опадат космите защото при мен седи яко черно на точки сякаш като опърлено пиле.
И отново да попитам в Пловдив от кой салон сте доволни и сте видели резултат?
Изключвам ВИМ и тия от типа 6 процедури за 100 лева. Не че съм се засилила сега за друг, но да проуча възможните варианти все пак. Ще изкарам три процедури в лазер центъра и ако не видя ефект ще ги отсвиря.

# 188
Някакви отзиви за Alma Soprano Titanium имате ли?

Записах си час за такъв лазер, интим и подмишници.

# 189
В събота минах първа процедура мишници в лазер център. Да ви питам кой ден след процедурата започнаха да ви опадат космите защото при мен седи яко черно на точки сякаш като опърлено пиле.
И отново да попитам в Пловдив от кой салон сте доволни и сте видели резултат?
Изключвам ВИМ и тия от типа 6 процедури за 100 лева. Не че съм се засилила сега за друг, но да проуча възможните варианти все пак. Ще изкарам три процедури в лазер центъра и ако не видя ефект ще ги отсвиря.
Аз точно за лазер центъра в Пловдив търся отзиви. Моля, сподели като имаш впечатления.

# 190
  • Plovdiv, Bulgaria
Минах 6 процедури във ВИМ в Пловдив и така ме е яд, не толкова за парите, а си загубих времето.. Но, за друго пиша. След колко време мога да отида в друг салон за процедура (този път май ще избера александритен)? Досега правих през 2 месеца, диоден, никакъв ефект (мноого минимален).

# 191
Здравейте! Досега бях само от четящите тук, но след опита ми с лазерната епилация във всеизвестната клиника VDerm 🦈🦈🦈 Sharkovi Аеstetics или както и да е 😂, се включвам да си споделя мнението, а именно: след 4 процедури - 0% ефект (100% налично окосмяване, дебели и тъмни косми). Първата процедура ми беше при Симеонова (добро впечатление, добро обслужване, внимателна, търпелива), втората ми беше при Петкова, тъй като явно Симеонова не е била на работа тогава (пълен минус откъм отношение, не ми очерта зоните с молив, не ме намаза с успокояващ лосион след процедурата, каза ми да отида след месец и половина или "когато имаш косми, да не дойдеш с 3 косъма"), след това следващите 2 процедури изрично си записвах при Симеонова, като тя беше изненадана от дългия период, който ми е казала колежката й. Общо взето резултат имах от процедура на процедура, гладък период около 35 дни, като процедурите ги правех на 45 (с изключението по-горе). В момента, след като последно съм правила на 15 юни процедура и след 35те дни гладък период съм си така, сякаш никога не съм била на лазер... Знам, че трябват повече от 4 процедури (малко са богопомазаните с 3 - 4 да приключват), но очаквах поне нещо от сорта на 20-30% по-малко косми... Става въпрос за пълен интим и мишници. Та в момент съм в търсене на нова клиника...

П.С: Свързах се с тях да ги попитам дали имат политика за възвръщане на сумата или част от нея, след като резултатът е нулев и ми обясниха, че трябва да направя още 6 процедури, че да видя резултат 😂😂 Не съм и очаквала друго, но няма и да набия още 600+ лв. при тях....

# 192
При мен се получи много интересен обрат на събитията Trollface
Това в кой център, че ми стана интересно? В крайна сметка не толкова видът лазер ще излезе, че е важен, колкото правилните настойки спрямо кожа и косъм.

# 193
  • София
Естествено, че не е. Има хора, правили лазерна преди 10-15г., когато апаратите не са били така хубави, с чудесни резултати.
Според мен сега стана модерно и леснодостъпно, затова и резултатите при повечето хора не са впечатляващим

# 194
Ами аз не помня точно, може би 2012 си правих интим във Версус и като сме обсъждали резултати с приятелки в Пикасо (фото май беше), моите бяха уау 😁 Е, сега без поддръжка толкоз години са се върнали доста косми, ама да кажем пак са на 40-70%, зависи от зоната. Не знам сега новите резултати дали са горе-долу, защото се навъдиха 300 студия и кой със смотана техника, кой с недотам компетентен персонал..

Общи условия

Активация на акаунт